come on and tell me, do you want the best of me?

blev ingen skola, vakna nyss.. så kan det gå!

jag har lagt märke till en sak jag inte riktigt tänkt på förut. det spelar ingen roll fr mig om jag åker bil själv eller tillsammans med någon, jag tror jag pratar ungefär lika mycket ändå :) sitter och klagar och skriker rätt ut när jag blir bländad av nåns lyse, kommernterar saker jag ser och pratar med bilen typ "men va fan, skärp dig tönt" när jag ska lägga i backen men den fuckar sig så man måste rulla fram en bit innan den går att lägga i. Jag undrar om det bara är jag eller om andra pratar med sina bilar och sig själva haha. tycker iaf att dte är ganska trevligt, hatar när det är knäpptyst. självklart sitter jag och sjunger högt och ofta. :) Jag vet at jag är tönt, men så länge man vet om det tycker jag det är lugnt ;)

nu ska jag dricka te och kolla klart på filmen jag aldrig såg klart i går, mamma kom in och började prata så då pausa jag, sen skulle jag kolla nått på datan och sen gick jag och la mig. när jag har chillat ett tag ska jag duscha och förmodligen plugga, ska även till stan en snabbis är planen.

puss då!

nice helg som fan

kort inlägg. för trött för att skriva. haft en sjukt bra helg med stockholm fredag - lördag. med sthlm horse show, sova hos amanda och hjälpt henne att jobba i ett stall. åkte hem på lördagen och gick ut på bk :) hade kul! somnade kanske vid 6 nånting hos sandra :) gick upp vid tolv och åkte till stallet. river va så söt idag. lyssnade skitbra på mig när jag longera och sen red jag i bara grimma och grimskaft för att testa om han ville lyssna på skänklar och vikthjälper. gullig va han min gullegris. film nu, dumpad eller vad den heter.

TJA!

skolan!

sitter i skolan nu, försov mig skapligt fast jag sov hos mimmi. kan ju bero på att vi satt uppe rätt länge och va allmänt idiotstörda. va iaf skitkul. rocka loss till guitar hero och gjorde lite videobloggar där vi va fuuullt seriösa ;D mimmi målade mina naglar så nu känner jag mig som en man i nagellack. inte för att jag brukar känna mig som en man så ofta, det är bara när jag har klänning eller nagellack :) har en lektion kvar, keramik. sen ska vi ner och kolla fotboll, thomas - europa. ska bli najs som fan att se thomas spöa europa ;) hoppas jag på iaf! GO thomas fifan!

måste klippa mig.. kort ska det va. trött på att det tovar sig i nacken när jag har mössa. så i nacken ska det vara i stort sätt fritt är väl planen :) men får väl boka tid nästa vecka eller nått. färga håret måste jag också göra. utväxt är ju inte det snyggaste som finns kanske..

tja!

I'll wait forever

ikväll ska jag sova hos mimmi, för jag är trött på att försova mig. och det gör jag inte när jag sover borta. så nu ska jag duscha och så, det va nått jag behövde göra på stan men kommer inte ihåg va det va, träffa mimmi, plugga förhoppningsvis och senre kolla på film med henne :) ska även hjälpa mamma att städa hennes lokal.

imorn SKA jag till skolan. är så trött på att aldrig klara av att gå upp i tid. tror jag sover för djupt här hemma. men jag älskar att sova hemma, älskar min säng och mitt täcke. men vaknar ju aldrig när jag sover i min egna säng.. tråkigt. :/

är på glid in i en period där allt känns trist, have to stop it :) nu ska jag ta en dusch! puss!

Liam Cromby<3
http://www.youtube.com/watch?v=tL6cSUyquac

'Cause I'm so much more than meets the eye.

Ne nu ska jag ta och sova, dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. 
den blev helt enkelt ingenting. Varit hemma hela dagen. tråkigt och segt,
men rätt skönt, förutom att jag inte gjort nått som jag skulle behövt göra.
typ plugga tusen saker. Och imorn förväntas jag ha prov i rättskunskap.
Vet inte ens i vilka kapitel haha. inte bra alls. Ville mest säga att Seether
är helt klart värda att lyssna på. Riktigt sköna hittills :) nu ska jag sova!
natti natti! (:



Good God, you're coming up with reasons
Good God, you're dragging it out
Good God, it's the changing of the seasons
I feel so raped
So follow me down.

