hellooo!

mimmi frågade om hon fick göra om min blogg. ofc tänkte och och så här blev det. :) like it! just nu sitter jag och väntar på att bli trött och kall, håller nämligen på att tyna bort av svett fast jag knappt har några kläder på mig. man skulle kunna tro att det brinner i källaren eller nått.. så nu ska jag ta mig en riktigt kall dusch och sen krypa ner brevid erik som sover <3

midsommar!

va ett tag sen, det suger med blogg.. imorn blire västervik med erik och alla hans kompisar. hoppas på jävligt bra väder fast det ser då fan inte ljust ut =/ men men.. :) glad midsommar eller hur man säger..

jag kommer förmodligen skita i den här skiten, vi hörs i höst! heppåre!

grattis mig själv!;)

yeeey, fyller år idag då :) haft en bra dag hittills trots detta pissäckelväder. vaknade hos mimmi halv nio, skulle va i skolan nio. så det blev bara hoppa i ett par byxor osv och dra.. där gick det fort och smärtfritt, sen skjutsa jag hem mimmi o malin till mimmi för dom skulle städa klart allt. blev lite halvt firad en snabbis hemma. eller drack kaffe och fick ett paket av sanna och ett av mormor och morfar, fast mormor och morfar va inte där. sen åkte jag erik och pubiz ut till stallarholmen och skulle grilla och fiska, men lagom när vi kommer dit börjar regnet ösa ner, som tur var satt vi under tak och grilla :) men fisket sket vi i och åkte tillbaka hem till mimmi, sen va det en vända på stan och nu sitter jag här, och har släppt av mimmi o erik hos mimmi, dit jag ska lite senare när jag blivit mer firad av mamma och dom :) najs..

kvällen kommer bli najs som fan, ska va hos mimmi med lite underbart folk<3 sen blir det UnderBar som gäller :D btw så fick jag världens coolaste keps av erik och myran :D haha..

ne nu ska jag kolla upp vart min segaste mor är :p jag är faktiskt inte det minsta förvånad över att hon inte kommit hem än.

puss påt<3

at mimmis house liksom

sitter hos mimmi, hon städar.. duktig är hon! men allt för en roadtrip antar jag ;) ska kanske fråga henne snart om hon vill ha en break på ballen. erik kommer hem om nån timme, kommer inte ihåg vilket tåg han skulle ta men han hör väl av sig :) ikväll får jag tillbaka min bil :D trött på kenneths bil nu. den är stor, jag är liten! och så är elhissarna efterblivna. jag har iaf riktiga vevar på min bil ;) elhissar är överskattat haha. kan man leka terror (sthlm boogie)

riktigt najs väder idag ju, förvånad faktiskt. kan det inte hålla i sig tills imorn också? jag hoppas på en najs dag imorn. ska försöka få kvällen att inte spåra ur, men risken är stor att den gör det när jag är taggad inför den hehe..

neeej nu ska jag hålla mimmi sälle, faktiskt därför jag är här :)
pussss

criminal

ujuj imorn är det sista dagen innan sommarlovet, och sista dagen innan min födelse, fast det är inte lika kul.. 19 liksom. hur märkvärdigt är det.. men ska bli najs med lite looov. om bara detta skitväder kunde sluta. behöver lite sol nu va..

idag har jag vart i skolan ett tag först, sen lite senare åkte jag mimmi och mallan till öb och köpte oss ett tält (y) :D och lite keeek vi ska ha under våran roadtrip, som för övrigt startar på måndag :) sen åkte jag och mimmi hem till henne ett tag där hon hade pausat i sin städning, och när hon började städa igen blev jag så peppad så åkte hem och börja röja i mitt rum haha. bkev intre klar men hann en bra bit, innan vi drog ut till anton och kolla på sverige - malta. inte så jävla spännande match direkt :P men va fan sverige vann och det är väl the huvudsak liksom.. sen skulle mimmi spela cs, och där satt hon ett bra tag tills jag sa att jag tyckte vi skulle dra hem. det är ju en dag i morgon också ;)

appropå imorn så måste jag komma upp i tid annars kommer emmy spöa mig :P efter det ska jag nog hjälpa sanna med en grej och förhoppningsvis träffa erkan^^

nån som har nån idé för fredag kan ju gärna säga till, har ingenstans att vara :( men vad som än händer kommer det bli nice :D

heppåre!

