when you're gone.

åååh, saknat denna låt! fick för mig att lyssna lite på min kära gamla idol i flera år. och kom då på att denna video va fin. och oj, vad jag minns rätt. gåshud genom i stort sätt hela. gamla gubben :( vill bara hoppa in och ge honom en kram!


I can hardly breathe I need to feel you here with me
..

what to do what to do.. jo, sista NCIS innan sängen ropar.. nej skriker! efter mig. trött som ett as!

yes sir!

heldag i stallet idag, trött som fanken bara för det. imorn blir det en likadan dag, plus fiesta på kvällen. kommer va helveck! kollat på ett avsnitt NCIS under tiden jag åt. ska kolla ett till nu tror jag. skulle nog behöva skriva lite på projektarbetet, men det orkar jag fan inte. tar det i helgen.

här kommer några jag prenumererar på på youtube. inget okänt för de flesta men iaf :)

http://www.youtube.com/user/RayWilliamJohnson
Equals three. roande as fuck.

http://www.youtube.com/user/BreakingNYC
rays dagliga vlog. ofta ganska tråkig faktiskt. vette fan varför jag kollar egentligen.

http://www.youtube.com/user/meekakitty
tessa! älskar hennes ständigt positiva jävla humör :)

http://www.youtube.com/user/anagiina
gina! vettigaste bloggerskan nånsin. visst fan är hon bra? seriösa och viktiga åsikter framförda på ett sjukt roligt sätt. plus att när hon väl är seriös får jag nästar rysningar för att hon är så bra på att snacka!

http://www.youtube.com/user/jaaaaaaa
Julia Nunes! ett musikaliskt geni enligt mig ;) och verkar va en awesome människa!

nu ska jag återgå till älskade NCIS... puss!

kill them all!!!

såååååå jävla bra :D precis kollat på avsnitt 13 av spartacus. fy fan va bra! satt och studsa i soffan haha. adrenalinöverdos när crixus skriker "KILL THEM! KILL THEM ALL!!"

hänt endel idag. försov mig, men åkte till skolan sen. vädret va great! fikade med mimmi och hannes på roggebageriet efter skolan. kollade lite i affärer och köpte present till lillasyster hos pappa, som fyllde år i söndags. sen åkte jag hem. helt plötsligt öser regnet ner! åkte till stallet genom tsunamivågor i stort sätt :)

har tyckt att bilen har låtit lite konstigt när jag har kört typ igår och idag. men inte så överdrivet mycket. men idag på vägen ut till stallet lät det lite mer än vanligt.. tänkte att snart ryker väl avgasrörer. och sen när jag åker hem så gick mina tankar i uppfyllelse. skiten gick av :P så nu låter min bil awesome! petter har typ bundit upp det så kan iaf köra, men ingen "nöjeskörning" som han sa haha. plus att mamma fixade punka på volvon. men det har dom lagat nu. plus att min vindrutetorkare på bakrutan dog också. fruktansvärt bra bil det där :)

red river i rundcorallen på ett bettlöst träns idag. det gick ganska bra. förutom att herrskapet höll på att jaga runt sina hästar i paddocken så han flög i väg en gång och gick på tårna resten. annars gick han faktiskt bra på det för att vara första gången :)

nu ska jag plugga.. fantiserade nyss om att få äta huuuur mycket godis och chips jag vill. no limit! så nu kommer jag inte kunna koncentrera mig på flera timmar bara för det ;) en ickediabetiker kanske inte förstår värdet i det. eller det kanske inte andra diabetiker heller gör. haha kanske bara är jag.. skyller på min stora passion till mat och min ständiga hunger. :)

hjälp!

jag ska färga håret, men kan fan inte bestämma mig. vill ha ljusare nu till sommaren.. så med blond menar jag lite ljusa slingor som på bilderna. men på ett annat sätt så älskar jag rött hår! men samtidigt passar jag nog bäst i brunt. so please! help! :)


oj va små dom blev nu men aja..