And just fake it
If you're out of direction
Fake it
If you don't belong here
Fake it
If you feel like infection
Woah, you're such a fuckin' hypocrite.


fuck me like you hate me (8)

new moon was fucking great!! :D precis som jag misstänkte. kom hem inatt nån gång, och vaknade vid tre idag och resten av dagen har försvunnit. så nu sitter jag här i mjukisbyxor och fortfarande sov t-shirt =/ inte bra alls, kommer aldrig somna ikväll.. hungrig är jag också fast det va middag för nån timme sen. men men, så sitter bara här i datastolen som förlamad. kollat på ett avsnitt av vampire diaries och gjort massa test på facebook, helkul!! eller?

vill duscha och äta men har ingen ork. men men, får ta tag i mig själv :)

Proud River <3

tja :D kom hem från stallet för ett tag sen, vart en jävligt fin dag måste jag säga. men är sliten nu. åkte ut vid halv nio, åt frukost och sen red jag amanda och stella ut. jag red barbacka som alltid nu för tiden. river var väldigt taggad ibörjan men efter en halv timme eller nått så gick han riktigt fint. helt underbar är han den älskade lilla ponnyn :))) vi skrittade bara och det tror jag var nyttigt för honom. var väl ute i en och en halv timme nästan skulle jag gissa på. efter det så har jag hjälpt amanda och stella med allt i stallet. nu är jag väldigt trött..

ska käka nu typ, sen göra mig i ordning lite för att åka till mimmi. ikväll ska vi på bio :D ska blir skitkul att se den efterlängtade filmen ;) och som vanligt skitkul att vara med mimmi :) nu äre käk! hej!

föresten! hittat en band som verkar bra hittills. Seether, nån som vet om dom är bra? märker jag snart kanske :)

I know its a snake in my bed, eating its way through my head.

så! nu är blodsockret iaf bättre, det måste hålla sig så nu :) imorn åker jag till stallet, hur det än går!

åkte och hämtade upp mimmi o hannes och åkte och handlade. köpte en massa frukt och sen cola o lite sånt. när jag kom hem gjorde jag fruktsallad som jag mamma o karin åt :) det va gott som fan. trodde inte man kunde blir mätt på det, men jodå, nu sitter jag med magen i vädret haha. fast va inte speciellt hungrig innan heller i för sig. nu sitter jag här med huvudvärk och ett glas cola. tror jag sitter för nära tvn, därav huvudvärken. de som vet vilken tv jag har och hur nära jag sitter kommer tänka typ "jaaaa.. pucko! suck.." nu om mig :) nu ska jag faktiskt försöka ta mig i säng och sova. är ju rätt trött så går nog bra, ska försöka va i stallet kl 8 imorn. 7 känns ju lite att ta i. på fredag ska förmodligen river bli vetrinärbesiktigad om det går som det ska :) och saknar ju min lilla prins<3 så ska bli skönt att åka till stallet imorn!

idag har jag haft det konstigaste humöret nånsin. jag har gråtit över en massa saker. tex grät jag åt en artikel på internet imorse, åt en kompiker på tv för att han va så bra (mer skratta tills jag grät), när min sköterska ringde blev jag arg när jag lagt på för att hon va dum tyckte jag så jag brjade gråta haha.. sen va det en reklam på tv om idrottsföreningar och jag tyckte den va fin tydligen så jag blev tårögd hahaha. sen va det nått program om ett barn som kände sig osyndlig i sin familj, då bölade jag mer än vad dom på tv gjorde. sen har jag garvat åt otroligt lama saker hela dagen. aja, man kan ju inte alltig va stabil ;D

jag bestämmer att imorn kommer bli den bästa dagen nånsin. eller nej föresten, resten av veckan kommer bli bäst! ingen aning om varfr men det kommer den :D så de så.

natti natti!

fix you

tydligen va det inte sant det jag sa förut, blodsockret är skit :( blir hemma idag med. fattar inte problemet!! ska nog ringa sjukhuset snart, eller maila kanske. mindre läskigt, men frågan är ju om hon hinner svara på en tid framöver.. this realy sucks! nej nu ska jag ringa helena eller vad hon hette min nya sköterska. hoppas hon svarar och har nån bra lösning..

Magssjukan var en bebis

tja! idag verkar mitt blodsocker ha blivit lite mer stabil. Så idag ska jag åka till stallet. ska bli skönt! :)

kollade just lite nyhetsgrejer, och kom till denna artikeln:
http://www.alltombarn.se/nyheter/10-popularaste-2008-1.20356/magsjukan-var-en-bebis-1.8419
jävligt gullig historia tycker jag. Men fy fan vilket chock. usch!

ne ska väl ta och käka lite och hoppas på att jag blodsockret inte blir förbannad :)

new moon!