get up

jag är en landet-människa! om jag inte fått det bevisat förut så har jag det nu. och jag tror inte att någon som vart med idag säger emot mig :D haha.. jag har lyckats med mkt idag under resan till sthlm och hem.. tacka vet jag lilla strängnäs och skogarna runt omkring. ;p ett par saker jag lyckats med idag är kland annat kört mot rött utan att vara medveten om det och kört till nyköping (tre mil ifrån när vi kom på det) istället för hem från sthlm.. GJ KICKI!:)))

det va så att jag mimmi och malin skulle upp till kenneth för han ville kolla igenom min bil innan vi ska på roadtrip :) anton hade tråkigt så han följde med och malins syster ville handla i sthlm så hon hänka på med. väl på kenneths jobb tog vi pendeln till centralen och shoppade lite, blev en tröja och ett linne för mig. sen åker vi tillbaka och då säger kenneth att det va nått skit på bilen som behvde bytas ut, så vi fick ta hans bil hem. det va automat så det tog ett tag innan jag slutade föröka koppla haha.. efter ett tag ser vi skylltar som det står trosa och vagnhärad på. så jävla bra gjort, efter många om och men kom vi iaf hem :P

nej nu har jag ont i huvet och ska nog sova.. puss!

familjen anderblad!

dagens dag då var som följer. skola, missade en lektion med känndes inte så märkvärdigt, sen ner på stan och fika med mimmi, malin och sara innan jag skulle hämta upp bror min på station när han kom med bussen från uppsala. åkte direkt till den andre brodern där vi umgicks med den familjen i några timmar, nikki va ju fööör jävla assöt!!! och mille va på sitt bästa humör för det mesta, vi dansade och busade. han satt och blinkade till mig och såg ut som om han satte på sin "se så snäll ut som möjligt"-min och garvade hela tiden. sen pussade han mig innan vi skulle åka. så sjukt jävla söt den ungen!! <3<3 sen drog jag och brorsan hem och käka, sen åkte jag in med mimmi och malin för skulle hämta ut mitt paket från junkyard :) träffade även bella en stund, det va trevligt! när jag kom hem provade jag kläderna + bikinin och är nöjd med allt. perfa! sen satte jag mig med en chipsskål i knät och kollade på hide and seek med bror min. fast missade en timme i början, men den va bra ändå.

nu ska jag sova. vad jag försår är vi lediga imorn. har lite ärenden att göra imorn, men det blir nog en najs dag :)

natti och puss!



på första bilden sover hon och på andra ligger hon i mitt knä och gäspar :P tyvärr har jag sämsta kameran..


bättre kort som oscar tagit :) <3 söto..

mihi

ibland hatar jag fucking datorer! och allt som har med skiten att göra. skulle bränna en skiva på mammas data (eftersom min är totalt jävla störd i huvet när det kommer till bränning) och efter jävligt många om och men har jag en skiva som är i stort sätt värdelös för vissa låtar kan man lyssna på i några sekunder och vissa funkar inte alls. blir galen, ska det va så jävla svårt att å en bra skiva till bilen ffs? jaaaaja..

ska nog snart in och träffa sanna, diskutera uppdelning av jobb liksom..


bara för att jag och erik är så helvetes jävla snygga!

new moon

ujujuj en riktig new moon-trailer :D yää! coolt som fan tycker jag..
http://www.youtube.com/watch?v=SJ9afRgToxE&feature=popular

btw så har jag satan lågt blodsocker just nu, jobbigt.. moffar godis bara för det! sen va det för jobbigt att tvätta bilen, så dammsög bara inuti innan jag gav upp.. :p

.. nu känner jag mig så jävla nördig.. sitter typ och funderar på att ringa all jag känner för att berätta att new moon finns på en riktig trailer.. det känns kanske väligt jävla as nördigt.. haha shit!

rövsvett ftw

assooo det är inte så jävla kul att blogga längre. och det finns inte så jävla mkt tid till det.  men det lär ju knappast va nån som bryr sig :P

kom hem från praktiken nyss, vart ute hela dagen. sköönt! men fyfan va varmt det va, men klagar inte.. nu är jag typ bränd i ansiktet och på axlarna, men resten vit. funderar på att gå runt naken på näsbyholm :D resten av dagen ska jag fixa med MIN bil ;) typ vätta och så. jag som är den nya bilnörden jao..

helgen har vart kul. bk-festivalen va kul av det jag minns... igår va jag mimmi erik och pubiz ute i stallarholmen och fiska och grilla, det va najs :) fick inga firrar men ändå..

beställde en bikini, ett linne och en t-shirt igår från junkyard :) shyrre!

RSS 2.0