full fart framåt

fan va nice! har nu 4 dagar inbokade att jobba på rogge :) great! visserligen ganska gå timmar några gånger, men det känns lagom.

Imorn blir det fullt upp! stella och amanda kommer hit på morgonen och hälsar på :D sen ska jag på eftermiddagen kolla om bella har tid och lust att ses. och kl 18 ska jag vara på rogge för att jobba ett par timmar bara :) blir förmodligen att plocka disk och sånt, så det blir säkert bra det.

nu är det dags att duscha fort, trycka i mig lite av pajen som är kvar sen igår och sedan sova. skönt!

red förresten med anna idag i ridhuset. hon hoppade upp på river för att känna hur han är så att hon sedan kan ge tips till mig :) att stå bredvid och kolla var kul, han är så fin min prins. <3 och anna red honom jättefint!

ne nu måste jag dra från datan, börjar bli stressad hur jag ska hinna med allt imorn, så nu blev jag hungrig bara för det haha :D

även jag vill yttra mina åsikter

jag blir fan lite trött alltså. kan inte vara inne på fb utan att bli arg. helt plötsligt har folk så jävla mycket att säga till om. så jag måste bara få skriva av mig här, där folk frivilligt får läsa om de vill de.

argument varför jag ogillar allt detta hat mot sverigedemokraterna:

1. folk påstår att sverigedemokraterna grundar sin politik på hat, vad är nu detta mot dom då? det är ju inget annat än hat.
2. folk kan inte släppa detta med rasister och främlingsfientlighet, när dom säger rakt ut, på frågan om dom är främlingsfientliga, att nej! det är dom inte.
3. att försöka göra sitt land bättre och rädda en framtid genom att stoppa massinvandringen (massinvandringen ja, inte stoppa helt) betyder inte att man hatar alla invandrare och vill skicka ut dom. folk ser bara svart eller vitt..
4. De vill ta in färre för att kunna hjälpa fler, låter inte de bra? där om nått är väl välfärd, att inte ta in överdrivet många människor så att de som redan är här kan få en utbildning och jobb, både svenskar och invandrare.
5. alla såg detta komma, hade de andra varit smarta hade de tagit upp frågor inom invandring så att det fanns ett alternativ för de människor som tycker att de frågorna är viktiga!
6. och slutligen den viktigaste punkten enligt mig: detta är svenska FOLKETS val, det är tydligen så här vi vill ha det. sker det nu en sådan utfrysning som det verkar som att det är på väg att göra, så har jag bara en liten fråga.. Vart tog demokratin vägen?

vill påpeka att jag inte påstår att det är rätt att de kom med i riksdagen, önskar det fanns andra alternativ, men det är vi (kanske inte bokstavligen) som valt detta!

sen är jag inte 100% insatt, men detta är utifrån vad jag vet.


bröl

varit på väg att blogga två gånger, men båda gångerna har jag glömt publicera. hur jävla smart är det?

därför orkar jag inte skriva mer nu än att jag röstat precis som alla andra idag, fikat på grassagården med familjen och varit i stallet. nu på kvällen har jag bakat en äppelpaj som jag hittade receptet till i evelina (den där tidningen som hör till eskilstunakuriren). den va i vilket fall som helst asgod. uppepå vanliga pajbotten och äpplena så va det er röra med krossad ananas, creme fraiche, socker och ägg. tokgott! tänkte ta kort på den, men den såg så jävla vidrig ut så det sket jag i haha..

skön söndag faktiskt. bara att börja ladda upp inför en ny vecka. för jag har ju så sjukt hektisk vardag nu för tiden... fast ne..

hemma för att slänga sig i säng!

suuuuger gör det! mycket! man vill mycket men gör fan inte nått. för feg för att berätta hur man känner och tycker. det är modigt! jävlar ja! cunt! kan skylla detta på fyllan. imorn blir det iaf till att rösta, då gör man iaf nått efter vad man tycker.

