sovvaaaaa nurååå

haft en otroligt ostabil dag idag. började dagen med att med gråten i halsen tänka igenom hur dåligt de mesta går. togs upp ur den lilla gropen och åkte till stallet. efter stallet åkte jag till mimmi, vi lekte med smink och kameran :) de bjöds även på mat. sen hamna jag i nån sorts "jag kan inte röra mig för jag har inga muskler, inget skelett heller för den delen"-attack och trödde jag skulle somna ståendes typ, så bestämde mig för att åka hem. väl ute och jag hade letat fram bilen under all snö (varav 60% hamnade i mitt ansikte då de stormade ute) hittar jag en liten äcklig, ful, jävla inplastad lapp framrutan. YES! där försvann min böteroskuld. 300 kr i parkerings böter på en gata jag under två år stått väldigt ofta och väldigt länge utan att nån haft nått att säga. tack för den!

och jag vill inte blogga, de suger just nu. jag vill bara skriva av mig. och nu är det gjort :)
god natt!

I don't know why I can't keep my eyes off of you


torsdag

åh idag är det torsdag. det betyder ett nytt avsnitt av kenza & tyra show idag :) och så betyder det ett nytt avsnitt av vampire diaries i natt om man skulle vara vaken så länge (NEJ KRISTINA... NEJ!!)

denna torsdag betyder även att de blir en fika men mallanbrallan om nån timme. det betyder också att imorn är det fredag :D niiice.

igår hoppade sandy och river. dom va jätteduktiga båda två :) <3

hej hej

tjena!
kom nyss hem från eskilstuna där jag varit med mimmi :) skulle haft läkarbesk på sjukhuset, men det gick ju inte riktigt som jag tänkt mig. va redan jättesen och så ska jag åka men då går inte nyckeln i låset på biljäveln. de hade frusit så fint så :)
de positiva med de va ju att då kunde jag få med mig mimmi som hade tandis på morgonen så hon kunde egentligen inte följa med, men eftersom jag inte åkte så tidigt som jag tänkt så hängde hon på :D vilket var väldigt skönt. annars hade jag virrat runt ensam i tuna park. har iaf klippt mig nu :) blev inte alls som jag tänkt mig, men de blir det ju sällan :P men de blev helt okej ändå.
sen köpte jag en jacka på carlings, skor nånstans (typ din sko) fy helvete va svårt det va att hitta skor, mena ben är ju som ett par slalomstavar - smala och krokiga (visst är det slalomstavar som är krokiga?) hittade iaf ett par sen som va helt okej. blev även en halsduk, ett nagellack och en liten necessär :)

nu är det dags att åka ut till stallet. jävla mörker :( men de är bara och vänja sig antar jag.. fick precis reda på att jag iaf får sällskap när jag rider :D av natalie och jessica. skitbra!

haha!


sådär skulle du haft på halloween mimmi :D

till mimmi :)

typ så på sidan och bak. lite kortare på sidan kanske :) inte den luggen då haha. fast om man plattar ner den där så kanske de blir som jag vill ha den.


sitter på fucking ebuddy så kan inte skicka bilder, och jag och mimmi sitter och diskuterar frisyrer :P

If I see you, this darkness would turn to light

aa men hej! :)
he he he inge etuna idag. kom på igår kväll (eller mamma påminde mig) att jag har läkarbesök på tisdag, alltså imorn, så kan passa på då. då ska jag klippa mig!! ooohooohoooo! :D

just nu sitter jag och lyssnar på lite stämningsmusik här. så jävla bra så jag ville bara kasta mig på golvet och grina :) haha ne.. men kan säga att denna låt typ sliter tag i hjärtat på mig. fin fin fin!



kan inte bestämma mig vilken version som är bäst..


nu ska jag dra till stallet och gosa med ponnylurven! gosmos!
för övrigt är min soffa mongo! får ont i arslet av den och kan bara sitta i mitten av den, för sätter jag mig på sidan glider jag ner. för att det har blivit en fucking grop i mitten haha bara för att jag suttit där nån vecka i sträck. hade ju min brors soffa innan, den va mycket bättre! :(

everyday is a bad hair day.

blev SJÄLVKLART (!!!!) inge etuna för min del. istället sitter jag hemma här och tråkar. ska nog in och äta med erik nånstans.

jag är sjukt trött på mitt hår :( har försökt ta mig iväg och klippa mig i flera veckor. de va nland annat de jag tänkte göra i etuna. så imorn!! då ska jag fan! plus att jag vill till stadium och kolla om domskona jag hitta i uppsala finns där. inte så fina men oh va varma :D

skit också! googlade för att få en sjukt tråkig frisyr att jämföra mitt eget hår med, men hittade bara massa snygga och fräscha kändisar. inte alls ett självförtroendelyft.

