12 flaskor Whisky.


Jag hade 12 flaskor whisky i min källare. Emellertid tyckte ej min
hustru om detta mitt spritinnehav,
varför hon bad mig hälla ut alltsammans i vasken.
Som jag inte vågade säga emot henne, började jag mitt vanskliga
arbete sålunda. Jag drog upp korken ur den första flaskan och hällde
ut innehållet i vasken med undantag av ett glas som jag drack ur.
Så drog jag korken ur den andra flaskan, hällde ut innehållet i
vasken med undantag av ett glas som jag drack ur. Jag drog sedan
korken ur den tredje flaskan, hällde ut ett glas, med undantag av det
innehåll, som jag drack ur. Så drog jag korken ur den fjärde vasken,
hällde flaskan i glaset som jag sedan drack ur. Sedan drog jag upp
korken ur det nästa glaset, hällde korken i flaskan, hällde vasken i
flaskan och satte korken i flaskan med glaset och hällde whisky på
flaskan. Då alla flaskorna voro tomma stödde jag huset med ena
handen medan jag räknade flaskor, korkar och glas med den andra.
Det blev 29 precis. För att vara säker på min sak räknade jag en gång
till. Den gången blev det 74 igen. Då huset passerade förbi räknade
jag det hela om igen och till sist alla husen, flaskorna samt
vaskarna med undantag av en kork som jag hällde i huset och drack.


dont stop believin!

kvällen har spenderats med lillesyster tarin! ;) vi har ätat mat, proppat i oss godis och cola och kollat på film :) först blev de eclipse (jag kan inte gömma twilightnörden inom mig ibland) och sen ett avsnitt glee. Karin har kollat på glee rätt länge och jag har råkat se nått avsnitt nån gång i bland. idag började vi om och kollade därför på avsnitt 1. de är en riktigt bra serie, speciellt om man älskar sång och dans. jag blir så jävla sugen på att joina nån kör haha! trevlig kväll har de varit iaf!


jävligt skön låt faktiskt, man blir gladis liksom :D

'cause the music makes me feel good

helloooo. helt ledig dag, vilket borde innebära en jävla massa jobbsök ochstädning och så vidare. men ne, de jag hunnit med efter att jag gick upp strax efter tio är frukost, läsa tidningen, dricka kaffe målat naglarna och suttit och tittat på youtubeklipp. tänkte dra mig till stallet snart. vädret ser ju underbart ut! ;D

igår kväll spenderade jag min tid på flashback. satt och läste massa trådar och de slutade med att jag gled in på helt sjuka trådar där folk berättade vad de största dom haft i röven va och va de hade för sexuella fantasier. asså sjuuuka människor de finns haha. fick mig ett par garv men mådde riktigt illa vissa stunder.
tvivlar du på att de finns sjuka människor i denna värd? på flashback finner du svaret: NEJ! hahaha


älskar låten, älskar videon, älskar tjejen som är med i den!


jag börjar känna att motivationen för att blogga sakta börjar krypa tillbaka. men upptäckte idag att under den tiden jag inte har bloggat har jag haft fler läsare än den tiden när jag bloggar. makes no sense.



mitt finaste hjärta!

jag måste få skriva av mig om något som får mig helt varm i hjärtat när jag tänker på det. Den kärleken kan nog jämföras med kärleken till ditt eget barn (fast jag tror ju inte att du kan tänka dig hur du kommer känna för ditt barn. tror att den kärleken kommer kännas som du förväntar dig gånger tio)

Det varma i mitt hjärta är den lilla varelse som tittar upp när han ser mig komma gåendes varje dag, som busar och brallar men är jag i närheten eller på hans rygg vet han vart gränserna går, som aldrig gjort nått för att skada mig eller göra mig besviken.

Han gnäggar väldigt sällan och vill inte gärna att man tar på honom i onödan, han är inte mycket för den fysiska kontakten utan kommunicerar gärna på de psykiska planet och med sitt kroppsspråk. för att se vad han känner räcker det inte med att bara titta på honom som vanligt, du måste verkligen titta! och först då kan du se den lätt stötta, känsliga men oj så pålitliga ponnyn som finns där.

Jag har aldrig träffat en häst som försöker så hårt att dölja sina känslor och spelar tuff och oberörd istället, men ibland när man står nära och pysslar med något i tex manen eller runt öronen och låtsas att man inte lyssnar så kommer de fram små känslor och i de stunderna vill jag bara stanna upp och vara kvar i dom små stunderna för alltid. de stunderna fyller han på mitt hjärta med värme och jag får bekräftelse på de jag gör ibland är bra.

Jag vet att jag gör många misstag. jag kan ibland vara för naiv och inte lyssna på vad han säger. jag vill ofta för mycket, se resultat istället för att njuta av vägen dit. men jag vet som sagt detta och försöker därför ändra mig. för allt jag faktiskt vill är att min finaste ponny ska känna 100% tillit och lugn och ro med mig. och jag vill att vi ska förstå varandra helt utan missförstånd.

Han har lärt mig så mycket och kommer nog lära mig mycket mer. detta året har varit ett sånt bra år, men många framsteg och förändring till det bättre.

Kan tänka mig att det här blev ett väldigt flummigt och töntigt inlägg men då får de vara det :) jag kan helhjärtat säga att jag älskar min River!


snöbilderna är fotade av min lillesyster Karin

Dessa är fotade av Amanda Andersson :)

Detta fotot tog jag påsken -08. då jag tog hand om honom en vecka och blev kär :D

RSS 2.0