denna video blev just min bibel! :P

hittade en video som jag hade rysningar igenom hela.. kanske för att jag är neeerd! :) men fan så rätt hela skiten! varför tvinga när man kan få det av vilja?


proud river<3

dagen har flytit på måste jag säga. igår kväll satt jag i några timmar med muntliga nationella i svenska och förberedde det. låg i sängen några timmar och kunde inte sova, men somnade väl vid halv 4 skulle jag gissa på. gick upp halv sju så är lite småtrött. gick iaf bra på provet, fick vg :D är ja inte bra ibland? ;) slänger ihop nått sista kvällen och får vg, är nöjd iaf! :) hade bara ett par lektioner efter det, sen åt jag (eller fick vänta ute ett bra tag då brandlarmet hade gått, vad jag hörde hade nån rostat bröd lite för länge eller nått haha)

sen åkte jag till banken och fick det gjort, äntligen! åkte hem en sväng och roade mig med youtube och så innan jag åkte till stallet. lekte lite med ponny i rundcorallen och han är ju bara för gullig! körde lite frihetsdressyr ;) och han följer efter mig, så trogen som han är, vad jag än gör. tex springer, tvärnitar, vänder, går i väg, stannar och backar. han är med hela tiden.. gullis!!!

nu ska jag duscha och käka, hongkrig!! som vanligt...

Rivers hagkompis Amos och plutten själv :)

river efter vårat ridpass i söndag. han står lite märkligt haha.
och vad stort hans huvud ser ut:P



fly like you do it like you're high

hoppsan, glömde visst bort att blogga :) btw så drömde jag att jag va en av dom som tjänade pengar på att blogga haha. det va typ en 5 sekunders-dröm.

vaknade ett antal timmar för sent idag =/ plus att jag har nationella i svenska imorn, muntliga.. och har inte ens börjat skriva ett pm. SÄMST är jag! men men.. blir väl till att göra det ikväll. men vill inte alls göra det ikväll, ikväll är jag hellre i grannstaden och myser. men tar jag fram min superenergiska kreativa sida kanske jag blir klar i tid med pm:et.. fast nu är det så att jag inte vet om jag ska till stallet heller.

minus på kontot har man också. underbart! ska till stan nu. hoppas på att banken är öppet, men tror inte det. måste sälja fondskitfan, vet inte ens vad det heter.  ska hämta mimmi på vägen. :) puss!

åh fick ett samtal som lyfte mitt humör nu :) när det går skit för en själv, kan man ju iaf vara glad att det går bra för endra ;)

oh, it is love.

oookej, igår va en jävligt great dag! började med att jag va i skolan i några timmar. fick färdigt ett arbete. solen va ju så jävla på G igår så åkte ner till Georges och åt lunch med bella och loke. helt underbart! sen åkte jag hem och bytte om innan jag åkte ut till stallet, fixade allt och så sen satte jag mig i solen och åt glass innan jag och sara red ut. och river var perfekt. väldigt pigg men inte riktigt så övertaggad som han brukar. tog ett par härliga galopper :) myyys! vi va nog ute i lite mer än en timme. sen åkte jag iaf hem, käka och duscha innan jag åkte till etuna, till den där snygging som jag för övrigt kan kalla min! soft ;) haha..

Hellogoodbye – Oh, It Is Love
Hellogoodbye – Baby, It's Fact

vaknade idag alldeles för sent såklart. åkte till snäs, hämtade mimmi och vidare till skolan, vi blev väl i stort sätt klara med vårat arbete om amishfolket. en liten powerpoint-presentation blev det. vidare sen till Roggebageriet där vi käkade lite :) senare åkte jag till stallet, min stackars ponny va lite trött idag så blev bara lite lätt i paddocken och sen skrittade jag ut en kortis.

när jag kom hem fanns det mat och karin och mamma skulle kolla på new moon precis så jag satte mig och kollade med dom, den är precis slut nu. ska nog kolla på ett avsnitt av nått, antingen NCIS eller spartacus, har inte bestämt än.

