freeeedag

jaaahapp.. först va det ju då skola idag. sen ner på stan för att inhandla lite dryck till imorn, sen hämta jag bilen och så åkte jag och mimmi till willys och handla käka o så till imorn, va hemma hos mimmi ett tag sen innan vi åkte till kebaben och käka.. sen drog vi till johan där han, peter och rickard va. sen åkte vi alla till peter. så kom det lite människor dit. åkte en sväng till donken också.. nu har jag skjutsat hem mimmi och johan och nu hade jag tänkt sova. haft en helt okej kväll men nu är jag tröööött.. imorn blire käka (inflyttnigsfest typ) hemma hos mimmi med några och sen förkrök innan bk :D ska bli nice.. imorn har jag å mamma namnsdag också så vi ska fika som vi alltid gör på maria-dagen. :)

aa som sagt, sova snart, men ska nog palla läsa ett kapitel i min braiga bok :D aldrig fastnat så jävla mkt för en BOK! :O haha.. aja.. natti natti då..


puss!

you want it all but you can't have it (8)

idag har jag vart duktig ycker jag, kom i tid i dag med :) emmy ringde och väckte mig :p va med på gympan i morse, vi åkte skridskor. det gick bättre än förväntat för både mig och emmy haha. vi kunde till och med svänga och snurra utan att hålla i sargen. ;D men jonas stackarn slog ner sig själv typ och fick ett jack i läppen och va en aning förvirrad efteråt. han visste inte hur han hade kommit dit eller vad som hade hänt. så det slutade med sjukhus för hans del. hoppas han mår bättre nu :) resten av skoldagen passerade någolunda smärtfritt vad jag kan komma ihåg. hade lång lunch med emmy och micke.. najs.. psykologi är alltid kul, han berättar alltid så spännande historier från sundby psyksjukhus. :)

mimmi va sjuk idag :( så det blev ingen pluggdag som vi hade tänkt.. men bli frisk mimmi! jag vägrar låta dig va sjuk i helgen. ;) <3

somnade nyss i soffan så måste nog göra nått så jag inte somnar igen.. är hungrig och sugen på godis. men pallar inte åka o handla eller baka kladdkaka. aja, fan va ointressant skitsnack det blev..

puss

unstak..

japp, onsdag idag.. va i skolan. (kom faktiskt i tid:p) sen efter skolan hade jag möte med birgit, sen åkte jag ner till stan och fikade med mimmi, jannice, jenna o nellinda.. det va najs, förutom utskällnigen vi fick. åk tillbaka till vart du kom ifrån, för jag tycker inte du passar på ett café. och ursäkten godtas ej.. sen iaf åkte jag o mimmi hem till henne och pluggade, vi va riktigt duktiga. tappa nästan aldrig konsentrationen ;D sen upptäkte vi att klockan va endel. så skjutsade hem mimmi to her mom och åkte hem.. nu dricker jag te, och ska snart göra i ordning mig. imorn har jag gympa första timmen, hoppas jag hinner dit. måste prata med snubben som leder lektionerna. läraren.. kan inte ens namnet på honom.. =/ meeen men.. imorn kanske jag lär mig ;) om jag hinner hoppas jag verkligen att emmy är där.. men jag förtjänar väl att va själv haha, efter att jag så många gånger sagt att jag ska komma dit men inte gjort det. :p

puss!

how to move from A to B, it can't be up to me, 'cause I don't know..

hm måste säga att mitt horoskop har stämt rätt bra idag :p då menar jag inte det i tidningen, utan ett annat lite med komplicerat på internet. hehe.. min kära bok kom idag, "ljudet av ditt hjärta". blev klar med den innan (när jag hör din röst) för några dagar sen så beställde den jag fick idag. hehe fatta hur bra dom är då! :D va hos mimmi en stund förut, snacka lite o så. :) sen när jag kom hem käka jag och nu har jag precis kollat klart på taken.. den va riktigt jävla bra. hemsk ibland men bra som fan.

imorn är det skola då, men det känns lugnt.. är så trött å seg nu för tiden så pallar inte ha praktik, de tar på krafterna :P är hellre i skolan då. a pice of cake ;) ne nu ska jag sluta dricka cola så jag inte ligger o stirrar i taket sen när jag ska sova..

jag längtar till helgen! har bestämt mig för att det ska bli en rolig helg :)

lyssnar på lykke li - little bit  om och om och om igen.. den är så schöööön! och gillar texten :p

god natt!

ska!

jag vill jag vill jag vill jag vill köpa river! och jag ger mig inte fören han är min. hoppas verkligen att dom flyttar tillbaka honom till näsbyholm, det skulle va så jävla bra.. och jag skulle bli glad :) men behöver ett jobb med bra betalt och det är svårare. har inte fått svar från donken än.. måste söka mer jobb. jag vill ha honom!!



<3<3<3
och ja, jag är hästnörd!

