nämen!

ojojOJ! idag har hela två pers besökt min blogg :O haha..
jag har vart i stallet nästan hela dagen. haft mys som fan, fixade i lugn och ro allt i stallet, sen åt jag amanda o stella tacos :) efter det red jag river, vilket gick hyffsat bra iaf. sen spelade vi kort en timme typ innan jag åkte hem. skön dag som fan. kom hem nyss. eller en halvtimme, timme sen.

skola imorn då, trött på skiten :/ sen är det praktik resten. ska bli skönt. men nu tycker jag att min kära mor får komma hem, jag är farligt pank. hon är på nån grekisk ö som jag inte kommer ihåg vad den heter. hon kommer på torsdag :) saknar mamsen! <3

jag skulle kunna skriva vad jag vill här egentligen, nästan hur personligt som helst eftersom jag max har 2 läsare per dag. haha.. fast spela roll hur många som läser skiten, vill mest bara skriva av mig lite. så nu har jag gjort det och ska väl typ sova snart. sattsar på en tidig kväll idag. puss!

suuuk

sjuk idag, eller hade feber igår så bestämde mig för att va hemma idag. hade dock ingen feber när jag vaknade idag. har bara tagit det lugnt framför tvn, gjort jättegod kaffe till mig och mamma. gjorde egen latte, med vispad mjölk osv :) mamma ska ha föreläsning på multeum ikväll så hon är iväg och förbereder det nu, så ska hjälpa henne att stryka nån skjorta och sen skjutsa karin till sin gitarrlektion. imorn ska jag till etuna och köpa nya ridskor och skit, sen ska jag till sjukhuset på ögonbottenfotografering igen. lite småjobbigt. sen tänkte jag nog boka en klipptid till imorn, blir nog att klippa bort det mesta. har ju riktigt långt hår nu, men det är så satans slitet och tråkigt. sen funderar jag på lite blonda slingor så att håret blir lite tjockare och lättare att frissera :) frågan är vart jag ska klippa mig..

sen ska jag väl kolla över om det är nått jag har att plugga. ska väl börja på fn arbetet och så..
nu orkar jag inte skriva mer. puss!

RSS 2.0