imorn blir det stallet, och ska även jobba lördag så blir till att ta det lugnt imorn kväll.

haha hittade en grupp på fb som jag faktiskt skrattade åt när jag såg: "My frisbee brings all the turks to the yard, and they're like: vem vare?!" haha

hört att det ska snöa! det får mig att må illa och se alla rep/snören/trådar som snaror att hänga i taket.. okej, kanske lite överdrivet men är det inte vår nu??

sunshine!

shit shit shit.. somnar nog snart.. mimmi frågade nyss om jag ville cykla in till stan och tillbaka. det hade varit det perfekta avslutet på min dag, men är så sjukt trött så pallar fan inte =/ dålig känner jag mig för det. sen har jag ingen cykel jag gillar, bara riktigt pisscyklar som man får nackspärr av. och det hade bara fått mig att fucka ur när jag är så här trött :P

har iaf haft en bra dag. efter skolan åkte jag och mimmi ner till stan och tog en kaffe/cola på Georges i solen. fan va skönt det va. sen åkte jag hem men han knappt komma innanför dörren fören jag fick åka in igen. finbesök från sthlm. ;D vi åkte till stefan och gullade med valpar, sen agerade jag chaufför till en valp :) blev även glass i ugglans park under dagen! så mycket tid i solen idag, så jävla skönt väder. evigt tacksam fan haha..

funderar på hur mkt jag vill ha cola. är så trött så ögonen kämpar, men tanken på ett glas cola just nu får mig att vilja ta bilen till stan. men då känner jag mig så fruktansvärt lat när jag kunde cyklat, men det orkar jag ju absolut inte.. det är ett dilemma det där haha..

juste, har sommardäck nu på bilen, det är väl ett fint vårtecken :D sen har jag köpt ett par solglajjor och en liten glittrande ring idag som jag älskar :*


satt en stund på verandan när jag kom hem :)


hello my friend

jahaja.. sitter i skolan. seg dag måste jag säga. eller den har gått fort, har bara haft tre lektioner, men jag är så jävla seg och mitt humör har vart åt helvete. har fått hålla emot ett antal gånger för att inte låta allt för grinig. antar att jag är trött. tänkte ju vara vaken hela natten, men vid 4-tiden la jag mig i sängen och somna ändå :) vaknade faktikst när klockan ringde halv sju.

lämnade in bilen imorse också på däckbyte. om det bara va själva bytet hade jag ju fixat det själv men nu måste jag flytta över fäljarna också, och kränga däck är ju inte det lättaste för hand kan jag tänka mig haha. så nu blir det fixat iaf. men billigt är det ju inte och pengar har jag inte mkt av just nu =/ men men..

väntar på att mimmi ska sluta. är väl typ 25 min kvar. nu ska jag sluta sitta och skriva meningslösa saker. ha det bar! ;)

rise up.

åt helvete med skolan känner jag just nu, eller åt helvete med det mesta just nu till och med :P vaknade klockan 17 idag. bra. skitbra.. nästa vecka har vi nationellt prov i svenska och jag måste ha ett häfte som jag skulle fått idag. jag känner mig helt borta i huvet just nu. inte riktigt med i nått ämne just nu. mitt blodsocker är helt åt helvete, lär ju va därför jag är totalt borta just nu. tänkter inte ens försöka sova i natt.. om jag somnar så blir ju det vid 5-6 tiden och då lär jag ju inte vakna när jag borde. värdelst!

nu ska jag klä på mig och åka in till stan och köpa cola och nått. sen ska jag nog ladda upp med massa filmer så jag håller mig vaken under natten :) fan att man är själv. det gör det lättare att somna och svårare att vakna. skit!

who's in da house

http://existenz.se/out.php?id=22975

hahah såg denna för några dagar sen, men idag skrattar jag mer. sjukt kul!! ;D kanske är trött.. HAHAHA nej den är fan rolig ändå tror jag nu när jag tittar igen. måste titta imorn när jag förhoppningsvis är piggare.

god natt!