:D


haha kul ju! älskar dialekten, gör de lite roligare :P

söndag

tjululu
kom hem från stallet för ett tag sen, hunnit med en kopp kaffe med familjen efter det :) idag är det ju farsdag. så känner att det skulle sitta fint med en tur till etuna och gra lite ärenden och sedan hälsa på far min på hans dag. om dom är lediga och så hemma där :) får ta och slå en signal.

väntar på att badrummet ska bli ledigt. petter är där och pysslar med nått (nått som i typ städar, inte nått som i skiter haha). vill duscha nu så jag kommer iväg. om jag nu kommer iväg, man vet aldrig med mig.

igår tränade jag river från marken. och han fattar verkligen vad jag menar nu. känns jättebra! "tricktränade" lite också. vet inte om man kan kalla de trickträning när vi bara kan vinka/början till spansk skritt, början till yoga och början till buga. men i alla trick utvecklas vi och det är det viktigaste :) han fattar mer och mer vad de är jag vill och vi är båda två lugnare och mer samarbetsvilliga. gulle!!! <3

jao

sitter här med svidande hungrig mage och ska snart till vårldcentralen och ta några prov inför mitt läkarbesök nästa vecka. vet faktiskt inte vad de är för prover som ska tas. fick någon remiss av diabetesläkaren. hur som helst var jag tvungen att vara fastande i 12 timmar vilket jag ser som ett STORT problem då min största hobby och fritidssysselsättning är att äta! haha. igår blev jag så trött när jag inte fick äta så jag somnade framför datorn, en timme senare vaknade jag, helt skakis, och la mig i sängen :)

uuusch vill inte ta prover heller! det låter ju kanske sjukt att säga som diabetiker, men fan va jag hatart nålar! fast har vant mig vid vaccinationssprutor och sånt, nu tycker jag bara blodproven i armväcken är vidriga. och de är så pass så jag i några års tid fått ligga på en säng när dom ska göra det. ligger och hyperventilerar och skrattar och gråter samtidigt. och nu ska jag alltså utsättas för detta. :( yyysch!

nu blev det visst enbart ett "skriva av sig"-inlägg, men men, lite tanken med bloggen ändå så.. puss!

in lööööv

hallå hallå!
har ätit frukost och sedan kaffe och kladdkaka. feels good in the kista liksom!funderar på att lägga i en tvätt innan jag åker till stallet. hörde mamma beklaga sig över det innan hon åkte och tränade, så tänkte göra henne lite glad. fast snart är hon väl hemma så bäst att skynda :)

sitter och lyssnar på min sovplaylist så här mitt på dagen hehe. ne, men den är full av mysig chillmusik och det passar mig nu för har känt mig lite sådär nykär hela morgonen och kan inte fatta varför. tror det är vädret jag är kär i konstigt nog. får alltid lite pirr i magen närförsta snön kommer. myyyyyys!

här är playlisten: sovmusik
och jag hatar mitt namn på spotify, kan ju inte dela med mig av den utan att skämmas! dumma jonathan som gjort den! :P


everything

tja :)
här sitter jag och har precis smällt i mig kladdkaka. kunde ju gått bättre när jag gjorde den. först insåg jag att de bara fanns knappt 2 msk kakao istället för 5 (så fick bli lite oboy och lite mindre socker), sen när den står i ugnen så märker jag att halva smeten runnit ut och ligger på ugnsbotten (!!!) bara för att vi har en sån där form med löstagbar botten och den har väl blivit skev eller nått..

nu plogar dom här btw. låter som att dom river upp asfalten eller nått, ett jävla ljud! appropå ploga så har jag varit snöhatare fram till idag :D fnissade för mig själv när jag satte mig i bilen, fnissade lite till när jag pullsade från bilen till stallet och kände mig som ett litet barn, så jag var tvungen att skutta några steg till och med. tror detta plötsliga snöälskande kom för att jag hade en sån jävla bra vinter förra vintern! på den tiden då dream teamet bodde i hop i rummet i stallet. Amanda, Stella och jag :) saknar sjukt mycket från den tiden..