ordningsvakter är fan inget att ha kan jag säga. gör inge skillnad om dom står vid ingångar till krogar eller inte. fått detta bevisat några gånger ikväll. oskyldiga människor får stryk ändå. mimmi idag till exempel. hon såg en kille bli strypt och va blå i ansiktet. la sig i och vipps har hon en svullen näsa, en smäll av EN JÄVLA VAKT. trodde en sådan var till för trygghet, men nej. fittsamhället har gjort vakten till ett hot för den vanliga, lagliga människan. fitta!

ursäkta ordvalen men jag är fan arg! god natt!

tycker denna är hur skön som helst nu pga idol.
Everlast – Black Jesus

denn är svinskön med
Bobby Womack – California Dreamin'

denna är mys den med
Shinedown – The Crow & The Butterfly - Pull Mix


ååå den
Petter – Gör min dag

broken

drog till stallet till nio typ, möttes av en natalie som sa att jag kunde åka hem och sova igen :) för hon hade redan tagit ut river haha. men mockade och så innan jag åkte hem igen. efter det har jag suttit med en kopp kaffe och kollat lite jobb. jag är för jävla dålig på att söka. sitter bara och tänker "nej det där passar inte mig" eller "nej det där klarar  jag nog inte av". nu får det vara sluttjafsat :P

nu ska jag åka och hämta upp mimmi och dra vidare till stan för att göra lite inhandlingar till kvällen :) har hela bagaget full med pankburkar också haha. kanske skulle panta skiten!


denna bild va den enda jag lyckades ladda upp! great!

jag är född redo! :D


Bäst!

oodelally!

helloo! blev som vanligt inte exakt som jag tänkt. men bra blev det :D kom hem nyss efter att ha träffat bella, som råkade vara hos sin far (som bor brevid mig) så vi tog en lite promenix och sedan följde jag med och träffade loke som precis hade vaknat. och oj va stor han blivit :) och gå kan den lille killen nu också! dom utvecklas så jävla fort i den där åldern.

imorn ska jag släppa ut min totto på morgonen så ska snart tänka på refrängen. men innan det ska jag nig hinna med ett robin hood-avsnitt och några rostade mackor, som den moffungen jag är. mat är fan en passion för mig. mat är kärlek, eller lärlek till mat! ..eller va fan jag vet inte. mat är gott helt enkelt!

FAAN!... varför kan jag inte lägga upp bilder?? jag förstår inte! är det jag som är störd eller? ryck!!

so fresh you can taste the crunch

sådär ja! äntligen har jag städat på mitt rum :) kan säga att det var välbehövligt. va så vidrigt så jag helst inte ville vistas i det. men nu är det damsuget, alla kläder slängda i tvätten som har legat på mitt golv i hundra år, och lakarna är bytta. feels good!

har hunnit med stallet också efter det. känns som att river tappat motivationen under veckan jag vart borta. så ska försöka göra roliga saker med honom i några dagar och inte ställa så mycket krav, mest gosa :) så får vi hoppas att han känns nöjdare. kan vara överenergin som han inte riktigt vet vad han ska göra med också.

nu ska jag käka och sen ta en lång, varm jävla dusch :) sen blir det nog några avsnitt av robin hood! SE den serien! bäst!

fredag

städar, lyssnar på the used och sjunger.. HÖGT!

fan kan inte ladda upp bilder på bloggen. aja, kolla fb istället.

merhaba

heeeej! :D
hemkommen från side, Turkiet. börjar återfinna mig i vardagen och har halvt packat upp. även spenderat tid i stallet för att åretförenas med gulleponny! va otroligt skönt att få gosa och kramas med honom igen. gulleee!!

mamma hämtade mig och mimmi på arlanda natten till onsdag. vi var hemma vid 7 på morgonen. tänker inte skriva värsta historien om vad vi gjorde dag för dag. slänger däremot upp ett gäng bilder lite senare (när jag lagt in dom på datan) blev en hel del tagna. men oj vad jag kan lyckas göra skumma miner på kort. ni ska få se några riktiga guldkorn haha.

nu ska jag lägga in alla bilder och kolla vidare på idol.