>< !!!

åååå huvudvärk.. hade det till minuterna innan jag somna, och det frsta jag känner när jag öppnar ögonen igen är hur den jävla värken kryper sig på. skit.. så jag är hemma.. och så tror jag mitt blodtryck är lågt, snurrar som fan när jag reser på mig, hela tiden. aaaaja.. :)

kom på att jag saknar min bror.. gunnar alltså. han hälsade på i helgen. vi kollade på film i söndags kväll, hancock.. den va bra. :) synd att vi träffas så sällan. fast det spelar ingen roll hur sällan vi träffas, alltid när vi gör det känner jag hur lika vi är. känner verkligen att vi är syskon.. det lät ju ganska dumt, ungefär som om jag skulle tvivla på det haha.. ibland känner jag mig som en blandning av oscar o gunnar haha.. fast det är ju inte heller så jävla skumt..

nehe.. vad ska jag göra nu då.. det enda som hjälper mot huvudvärk är sova, men då kommer jag inte kunna sova ikväll.. så kanske kan kolla på film eller nått.. ska nog se taken.. :)

vill träffa mimmi! saknar dig väldigt mkt nu<3

prrrraktik

jag har sååå jävla ont i mitt huvud.. och mår illa.. och är trött.. eller jag va, men jag sov ett par timmar nnär jag kom hem, så nu är jag inte så överdrivet trött..  det har vart så jävla vitt ute idag.. säkert därför jag har ont i huvet hehe. lite ljuskänsligt ;)

en ganska händelserik dag i stallet idag haha:D upptäkte när jag kom att ställa återtvänt från norr :P och att vi hade en praoelev, fanny.. och så sara då.. så vi va många idag. sen på lunchen fick jag se vår nya minitraktor ;D eftersom fyrhjulingen blev stulen för några veckor sen.. den va kul. som sara sa när hon skulle beskriva den "tänk dig gregers traktor i miniformat, och så korsar du den med en golfbil.." det va en riktigt bra förklaring.. vi sladda ridhuset med den också.. sen när vi hade tagit in hästarna råka en häst rymma från mig.. en ny häst som kom igår.. men han kom bara upp för backen innan han kom på att hans kompis va kvar va kvar inne och så insåg han att sara kom med mat.. hehe, då övelämna han sig själv utan bråk :p

aaaaah nu sprängs huvet.. god natt!

sista dagen på lovet :(

vaknade precis.. eller hade ställt klockan så jag inte ska va så pigg ikväll.. imorn är det skola :(
igår åkte jag iaf in och träffa johan o peter, sen kolla jag när dom och linus skejta ute i skogen typ.. det va skapligt askallt. sen åkte vi till donken, och sen hem till johan.. sen sjutsa jag hem dom andra och så träffa jag o johan rickard o susanna.. sen åke jag hem och sov.. då va klockan nästan tre. men men, är iaf uppe i skaplig tid i dag så vafan..

blev inge partaj för mig på lovet =/ men nästa helg har jag fått pengar och har förhoppningvis lite kvar så jag kan festa. hoppas många är på då..

...




jaha. sitter hemma och gör inget då, oväntat :P såg en dokumentär om britney spears, så kul har jag. men den va rätt bra faktiskt. ändrade lite min syn på henne. hehe, vilken tur. för det va ju det som var hennes avsikt. jaja.. smsa lite med johan så kanske ska hänkar på honom ikväll :) vore najs..

nu hoppas jag på käk snart..
hejpa!

heyyy..

det är nått konstigt med idag. kl är nu 11.50 och jag har vart i stallet i några timmar, så vart ute massa, duschat och ätit lunch.. :) skumt, men skönt som fan.. allt gick bra i stallet. lurvbollen och jag hade våra duster när vi va ute på en tur, men jag vann dom alla ;) sen busade han extra mkt när vi trava lite.. han kan ju inte hjälpa att han är shettis. det är ju för jävla fint väder idag också, solen lyser och det är helt stilla. sen att det är sviiiiin kallt hör ju kanske inte dit

vaaaad händer idag? jag är fan riktigt trött på att sitta hemma nu.. jag vill ut, ut på krogen också ,men jag har inga pengar till det. =/ såå nått annat får det bli, om det ens är nån som vill umgås med mig. ring isf..

nu ska jag nog göra rent min vatenpipa som jag hittade igår när jag städade haha.. den va ganska igengrodd. :)

puss!


totos in the hage..

sova

Engel - Next closed door
den är great! speciellt refrängen.
eller aa, engel över huvetaget är mina nya favisar ;)

nu ska jag sova, ska bara dricka upp mitt te. måste åka sju, halv åtta hemmifrån. det tar typ en halvtimme att åka på den där skitvägen ut. under dom två dagarna jag har vart där så har jag vart nära att krocka en gång och vart på väg ner i diket typ 3-4 gånger. hehe.. men imorn är det iaf ljust när jag ska åka.. imorn kväll vill jag verkligen hitta på nått.. komma ut från det här huset.. mimmi kom hem och va med mig :( fan jag ville ju va med dig på lovet en massa! och så flyr du från stan.