Nu har mimmi reserverat biljetter till new moon på lördag åt henne och mig :D den efterlängtade filmen är snart här. ska bli spännande som fan. ja jag är nörd!

äntligen!


fuck diabetes!

hate it, hate it, hate it..

varit hemma idag. mitt blodsocker har vart rent åt helvete och jag fattar fortfarande inte vad det håller på med. ligger skyhögt hela tiden, trots överdoser av insulin. Planen var att jag skulle till stallet idag som vanligt på tisdagar, eftersom det är praktik imorn, men jag skiter i det idag och åker ut imorn. Får se om jag blir i tid, blodsockret lär ju va ostabilt ett tag till så måste va säker på att det inte tänker fucka imorn. aja helt ointressant!

under eftermiddagen har jag iaf bara legat i sängen och kollat på the vampire diaries! sjukt bra serie måste jag säga. Nog för att jag redan är ett twilight-freak och att det kanske är en anledning till att jag gillare, men tror nog att jag skulle älska det ändå. så eftermiddagen har susat förbi typ, iaf dom senaste typ tre timmarna.




jag har huvudvärk :/ och är irriterad, hungrig också tror jag. men om jag ska käka måste jag hälla i mig insulin och det är så sjukt frustrerande att se blodsockret skjuta i topp.. kan det bara sluta.. det enda jag kan dricka nu utan att det höjs är cola light. och vatten då men hur jävla gott är det på en skala.. så nu blire väl till att åka och köpa cola. upp med hakan!

puss!

missbruk? ne bara bruk..

jag behöver cola. jag behöver även plugga, men hur ska jag kunna det när jag bara tänker på cola hela tiden. jag har nu full förståelse för hur svårt det är för pundare att sluta punda. för jag menar cola måste va en ytsepytsesak att sluta med. hur simpelt som helst! men om kroppen skakar och man inte vet på vilket sett: redo att svima eller redo att flippa ur?

påminn mig att aldrig göra en vana av nått :)

nej nu ska jag åka in och köpa cola, sen ska jag läsa lite rättskunskap och lite samhällskunskap om jag hinner och orkar. men sammhällskunskapen känns om ett hopplöst fall just nu, då jag ligger efter några månader >< thats just fucking great! men men, så kan det gå. och jag känner att jag fick värsta motivationen härom dagen. den bara smög sig på mig och håller i mig än. det är ju härligt liksom ;D

puss!


somnar snart, hjälp!

så jävla trött.. kämpar för att hålla ögonen öppna =/ idag var jag på sjukhuset på morgonen. gick upp 30 min innan jag skulle vara där (i etuna) så kom lite för sent. träffade min nya sjuksköterska för första gången, eftersom jag nu blivit "vuxen" och ska vara på vuxenavdelningen. hon verkade ju rätt okej. chill tant :) men mina blodsocker värden hade skjutit i top, och därmed hade min vikt rasat :( det sög! så nu måste jag få nya krafter och försöka få ner blodsockret. men inte för fort för då tar mina ögon stryk av det. det är en jävla massa krav...

sen åkte jag iaf till banken och fixa lite innan jag åkte till skolan. där hade jag svenskaprov, nått grejs om medeltiden. gick väl bra. fick g+. några poäng från vg. sen var som tur var samhällslektionen inställd, så åkte hem. hann träffa Gunnar i några minuter och även lille mille. nu måste jag verkligen göra nått, eller så låter jag mig själv somna. frågan är ju vilket jag ska göra.. men men puss påre!


Läxor!

jag har nått jag måste skriva av mig om, läxor! vem va idioten som kom på det? jag skulle gärna ta ett snack med denna person. Veta hur den tänkte. För jag har funderat på det. frsökt komma på anledningar till att vi har läxor. jag brukar vara rätt bra på att komma på för och nackdelar om alla saker, även om jag själv har en bestämd åsikt. jag brukar kunna föstå andra som tycker anorlunda. men va fan? Läxor? jag kommer inte på nått bra. jo, man kanske lär sig mer fortare. Men är det så viktigt? jag har tusen argument till att inte ha läxor, tex: Vi går ca 8 timmar i skolan varje dag, ska det verkligen behövas ett par timmar till varje dag? Alla lärare verkar ha svårt att förstå att det finns andra lärare som också ger läxor. Om vi tar bagare till exempel, när de kommer hem efter att ha jobbat en hel dag med att baka, så är väl inte det första dom gör och ställer sig och lär sig nya degar eller kanske gör olika bakelser eller bröd till nästa dag. Många pratar om att man inte ska ta med sig arbetet hem. Nehe, men det ska vi som pluggar göra? okej om man ligger efter i något, självklart ska man jobba hemma, för det visar att man inte varit tillräckligt effektiv i skolan. men det räcker väl? eller vill lärarna göra slut på den sista lilla ork vi har? hur många är inte skoltrötta liksom, det bli ju verkligen bättre av alla läxor! tss.. nu är jag upprörd, kanske inte va så bra att försöka skriva av mig. fick mig bara ännu mer arg...