River och jag har vilat i två dagar nu, imorn måste nått göras oavsätt väder :) gullegubben! jag älskar min litta tuss (i vanliga fall dammtuss, men nu bara hårtuss)

ÅÅÅH! de är ju nått äckligt jävla fel på min dator/min blogg/mina bilder!! kan inte ladda upp några bilder alls typ. fast jag vet att det är ett godkänt format och dom är inte för stora. blir galen! här går man och förberedes sig med bilder på kladdkakejävlen men nehe.. skit it då!

lördag

hellooo!
ridlektionen igår gick kanon. undrade igår kväll och i morse varför jag inte hade träningsvärk eller liknande. bara några timmar efter det började det smyga sig på. nu är jag sjukt stel, och har träningsvärk i skinkorna. wierd!

idag skulle jag in och äta lunch med mimmi när vi kom till georges så satt malin och sofia där så vi satt med dom :) uuuusch va kallt det var utomhus. men med mössa, vantar och kaffe var det okej. saknade bara varma skor. converse är ingen hit att sitta ute i längre :/

sen åkte jag till stallet. blev på städhumör så började sortera i mitt skåp i sadelkammaren. har köpt stora förvaringslådor som jag stoppade ner täcken i och ett par mindre lådor som jag la småsaker i. sedan sopade jag i sadelkammaren, foderskåpet och spolspiltan :) ponny fick vila idag. kunde rört lite på honom men jag  ingen motivation när det va mörkt ute och lite fruset i paddocken. ibland känns ridhuset som flera mil bort.. men han förtjänar en vilodag efter hoppningen i onsdags och dressyrlektionen igår. älskade älskade fina vännen <3

och nu kan jag inte ladda upp bilder igen.. fan!

how can I show my love so you will open your arms to me

Idag var planen att jag skulle till bidermans och hyra en klippmaskin så jag och natalie kunde klippa våra tottisar.. så blev det inte. hade telefonkontakt fram och tillbaka med lars biderman him self, men tillslut ringde han och sa att det blivit ett missförstånd och att dom inte skulle få in klippmaskinen fören imorn. jaja, blir en annan gång då :) när han ringde sista gången var jag redan på väg till etuna eftersom jag ändå skulle hämta karin hos en kompis där, så det blev en mini road trip, och en dos nostalgi i skogstorp när jag letade efter huset kompisen bodde i. pappa bor ju i skogstorp så har cyklat runt en del där som liten (okej, mindre). har ju varit hos pappa sen dess, men inte i själva "centrum". alltså runt konsum och så.

Imorgon ska jag träffa mallan-brallan om hon fortfarande vill det :) sen ska jag rida lektion på eftermiddagen/kvällen för suvi :) det va mer än en månad sen sist och jag hoppas det går bra. men tror iaf det kommer gå bättre än sist hehe. då var lille ponny sjukt piggelin och studsade mest runt bara, benen gick som trumpinnar som helt saknar takt haha. nu är han riktigt fin vissa dagar. älskade älskade ponnyskrutt! kärlek på skyhög nivå <3

här kommer lite bilder som amanda tog när hon och stella var och hälsade på i fredags, vilket va väldigt trevligt! :D

titta vad han kan :D allt för en morot! en början till spansk skritt kanske haha.







riktigt fin har han blivit tycker jag :) min fina prins! vill ju bara krama sönder honom. men de vill inte han :P han vill helst gosa med lite kli i runt öronen eller i pannan. kramar är inte bekvämt än haha.

vidrigt!

jag mår illa! sjukt illa! och nej, jag har inte ätit något dåligt eller fått magsjuka. jag mår så jävla illa av vetenskapen om att det finns människor på denna jord som aldrig slutar förvåna, människor där något innanför pannbenet trillat av eller hjärnan slagit en knut på sig själv.

För vilken frisk (har svårt att tänka mig en skjuk också nästan) människa gillar att plåga djur?!
jag kan inte i min vildaste fantasi förstå mig åp en människa som gillar att se ett djur plågas så allvarligt. och sexuellt?? finner fan inga ord!



här är länken om det inte syns va det står: http://ekuriren.se/nyheter/sormland/1.857656-hast-avlivades-efter-svar-skada

efter jag läst detta funderade jag lite på hur det kunde gått till., och jag har kommit fram till att för att något sånt här ska kunna hända så måste hästen lita på människor om den låter en främmande människa komma fram till den i mörkret (det hände ju på kvällen). Hästmänniskor kämpar alltid med att få hästen att lita på oss, det är en av de grundbitar i all hästhantering. och det är inte alltid lätt ska jag säga, ibland får man kämpa! och detta är då tacken! stackars djur!!

kan jag bara få ställa mig och spy rätt i ansiktet på den människa som njuter av detta!!

RSS 2.0