aja natti. puss!

seven pounds

åå fy fan.. kolla precis på seven pounds. kan ju säga att jag är glad att jag kollade ensam, för fy fan va jag grät på slutet. den va riktigt bra. nu vet jag inte vad jag ska göra.. pallar nog inte kolla på lets dance, men det är väl det enda valet jag har. blir så stressad av lets dance, bara för då vet jag att det är fredag och att jag är hemma. och det är inte så en fredag ska spenderas. aja.. får väl gå en promenad eller nått.. hehe..

puss

good job!

eftersom mamma vägrar tro / vill inte tro att det är hennes krämer som fått min ansikte att reagera som det gjort, så har jag städat mitt rum nu. eller ja, har iaf bytt lakarn och dammat lite.. och plockat bort kläder o soppat golvet. dammsög gjorde jag förra veckan och jag hatar att dammsuga. man blir bara arg, det har nog gått i arv från mamma.. iaf, mamma tror att jag fått nån allergisk reaktion av nått i rummet..vilket jag iförsig tror lite på med tanke på att jag allt för ofta vaknar av att jag nyser.. :s

jaja, mitt ansikte har iaf gett sig ganska bra nu, är bara lite röd nu, och lite svullen.. men så brukar jag ju kunna se ut haha..

jag vill åka pulka!!! blev sjukt sugen på det.. men har ingen bil så kan inte åka till ip.. och så har jag inte nån att åka med, men det är nog lite lättare att fixa..

måste sova tidigt ikväll >< ska släppa ut birgits hästar imorn. kul ifs men jobbigt att gå upp.. och jobbigast är nog att lägga sig tidigt.. jag önskar att jag var morgonpigg.. :(

nu ska jag nog duscha eller nått..
får se hur mitt ansikte reagerar på det haha

god morgon

uuusch, hade en jobbigt dröm inatt >< och fick ett sms i slutet av drömmen men jag hann inte läsa klart det innan jag vaknade. hehe..

..och när jag vaknade kände jag direkt att nått va fel i mitt ansikte, när jag kollar mig i spegen ser jag att jag är helt svullen och röd runt munnen och näsan :s haha, så får hoppas att det försvinner snart, både mamma och petter såg helt förstörda ut när jag gick ut för att visa haha.. så nu känner jag mig som om jag har förstorat läpparna :p fan att man ska ha så känsligt ansikte. är säkert efter mammas behandling igår, säkert nån kräm mitt ansikte inte gillade..

jaaja.. nu ska jag äta frukort, sen skulle bror min, oscar, komma hit och göra nått psykologitest på oss till sina studier hehe, efter som att han pluggar psykologi..

aah, det börjar redan kännas bättre i ansiktet. :D

a part of me..

såå.. kom precis hem. idag gick allt bra i stallet :) så mysigt att komma till ett stall först av alla på morgonen. hästarna ser så söta ut och alla gnäggar :P red en sväng på pälsbollen. hitta en opogad väg där vi pulsade igenom. sen blev han väldigt glad när vi vände hemmåt så han skutta o hoppa lite haha. är ganska imponerad va mig själv att jag kom upp imorse, fast såv nog inte så bra för jag vaknade fyrtioelva gånger, och trodde att jag hade försovit mig hehe..

nu ska jag dricka kaffe med mamma och petter, innan måste jag ringa sanna för vi ska till mammas jobb idag och få massage, iaf en ansiktsbehandling. gött! :D ska fråga henne om hon vill basta också..

seeeeyaaa! :*


jaaa..

ojoj, allt gick finfint ute hos birgit.. tills jag skulle ta in dom.. den lille bebben tog jag först och sen tänkte hon hoppa över boxdörren/genom gallret. hon lugnade sig efter ett tag, men gjorde ett till försök igen sen.. sen blev hon lugn igen.. och det kändes skit all åka hem. men men jag sa det till birgit och hon verkade ju inte allt för orolig haha.. så jaja.. :) va iaf kul annars. förutom att det va så jävla halt så det va bara jobbigt att rida. på ett ställe var jag tvungen att hoppa av och leda honom, och tänk er bambi på hal is, men istället en liten lurvig shettis så har man sig situationen klar i huvet. :P

imorn ska jag ut tidigt och släppa ut dom, och sen fixa allt i stallet, och kanske ta en tur på lilleman.. nu ska jag iaf käka o duscha.

pysshej

Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow..

yey, mitt humör idag går nog inte att förstöra:p jag är glad! och det beror nog på att jag inte bara ska sitta hemma och ruttna idag utan jag ska ut till mitt i ingenstans i skogen och jobba lite. få röra på mig och göra nån nytta. och gosa med min lilla söta toto. okej han är inte min men man kan väl låtsas haha. förhopningsvis ska ju bella med också, och det gör ju inte saken värre :D snart kommer mamma hem och så ska jag skjutsa in henne igen så att jag har bilen..