Puss!

finish!

nu har jag duschat, packat (i stort sett klart) och tryckt i mig en påse chips. kvällen är fulländad!.. nästan! ska se ett avsnitt av robin hood sen når kvällen sitt ultimatum. aaaawesommmmme!

va lite jobbigt att klappa och krama skruttponnyn sista gången på en HEL vecka. han är ju så fin min plutt.. "hoppade" lite idag. och ja, situationstecknena är där av en anledning. vi kallar det inte hoppa, vi kallar det ett steg i min skräck för att hoppning. hade byggt ett yttsepyttseminikryss som vi skrittade/travade väldigt långsamt fram till, river tvekade en bit i från typ som "är det verkligen meningen att jag ska ta mig över det där? det går ju så sakta" haha. jag sa att jo vi ska över. rivers respons är då ett huvud uppe bland molnen och kastar sig över med svankande rygg. jag vill inte ens veta hur jag såg ut haha. det finns bara en sak att göra åt det. träna träna träna!

om tolv timmar är vi förmodligen på väg till eller på arlanda, jag och mimmi. hääärligt! :D:D



Jag och min fina syster i helgen! ibland funderar jag och kommer fram till hur stolt jag är över henne. hon är så fin, men ändå så naturlig. hon är mitt i tonåren men ändå så duktig med allt! det är annat mot när jag själv var där...

danföredan

nu är jag vaken och har ätit frukost med mamma som kom hem från jobbet på en paus :) hon har åkt igen och jag ska bara klä på mig nått mer vettigt och sedan åka till stan. banken och apoteket ska besökas vad jag kan komma på nu. hoppas jag i net glömmer något nu. och att allt går som det ska. om ett dygn är vi på väg :) iaf på väg till arlanda hehe..

har skrivit upp ALLT jag ska ha med mig, varenda liten hårnål står uppskriven. men vad glömmer jag på checklistan? BILJETTERNA! haha så det kan gå..

VARFÖR GÅR DET INTE ATT LADDA UPP BILDER FÖR MIG? :(

har bråttom till banken nu. hej!

aa

fösökte lägga upp lite bilder från senaste veckan/veckorna för ett par timmar sen, verkar inte som att blogg.se ville att jag skulle det. eller så ville bilderna inte bli visade.

jag och river i framtiden ;)


ne, nu ska jag sova. vet inte vad jag gör uppe. vet bara att jag blev otroligt stressad av att packa förut :P så va nog tvungen att varva ner, men nu känns det som att det är värt ett frsök till att sova. imorn har jag en hel del att göra. plus att jag vill spendera massa tid med lille ponny :* puss på honom!

färnis

TJO! hemma :) haft ett riktigt mysigt dygn på färna herrgård tillsammans med släkten. ätit trerätters, badat i en varm pool, spelat kubb och lekt lekar. supergeniet själv (hej hej här är jag) glömde kameran hemma. tur är väl då att man har en lillesyster som fotar allt hon ser ;) hon har inte lagt upp några bilder än, men det kommer nog såå.. här har ni http://karinkakis.blogg.se/ fast jag kommer nog sno några bilder av henne senare ändå :)

sitter just nu och ser över så jag har tvättat allt jag ska ha med mig, skriver upp saker som jag ska göra imorn m.m. är svinhungrig också.. klockan 6 är det stallmöte så ska ta mig ut till stallet innan det. saknar mig poooonny! <3

Väntar på huvudrätten mittemot lillesyster...

dsc00502 (MMS)

Väntar på huvudrätten mittemot lillesyster:) resten av släkten sitter runt omkring så klart. Hittills en mysig dag! Hade bra!


lördag

kom hem från stallet nyss. släppte ut River och mockade och så. hämtade upp Mimmi i stan på vägen hem :) nu ska jag packa och lite så inför dygnet tillsammans med släkten på Färna herrgård.

chill!


i natt gick jag aldrig och la mig i tid som jag hade tänkt. började kolla på olika politik-debatter mellan olika partier för att få nån sorts uppfattning om nånting. det är så man får skämmas över hur lite jag kan. men nu känner jag att jag fått lite mer kunskap i ämnet :) får plugga på lite till, sen så är jag redo för val ;)

väldigt mysigt väder måste jag säga :) men shiiit va kallt det va imorse när jag gick upp. satte mig med frukost (teee<3) framför tvn iklädd mjukisbyxor, tjocktröja, halsduk, mössa, strumpor och mina jumbo-tofflor. ändå frös jag. sen när jag fortfarande va påklädd upp till öronen, bokstavligen, och var i stallet och solen fyllt sin funktion kan jag säga att det inte va lika kallt längre.. så nu vet ni det! heh!