föresten, denna är sjuk! vad sysslar kattfan med liksom? hahaha
http://existenz.se/out.php?id=22943

weekend! med betoning på end..

kom hem nyss från stallet, vart där med mimmi sedan 3 tiden. världens bästa mys-väder!! älskar det! har bland annat vart på stall möte och ridit. tyvärr har jag haft högt blodsocker hela dagen så kanske inte va på mitt bästa humör alla gånger. :/

kan iaf sammanfatta min helg med: hellyckad. fick sällskap igår kväll/natt så det blev ju som grädden på moset. :) jag vet inte om det är jag som är dum men varför säger man så? hur ofta har man grädde på mos? låter skitvidrigt. fast det är väl kanske inte potatismos man menar utan typ chokladmousse. men då säger man ju fel.. aja, ändrar mig och säger som pricken över i..t heh.

imorn är det skola och det känns piss helt enkelt. inte pluggat ett skit under lovet och i helgen är det 50-dagarsfesten, vilket får mig att inse att det är typ 50 dagar kvar till studenten, vilket får mig att få ångest.. som.. fan! plus att jag hörde att det kanske va denna vecka vi har nationellt prov i svenska. great! fast tror inte det är några problem egentligen. ficksar de! E ju ingen fel på minn svennska? :)

mat nu!

hoffmaestro.

sådär ja! igår jobbade jag och mimmi på, och trots alla dessa problem som kom i vår väg hela dagen, så gick det bra pga av några sjukt braiga människor, bland annat mimmi och emmy (som kom vid lunch). och lotta och petra också :) trötta som as åkte jag och mimmi iaf och hämtade ut biljetterna, gjorde i ordning oss, en tripp till bolaget och sen hämtade upp amanda. sen åkte vi förbi härad och hämtade upp nykeln till björns lägenhet som han vart sjukt underbar (som vanligt ;P) och lånade ut :) åkte dit innan vi gick till harrys. och måste säga det, hörde att hoffmaestro va utsedda till sveriges bästa liveband, ooooch jag är jävligt villig att lägga min röst på dom jag med :D sinnessjukt drag och golvet gunga, bokstavligen! efter det dansade jag loss lite med mimmi och amanda innan jag bestämde mig för att gå, medans dom va kvar ett tag till.

idag åkte jag till sthlm och träffade stella och amanda. vi åt tacos hos amanda innan vi åkte och hälsade på hennes hästar och tog en promenad med Ör, som snart ska få bebis, och Highlight (?), en liten minishettis som ska ha föl i sommar. det va så kul att träffa dom och hästarna igen :)

jag är rätt trött nu och ikväll blir det väl lugnt. även om jag börjar känna att jag vill göra nått nu. men har knappt några pengar kvar och nu är det ju lite sent att börja duscha och greja för att sen komma på nått som är värt att göra i några timmar.


I know, en otroligt snygg mobilbild. men den är iaf från igår. hehe

sömnbrist!

aaaaa och de gick ju bra att sova igår? kalas! mimmi och jag kollade på film och försökte sedan sova. somnade väl efter 4 nån gång. så cirka 2 timmars sömn blev det inatt. mimmi är lite seg än och ligger i sängen och svarar ytterst lite på tilltal :P typ en halv stavelse.. jag har gjort mackor och te och ska slita upp henne nu. trött som ett fucking as är jag. helt sjukt, men kan ju verkigen hoppas att man piggnar till, har svårt att tänka mig det..

snart drar vi iaf ut till stallet och jobbar arslet av oss :) posetiva tankar, posetiva tankar!

ikväll blir det hoffmaestro på harrys!!! taggarrrrr!! om man lever då. puss!

torsdag

jahaaa... då blev man straffad för att man inte gick och la sig tidigare. hade ställt alarm och grejer men har inte en aning om att det har ringt. vaknade för en timme se ungefär. måste gå och lägga mig om ungefär 7 timmar. känns gött! jag är sur! plus att jag har högt blodsocker och det gör mig argare. ska käka nått innan jag dra till stallet och fixar åt ponny och berrabus!