nej nu ska jag ringa bella eller nått :)

haha :D förlåt för mitt vidriga utséende ^^ <3
lucky boy

what are you looking for??

skumt egentligen hur lite jag har behövt göra för att tjäna pengar idag haha. åkte till mormor o morfar med karin ju, åt å så. fick sedan, tillsammans med karin, tömma mormors spargris :D det va dock inte så mkt, eftersom det inte va så länge sen vi tömde den. men det blev en hundring ungefär. najs för mig som inte hade ett öre. ;) sen när jag kom hem gav mamma mig ett "bidrag som uppmuntring" för att jag va snäll o åkte dit haha. så farligt va det ju liksom inte sa jag men men. :p

imorn ska jag ut till birgit och ta hand om hennes totosar :) och även på torsdag men på torsdag ska jag släppa ut dom så det blir en tidig morgon =/ men men, bella följer nog med :D (y) ska bli kul! jag har vart så jävla uttråkad nu i kväll, men det är väl mitt eget fel antar jag. imorn måste jag sova tidigt så förhoppningsvis kommer jag inte hinna bli uttråkad :p ne om man skulle ta och sova lite kanske. kan ju inte skada att gå å lägga sig skapligt. men det är så jävla tråkigt...

puss!

tisdag!

jahapp...
idag ska jag och karin åka till mormor o morfar, käka å så. känns väl lite halvkul. är väl trevligt en kvart, tills man inte orkar prata mer, fast då är det ju tur att karin är med som får byta av haha.. gör det väl mest för att jag vet hur mkt dom vill att vi kommer. så vi lånar mammas bil och drar väl om en halvtimme eller så..

får att få mig själv gladare försökte jag bränna en skiva vi kunde ha i bilen, men jag visste att det inte gick på min dator så jag testa på mammas, där jag har bränt skivor förut, men nehe? de ville sig så fan heller.. så nu är jag irriterad + att jag har högt blodsocker, och det gör mig fan inte gladare. aja.. jag brukar kunna bli glad på riktigt av att låtsas bli glad haha så får väl göra på den taktiken.

nu måste jag klä på mig nått annat än världens största mjukisar och världens största tröja. och kanske se till att håret inte står åt alla håll hehe.

bye!


måndag

kom precis hem. vaknade halv två så det blev lite stressigt eftersom jag skulle ta en buss in till stan och hämta mammas bil och sen va på donken kl 4. hehe men det gick bra, och på intervjun gick det väl också hyffsat bra. tog bara typ 10-15 minuter. får se vad dom tycker. hehe.. sen åkte jag och träffade sanna :D vi satt bara i bilen och snackade och så, tills bilen va helt igenimmad på rutorna och vi höll på att frysa ihjäl. sen hämtade jag mamma på hennes jobb, och nu är jag hemma :) mina stackars fötter är ihjälfrysna =/

happ, får se vad som händer senare.. :)
nu längtar jag tills det är mat, för har inte hunnit käka nått..

puss

hot n cold

va hos mille, oscar och sandra förut med mamma. tog en kopp kaffe och snacka lite, sen lekte vi lite med mille hehe.. han är så jävla gulligull ;) när vi satt och prata så gjorde han samma rörelser hela tiden som oscar gjorde. och sen helt plötsligt när jag kolla på honom satt han o kolla på mig och satt precis som jag gjorde haha.

ikväll har jag kollat på film med bella:) åkte o hämtade henne och så åkte vi o köpte godis. sen åkte vi hem hit och kollade på the notebook. eller dagboken :P den va bra :) en fin kärlekshistoria ;) sen har vi käkat lite och kollat youtubeklipp och sånt skit hehe.. nu ska jag sova.. imorn ska jag till donken, wish me good luck! sen får man som vanligt se vad som händer. :)

god natt!


hahaha sötnos! <3 du får symbolisera dagen för att jag älskar ditt léende!


och en bild när du misshandlar far din :D <3


realise meeeeeee

sitter och lyssnar på frida öhrn - realise me. och den är för jävla bra asså..

jaaahapp.. igår va ju johan och katarina här, det va väl trevligt hehe. dom åkte hem senare på kvällen. jag gjorde inte mkt, gick en promenad med robin bara :) sen satt jag hemma bara, gick och la mig vid tre och gick upp halv tolv idag. så har precis druckit te. ska iväg till oscar sandra o mille idag :D ska bli kul att träffa brorsan och lilleman, sandra med förstås. sjukt egentligen att man ses så sällan som vi gör, fast dom bor knappt en km bort. hehe aja, idag blir det av iaf.

