tisdag

hallå där! sitter hemma och tycker mest synd om mig själv. va inte ens och kollade på europas student. fan jag kunde gjort det så jävla mycket bättre, men jag sköt upp allt och fick så mycket i slutet så nu har jag pissbetyg. och många kanske tycker att "aa men jag har ännu värre betyg så du ska inte säga nått.." men jag skiter faktiskt i vad andra får för betyg. det är mig själv jag tävlar mot! och den slarviga, lata kicki vann. grattis :) räknat efter att det förmodligen/förhoppningsvis blir 5 IG. i värsta fall blir det 4 IG och ett streck. men det vägrar jag fan få!

kom hem från stallet nyss också, det gick inte alls bra idag. men vet att det alltid beror på mig, mitt humör smittar av sig sjukt lätt på River. och med högt blodsocker (som idag) så går allt bara åt helvete. plus att jag va hungrig.. eller är fortfarande. så man kanske skulle testa att äta. brukar bli lite mer på topp då.

kan fan inte sova på nätterna heller. har en jävla massa att fundera över så kan inte sova. I natt vaknade jag vid kvart i fem och låg vaken till 6 typ. funderade precis på att gå upp istället, men då somnade jag och försov mig såklart haha gj!

Igår fyllde sofia 20 bast! så satt i hennes trädgård och drack lite :) det va mys, jävligt mycket mygg bara.

så, det va ännu ett tråkigt inlägg de då. :) utan bilder och några roliga historier hehe.

går i mina högtalare just nu:
John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre
John Mayer – Who Says
John Mayer – Heartbreak Warfare
Joshua Radin – Only You
Joshua Radin – I'd Rather Be With You [Radio Edit]

RSS 2.0