proud river

Idag hade jag nog världens bästa ponny! (det har jag i för sig alltid, men extra bäst idag) lekte lite med honom i rundcorallen löst. han va riktigt duktig faktiskt och förstod för det mesta vad jag ville att han skulle göra. tog fram en bom och ett hinderstöd så att bommen blev sne liksom han fick skutta och busa lite där, sedan hoppade jag upp, endast i repgrimma och red runt lite. väldigt lydig och lugn va han så jag testade att hoppa :D:D och han va så jävla duktig. inget hets eller dra i väg eller studs på stället. bara föll in i en lugn galopp (!!!!) åååh va han är bäst! tror han var så lugn för att jag inte rörde honom alls i munnen. hade ju bara repgrimman och den använde jag knappt, han lyssnade jättebra på min röst och sittsen. FAn va bra han är!!! och precis när det går så jävla bra så ska jag åka bort en vecka. kommer sakna honom som fan, men då har jag  iaf nått att se fram emot när jag kommer hem.

fan att man inte får sånna här bra saker på film, eller åt minstonne kort, ska nog börja sätta upp nån filmkamera när jag rider. kanske funkar. nej nu ska jag fortsätta moffa godis och kolla film:) blir en lugn kväll då jag ska upp tidigt och släppa ut snyggponnyn innan vi ska iväg till färna herrgård med släkten typ..

puss!

tredje

hellooo!
listan idag står..

Städa rummet
Tvätta
Apoteket
Stallet


kan säga redan nu att städa rummet kommer aldrig ske. tvätta ska jag börja med nu på en gång, sen ska jag äta frukost. Apoteket och stallet blir nån gång senare under dagen. kan inte tänka på tom mage, så nu drar jag. hej hej!


fixochgrejsdag

tjo! vaknade för några timmar sedan. ätit frukost med mamma efter det och nu hatr jag lagt i en tvätt i maskinen. måste se till att tvätta alla linnen, t-shirtar och shorst :) sitter med en kopp te och ska snart plocka och färga ögonbrynen. hade än en gång så otroligt viktiga saker att säga!




ps. googlade "tvätt"........ hm

killerssss

blev några timmar i stallet idag :) så skönt!

red i ridhuset tillsammans med Gittan och Camilla :) gick ganska bra. Galopperade lite mer än vanligt, vilket gjorde honom lite stressad och pigg på slutet. men det är en helt annan sorts energi än för ett år sedan. inget huvud som flyger upp och rycker och han blir aldrig stark i munnen längre. väldigt bra :) det han gör nu är att takta och gör vad jag ber honom om fast gånger 5 haha.. finast är han i alla fall! ska hoppa någon dag, ska bli kul :D

när jag kom hem åt jag och sen somnade jag i fåtöljen framför nyheterna. så kul va det. nu ska jag nog kolla en film innan jag ska sova. killers blir det, för jag kollade aldrig på den igår (eller när det nu va)


onsdag eller nått va?

morn morn.. eller alltså jag vaknade inte nu. suttit i köket med mamma ett par timmar och ätit frukost och diskuterat resan :) turklandresan. THE resa. Resan med stort R.. okej det räcker nog där.

satt precis och fick lite hårinspiration. så funderar på att klippa mig, ännu kortare, mer mer mer!! ska kontakta liisa tror jag minsann :D
blev även sugen på stickade koftor. tjocka, tunna, stora, enfärgade, med massa färger, med mycket krage eller stor urringning. Alla helt enkelt.
sen har jag två tatueringar jag bara vill göra på en gång!! men borde kanske börja med att boka tid. kan vara smart!

vädret verkar va mys idag, så ska nog ta mig ut till stallet snart :) mysponny!

ungefär ett år sedan när jag och stella red ut :) kort man han hade då.


RSS 2.0