ikväll får vi se vad som händer, förmodligen en till hemmakväll.. ska se dagboken, eftersom jag fick höra i fredags att den ska va asbra :) ska se med bella om hon vill joina kanske. va ett tag sen nu. eftersom att hon har blivit nykteriskt och antismoking så har vi inte mkt gemensamt haha, nej fy fan skoja.. men våra kvällsturer vi regelbundet hade förut blir liksom inte av längre. :s det är väl det enda negativa. hehe..


robert pattinson får stå för dagens bild, för att han är för snygg för sitt eget bästa. haha

alla hjärtans dag.

vad säger man? grattis på alla hjärtansdag? glad alla hjärtans dag? haha.. vaknade iaf för nån timme sen, eller två kanske. mamma väckte mig eftersom att johan o katarina skulle komma. dom va här nyss och fikade, men sen försvann dom. dom kommer sen och ska äta och så, antar att dom ska sova här med..

vet inte vad jag ska göra ikväll.. men det löser sig väl.. jag är astrött. =/ jobbigt. har ju ändå sovit typ 10 timmar så borde va lite utvilad.. men man kanske ska sova på rätta tider för att det ska hjälpa? aja..

fick ett kort med ett hjärta på av karin och en hjärtklubba också :) <3 söt är hon..
så glad alla hjärtans dag allihopa, eller grattis, eller nått... :p

puss<3

natti natti!

det löste sig ganska fint :) johan ringde senare så va med honom och några till hemma hos peter och sen till etuna och tillbaka. va trött som fan vid 2-3 tiden men sen pigna jag till, men nu jävlar börja det dra sig på igen. har precis kollat klart på transporter 3 som jag började kolla på innan jag åkte hehe. imorn kommer johan och katarina, eller aa, sen idag.. vet inte riktigt vad dom ska göra här men antar att det blir käk o så :) så blir väl hemma och äter iaf, sen får man se vad som händer.. jag tänker njuta fullt ut av mitt lov haha, inte sova i onödan och så vidare. fast ska ju va lite hästvakt några dagar och det kräver tidiga mornar. men men thats life :)

sova kanske. god natt!

jaha???

jag vet inte när jag va såhär uttråkad sist. funderar på att bara ta mammas bil in till stan och knacka dörr och se om det är nån som vill umgår med mig.. trååååk.. och johan sa att han skulle ringa mig när han hade kommit hem och duschat. han borde va hemma nu så jag tror han har glömt mig. jag är ölsugen, men har inga öl.. kanske kan göra massa kaffe eller nått.. hitta några kakor o moffa haha :D och så ska jag testa om bella svarar på mobilen så kanske jag kan träffa henne lite :)

puss!

noobie :)

ojoj, va dålig jag är haha. men jag lyckades iaf fixa bloggen ;) ringde bara mimmi en gång. :p fredag idag så jävla skönt. har inget planerat, ännu skönare. fast de tycker jag sägert inte lite senare, då kommer jag säkert ha panik för att jag inte kommer på nått att göra hehe. men nu är jag hungrig, och så ska jag ta en dusch. :)

puss!

skolan

sitter i skolan, har en lektion kvar sen är det looov en vecka :D great! har bara psykologi kvar och det är ju rätt najs så :) men nu börjar jag om fem minuter så nu ska jag och emmy gå. :p bye bye

god night, sleep tight?

happ då vare kväll igen. jag älskar kvällar. och hatar mornar.. dygnet borde ha några fler timmar. alldeles för få ju.. man hinner ju knappt somna innan man ska vakna. haha det va maggan i stallets skönaste kommertar  "man får va glad om man hinner somna innan man ska vakna" :D

oooh imorn är sista dagen innan lovet =D på lovet ska jag ta hand birgits tottar några dagar. :) rida lilla pälsbollen :D ska bli kuligt, förhoppningsvis följer bella med då:) sen ska jag på intervju på donken igen på lovet. hoppas på ett godkänt där också :p cause I need money..

nehepp, sova kanske man ska göra då trots allt =/ fast det strätar emot.. natti!

torsdag

jag hatar mitt internet just nu. helt plötsligt lägger det av och helt plötsligt fungerar det perfa. tror inte det har bestämt sig riktigt. sen hatar jag mitt tangentbord också. vissa bokstäver, tex ö, är jättesega. så får sitta och slå på dom. sen råkar jag alltid trycka på enter när jag ska ta bort nått.. så saker skickas och sparas hit och dit, vilket kan vara lite olägligt.. försökte min på att fixa bloggen igår. men det visade sig att jag sög på det. hehe. så får nog anställa mimmi.

ah juste, jag har bara försovit mig tre timmar idag. det känns ju bra det. vaknade kl 11. tror mamma har gett upp hoppet lite på mig haha. hon slutade väcka mig vid 9.. men nu ska jag ta en buss och sen gå från stan till skolan och se om jag hinner komma i tid till psykologin. vet inte om vi har ungdomar mot droger idag, men skitsamma. känner att jag måste göra nått, även om det bara blir en lektion.