idag har jag iaf vart i sthlm med amanda och stella, de kom och hämtade mig halv tio här hemma i morse. det gick bra allt och vi kom dit och hem hellskinnade ;) sen pluggade jag lite faktiskt, tro det eller ej. Senare skulle vi försöka överraska min låtsaspappa för han fyller år snart. vi samlades hela familjen vid tavernan och åt. han hade som vanligt redan listat ut att det va nått på gång haha.. men det var trevligt och gott. nu sitter jag och läser om snorre, dante, heliga birgitta och tristan o isolde. jäääävlit intressant -_-

träffade sexbomben jag står brevid på bilden en stund också <3

Itchy daze - monster fucking love it!

nu är det på gång!

oj, va jävla trött jag va igår när jag kom hem. åt typ världens godaste middag, låg på golvet på en fårskinnsfäll framför brasan och kollade på idol, sen kollade jag på ett avsnitt true blood innan jag somna. skön fredag.. idag gick jag upp vid halv tio och drack te innan jag åkte till stallet. Skulle prata med rivers ägare, så tog en kort promenad med henne och hennes hund. :) nu har vi pratat lite om köpet, så om nån vecka är jag ägare till min första häst :D och han är den underbaraste hästen också! <333 lycklig! efter det så stod jag och prata lite med amanda och stella medans de mockade.

nu är jag hemma iallafall. och idag vet jag inte vad jag ska göra, kan nog inte göra nått speciellt ikväll endå, för ska förmodligen med stella och amnda till sthlm och kolla på ett stall. sen imorn kväll är det stallmöte, alltid lite spännande ;) skulle ju behöva plugga, men orkar inte. så jäääääävla tråkigt. :(

men men, ska väl duscha nu. hej!

bubben<3


typ

ska berätta något helt otroligt, väldigt ovanligt och chockerande... jag försov mig idag! tro det eller ej. så idag tänker jag överdriva och typ duscha sen äta och sen sova direkt. måste!

helgen blev riktigt bra. fredagen va det ju filmkväll med mimmi hos henne. och på lördagen va jag, mimmi, sejla och sofia hos sofia innan vi drog till bk. det va roligt faktiskt, och slutade lite anorlunda..

imorn ska jag tamefan ta mig till skolan. hoppas att jag vaknar, annars går jag i sömnen.

Thats kinda hot!


make it go away.

uuuuuj! va tråkigt jag har. igårkväll va jag hos mimmi och kollade på dom två senaste utkomna johan falk-filmerna. :) dom vabra som vanligt. men tycker nog att ettan, tvåan och trean är bäst. det va iaf mys, åkte hem och sov sen. idag vaknade jag vid tolk och har bara slöat sen dess. ätit en gigantisk frukost, asgott. men annars har jag inte gjort ett skit. nu börjar jag bli riktigt jävla rastlös och uttråkat och vill verkligen hitta på nått ikväll :/ men vet inte vad. svårt när man inte har några pengar. nu tänkte jag faktiskt gå ut och gå, det kanske kan få mig på bättre humör, fysisk aktivitet får en alltid att bli gladare! :)



Frääänk! (y)


lucky!

måndagar och tisdagar är mina absolut favoritdagar. det händer så mycket skojiga saker då. vanligtvis försover jag mig, vilket är en upplevelse i sig bara det. brukar väl sova till minst 12 och va irriterad och borta i huvet resten av dagen. idag vaknade jag faktiskt halv 8 av att min blåsa höll på att sprängas som tur va så jag gick upp och pissa helt enkelt. men ironiskt nog har jag inte kommit till skolan och min sista lektion slutar om 40 min (y) däremot har jag hunnit med att suttit i soffan och glömt bort tiden, hört hur den kokande mjölken svämmade över på plattan i köket, stått och skrubbat plattan lite senare och slagit huvet i fläkten.. nått jag konstigt nog inte har hunnit är äta. så nu tänkte jag laga mat, vilket jag gjort medans jag skriver, men nu inser jag att jag hinner inte äta den för ska skjutsa mimmi till skolan. bra där! det blir kall mat sen då.. men snart är tisdagen slut, och jag kan knappt vänta tills det blir måndag igen. puss!

RSS 2.0