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I'm terrified but I'm not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

la vita e bella.

precis kollat på la vita e bella (eller livet är underbart heter den väl på svenska?) den är ju så sjukt fin eller vad man ska säga. riktigt bra iaf. småtråkig i början men ger man den en chans så är den helt underbar. kommer ihåg att jag såg den hemma hos pappa för en jävla massa år sen och det är nog den första filmen jag grät till. grät dock inte idag men iaf, blev kanske lite tårögd precis när den va slut. :P



ikväll hade jag och mimmi inget för oss, för alla våra planer om bowling gick i krasch. så vi åkte först till donken och bokstavligen tryckte i oss käk, innan vi spontant fick för oss att dra till etuna och gå ut på nybron. eftersom vi varken hade sovplats eller fyllechaffis så var vi båda nyktra, och det var väl inte nån höjdare direkt, då vi la märke till alla knuffar man fick, påträngande människor och glaset som var femte minut gick i golvet. det blev en kort visit och vi åkte hem till lilla strängnäs igen. :) emmy åkte med, för hon va också ute på nybron. i bilen på vägen hem hade vi väl roligare än vi haft på hela kvällen haha. musik på högsta volym, både bra och riktigt kass. och folk skulle nog kunna tänka sig att vi va höga på diverse ämnen hehe. humorn varierade från skämt med klass till meningar utan logik ;) tänk att jag alltid har så jävla kul med dig mimmi!

nu är det verkligen dags att sova. sent som vanligt. men men, är det lov så är det! på fredag ska jag jobba och jag har lyckats muta mimmi att hjälpa mig lite. sen blir det hoffmaestro på harrys på kvällen. och på lördagen ska jag åka till sthlm och hälsa på stella och amanda. mycket att se fram emot :D god natt!

shutter island.

hej hej hej! precis kollat på shutter island. den va bra! häftigt med den är ju den totala helomvändningen i slutet. men men, lite läskig va den allt. ibland :P iaf om man är ensam vaken i ett mörkt hus :P

ÅH! såg precis att det gick en dokumentär om hitler och eva braun, men det slutar ju självklart nu. hade vart intressant.

kan ju passa på att berätta att min tatuering kliar som fan. skitjobbigt. antar att den läker, men det är fan svårt att hålla fingrarna borta.

kanske märks att jag inte hade ett enda vettigt ord att säga så slänger upp en bild på tattoooon.



sova snart kanske, så man inte sover bort hela dagen imorn. har ju en jävla massa plugg som vanligt som jag skulle behöva ta tag i.. :( aja, jag fixare!! ;D

rubrikish

påsklov och det är sjuuukt underbart! och nu när värdret har vart sinnessjukt bra så har jag tillbringat några timmar i stallet varje dag, och stått ute och borstat bort alla kg lera river smetat in sig i :P sen ridit för första gången i år på utebanan. så jävla skönt! idag är ju vädret mindre trevligt, men jag klagar inte så länge marken är hyffsat bar och termometern inte visar minus. man får ju nöja sig med det menar jag :)

igår hade jag och river en liten diskussion på utebanan när han va lös. lite kommunikationsproblem ;) men efteråt slutade det nog med att vi båda hade lärt oss något. kunde iaf få honom att gå runt mig utan att "jaga på" utan istället "visa vägen" och kunde flytta både bakdelen och framdelen när han va lös utan att peta på honom. så är nöjd :)

måste bara få klämma in här att jag är glad, har fjärilar i magen och ser mycket positivt på framtiden ;)


klara fördiga gå!

trött..
jobbat hela dagen..
gick upp tre inatt och trodde det va morgon..
förvirrad..
gick och la mig igen..
tatuerade mig igår..
första gången..
höll på att dö för det kittlades så mkt..
och nej, jag skryter inte, det sved lite också :)
hungrig..
ska duscha nu..
nu tog energin i fingrarna slut..
som sagt: trött!

RSS 2.0