nu går min buss om en kvart. hejdå :)

tjubi?

tjatjatja :) sitter hemma. precis käkat. kom hem värsta sent idag, först slutade jag 14.20, sen hade jag möte med birgit, sen tog jag bussen till stan och träffade mimmi och va där med henne när hon gjorde lite ärenden, vi kom på bästa raggningstekniken om man åker buss haha, och det va inte ens medvetet. sen åkte jag hem iaf, men trodde jag va utelåst, så gick ver till bella. sen när jag ringde hem för att kolla om nån va där typ en timme senare, så sa petter att jag inte alls va utelåst! ååh haha, seeeen kom jag hem :) det va väl nån timme sen..

haha så här började min dag:
mamma (när hon väcker mig på morgonen): vad har du för lektion nu på morgonen?
jag: frukost..
mamma: frukost? jag frågade vilken lektion du hade??
(jag inser nu att jag sa nått konstigt och försöker konsentrera mig på att uppfatta fråga för att svara rätt)
jag: ehm.. tjubi !!
mamma: haha tjubi? vad är det?`
jag: oj sorry, jag skulle säga 20..

hahah jag kan säga att efter det vaknade jag till och sen somnade jag inte om igen för jag garva så mkt.. kan alla förstå nu hur trött jag är på mornarna, jag är inte lat! jag är trött.. :P

tisdag

jag är fanimej död typ, så jävla trött.. haft praktik idag och man märker ju ganska lätt att jag inte vart där på 2 veckor. till och med träningsvärk ju, haha fy fan. red O'brian idag, gick bra förutom att även han har börjat med lite ridskolehyss för att komma undan. fast bara småsaker.

idag kom en av böckerna jag har beställt. :D yey. det är nr 2 i twilight serien.
vill bara sova nu asså =/ men ska vänta ett tag. vill se house kl 9 ju.

blev ett tråkigare inlägg av vanligt haha.
puss

I don't deserve your tears.

AAH. jobbigt...
kan inte alla jag känner, inklusive jag, må bra och vara glada?

ska iaf sova snart. eller typ nu. borsta tänderna och så först.
god natt!


tjaaa

sitter hemma o slöar, trött som fan efter praktiken. va lite ovan för har inte vart där på två veckor. har precis käkat. ska duscha och sen vet jag inte. typ trycka i mig chipspåsen jag köpt :) (y) haha.. finns ju alltid plugg att göra :/ har två recensioner att göra, en åp engelska o en på svenska. sen är det massa grejer jag inte gjort på Ungdomar mot droger. aah palla välja viljet jag ska göra..

sen så måste Jag sova tidigt! vad den än är på tv. kommer alltid så sent till praktiken och stefan klaga lite på mig idag hehe.. aja, chipsen väntar..



fint va det idag:)

söndag

hade en asbra kväll igår med mimmi  och malin! tack :* skönt att känna att jag har mina vänner kvar. vi va på heron med kenneth och kolla på i taket lyser stjärnorna. innan det åt vi, jag fick inte mitt käk och blev arg. dom hade ju fan 0 koll. men sen kom den. filmen va bra, sorlig på slutet. :S men annars va den ganska kul :) efter åkte vi hem men sprakande/dunkande 80-talsmusik på hög volym :D det va liksom då danshumöret kom fram, så när vi kom till strängnäs blev det bk, hehe har aldrig vart så nykter på bk :P sen gick vi ner till citygrillen med johan o rickard :) sen gick jag o mimmi hem till henne o sov.

imorse tog jag en buss hem haha, snacka om lat. men när det gick en buss va fan :) käkade frulle sen kolla jag på film, en vampyrs bekännelse. den va helt okej. lite vidrigt med blodiga tänder typ hela filmen men. fast jag är endå rätt nöjd med att jag inte är livrädd för vampyrer längre haha. kommer ihåg när jag va liten och jag va hemma hos pappa och dom kolla på nån vampyrfilm, såg lite av den och sen hade jag mardrömmar i veckor! sen dess har jag tyckt att det är det vidrigaste som finns, men nu tycker jag det är lite halvläskigt bara. :P

ska snart åka o handla lunch tills praktikdagarna. mimmi ska med. :)



den tiden jag har vart med dig har jag vart så nära lycka jag nånsin kommit. jag har gjort saker jag aldrig gjort förut med dig. och jag har aldrig haft nån som bryr sig om mig så mkt som du har gjort och gör.<3

ENGEL

lyssnar på musik. engel bland annat(y) fast vissa låtar är lite jobbiga, men några är asbra. är uttråkad som fan nu. väntar på att kenneth ska hämta mimmi o malin och sen mig. fast det dröjer nog inte så länge till :) det blev senare än vad vi tänkt.. så får ta den bion som går 20.45 eller va det va. det kliar i fingrarna, kanske är för kaffet jag drack nyss hehe :p

yess nu är dom on their way :D see ya.


lördag jatack

kom precis hem från mimmi :) sov där inatt. igår kom jag till mimmi där det va lite människor. det va rätt kul(: senare blev det att traska in till stan och käka på ugglans. patricia bjöd mig, tack :* sen gick jag mimmi o petri hem till mimmi och sov. han drog på mogonen och då gick jag o mimmi upp å drack te o kolla film. mys :) sen kom mamma och hämta mig. 

idag blir det bio :D det va länge sen.. vet inte ens när jag såg på bio sist. blir nog i taket lyser stjärnorna på heron city.  jag mimmi malin sofia o kenneth äre.. :)

ne nu ska jag äta nått och duscha..
puss

friday night

har vart på donken nyss. :) gick nog hyffsat, va kul iaf (y) satt i en grupp på 6 pers och diskutera bra och dålig service och lite sånt. innom en vecka får man besked om man går vidare till privat intervju. ska kanske till mimmsan snart :D

pyyyss

so lock and load!

det här har jag inte tid med :) men kände för det så hehe. är snart klar. vaknade för tjugo minuter sen. yey det tar sig, va ganska snabbt jobbat :p börjar inte fören elva men ska åka in med mamma till stan nu. ikväll blire donken intervju. vi får se hur det går. går inte in med så mkt förväntningar så det blir nog bra hehe..

seeyaaa :*

eeh.. torsdag är de ja..

trött som satan idag.. vart i skolan. missade gympan imorse (ovanligt) men va så jävla trött så jag kunde inte hålla ögonen uppe fören ett par timmar efter att jag gått upp hehe.. sen på svenskan va jag svinhungrig, och så hade jag inga pengar så kände mig naken utan en cola i handen =/ och sugen på nått hela tiden. men emmy va snäll och bjöd mig på en :) sen hade jag psykologi, han är kul vad han nu heter. :) har massa roliga historier.. eller aa, spännande..sen har jag städat på mammas jobb för att få lite stålar :P

ska kolla på kim novak.. bla bla.. hela titeln är för lång för att jag ska orka skriva. men först ska jag käka.

grattis barbie 50 år!!! yey, hur många människor i världen kan bry sig? hör det hela tiden känns det som...

nej mat! pyss

whats in your heart..

happ happ, min kväll har jag tillbringa med att leta fram massa ackord till låtar. sen har jag suttit och förskt spela dom på gittar:) det har gått hyffsat med vissa låtar iaf. förutom några ackord som är kluriga så dom låter konstigt för mig hehe.. hitta även lite noter till pianolåtar. men tyvärr har vi ju gjort oss av meg vårat piano, så får leta upp vårat keyboard hehe. och lära mig noter förstås ;) men det är nog nada problem (y)

nu ska jag sova, imorn ska jag försöka vara med på gympan, men kan inte lova att jag hinner. eheh men jodå, posetivt tänkande va de ja. :)

robert pattinson är nog fanimej en naturbegåvning :P han är 22 och har en jävligt mogen röst tycker jag, kan spela olika instrument och är en bra skådesplare enligt mig iaf. sen att han är snygg som in i helvete gör ju inte saken värre heller. älskar hans låtar..

ne men vänta, skulle inte jag sova? hm..

save your soul.

skola idag. sen va jag o mamma på sjukhuset för jag hade ögonbottenfotografering. gick bra. förutom att det är lite jobbigt efteråt, eftersom att dom har haft i några droppar som gör att pupillerna vidgas. hehe.. ser suddigt och blir bländad, men det börjar lägga sig nu :) jag vill resaaaa.. till irland :D eller bara runt till fina städer i sverige.
på fredag ska jag på intervju på donken :P hoppas det går bra..


twilight ftw

happ, nu har jag sett den igen :) jag o mimmi har kollat på den. hon ska sova här inatt.

tisdag

hemma idag igen. jag funderar på om man ska göra nått vettigt för att dämpa skuldkänslorna. typ plugga. sjukt tråkigt men de måste fan göras. ligger lite efter nu tror jag. sen ska jag sitta och fundera på saker jag vill göra. som kan få mig glad. ska nog fundera lite på vart jag kan söka jobb och så vidare. så jag kan köpa toto.

jag vill till irland :) av tre bra anledningar:
1. har dom inte världens skönaste dialekt/spåk så säg vilka fan som har det :D
2. vad jag har sett på film har dom hur fin natur o så som helst.
3. sist men inte minst.. MUSIKEN. jag älskar den. sitter kanske inte och lyssnar på den hemma,
men när jag hör den kan jag inte annat än gilla starkt!

mamma tror jag levde mitt förra liv i irland haha. ye sure ;)

mimmi ska komma hit när hon har slutat. då ska vi sitta o snacka, kolla på twilight (måste kolla om hon blir lika besatt som jag:p), moffa och bara ha mys. igår beställde jag twilight-böckerna. haha eller iaf 2 av 3. tog ett tag innan jag hitta dom på svenska. haha när jag sa det till mamma frågade hon va de va med den där filmen egentligen. jadu, det kan man faktiskt undra.. det är Nått iaf.

jag längatr tills i april tror jag det va eller mars, måste jag kolla, då iaf ska jag o mamma åka till venedig :D det tror jag blir mysigt. har alltid velat åka dit och åka sån där båttaxi (kommer inte ihåg va det heter) på vattengatorna hehe..
nej, ta dig i kragen kicki. plugg!!

keep on shining!

nya tag?
va precis ute en sväng och träffa mimmi, köpte lite godis och satte oss i bilen och snacka å åt :P tack mimmi, du sätter fan alltid ord på mina tankar. du vet hur jag fungerar o tänker. <3 imorn får vi hoppas att jag tar mig iväg till stallet. vill verkligen dit med idag pallade jag inte. det va nått fel på mig idag, hoppas det har försvunnit tills imorn :) om man skulle ta å sova. jag vill ju egentligen kolla film (a) men om man kanske skulle fösöka få lite självdiceplin, och ta sig i kragen. kan nån bara ge mig 3-4 tusen kr i månaden så jag kan köpa häst. resten kan jag fixa själv.. eller ett jobb med bra betalt skulle jag heller inte tacka nej till.

nejfan! om man skulle ta o åka iväg nånstans. behöver inte vara soligt eller så, skulle gärna åka till london. eller nått sånt. ut o se saker :) träffa människor från en annan kultur med ett annat språk, få en massa erfarenheter. jag skulle behöva göra nått..

never think

she never thinks
What's in your heart
What's in our home
So I won't

You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh love
So call me by my name

And save your soul
Save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
Tell you to hold off
You choose to hold on
It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
I'm coming out in this all wrong
She's standing outside holding me
Saying oh please
I'm in love
I'm in love

Girl save your soul
Go on save your soul
Before it's too far gone
And before nothing can be done

'Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Hold on

<3

hemma idag.

mina kinder och ögon bränner.
och jag undrar vad som är meningen.
jag är levande död, livet är långt ifrån en film..

Save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

...

jag orkar inte mer, vill bara va hemma!

twilight

kollade på twilight och sen frågade jag bella om hon ville komma över o kolla på den o det ville hon. så jag såg den två gånger på raken. :D eheh. man kan fanimej inte tröttna. nu sitter jag och lyssnar på soundtrack till filmen ;) ska nog sova snart. natti..

bad day

cause I had a bad day...

är helt borta i huvet idag och allt går åt helvete!!
tappade en tjuga på konsum, så då hade jag inte råd med cigg.
sen skulle jag åka till mimmi och hämta mina saker. va hundra på att jag hade minst en hundring kvar sen igår men tydligen inte.. så nu har jag inte råd med varken cigg eller cola. (y) och får inte pengar på mer än en vecka, och eftersom att petter är erbetslös nu får jag inga pengar av mamma heller. fitta va bra det går. nu ska jag kolla på twilight och bli ännu mer depp.. varör blir jag så depp av den filmen. jag tappar viljan att leva i stort sett.. så om jag dör så kan ni ju stämma regisören och skådespelarna o hela jävla filmteamet för att dom gjorde en FÖR bra film.. vet inte vad det är i den som är så jävla gripande.. hehe.. aja bye


söndag

jag har börjat gilla söndagar :) frut hatade jag alltid dom för att det va en seg dag då allt va stängt o alla satt hemma. nu
är det typ just det jag gillar. en dag då man sitter hemma i myskläder och kanske kollar på film, dricker te, kanske fixar på rummet, gosar med älsklingen om man är med honom. :) like it.

i fredags firades mimmi med en lokalfest. som vi hade trott spårade allt ur vid 11 snåret. hehe. det blev bråk o polisen kom. då gick jag o oskar hem o sov :) innan det va det rätt kul.. på lördagen åkte jag hem till mimmi vid tre, fixade oss rockigt eftersom vi skulle på rockfest :) sen åkte vi till hennes pappa där dom där hade gått in för det här till 100 haha. så jävla coola ^^ där va det typ lite förfest innan vi åkte till mässen. åt mat och så där.. sanna jobbade i baren hehe. sen skulle jag följt med mimmi o petra ut på bk men blev så jävla trött, och oskar va ju hemma hos mig så jag åkte hem.
oskar åkte hem för typ en timme sen. och jag har käka frulle nyss. tänkte städa mitt rum o belöna mig med att kolla på twilight sen :D besatt i den filmen! läskigt besatt...

tänkte kanske finslipa lite på mitt cv å jag kan skriva ut de sen o söka jobbish ;)
för jag SKA köpa river.. eller jag vill iaf till 110%

puss!

RSS 2.0