aa men durå :)

happ, kom hem ganska nyss. i natt sov inte jag och mimmi nått. vi kom fram till att vi skulle sova gott ikväll då istället :) jag sov dock en timme mellan halv sju och halv åtta typ. sen käka vi frulle och åkte till stallet. på vägen dit va i på statoil, där mimmi besluta sig för att lämna mobilen (omedvetet i dimman av saknad sömn) iaf så red jag en sväng runt åkern, mimmi promenerade med. river blev sjukt taggad och jag fick honom inte att vänta på mimmi utan att han började studsa runt. sen visade det sig att han hade skurit sig på snön eller nått.. den är ju som is och vi gick i djup snö. emn men bara jättelitet. :)

planen är väl att åka till stan snart och kolla lite, sen sola och sen förhoppningsvis färga mitt hår. kan inte se ut så här asså haha. snart kommer även brorsan och far min och slänger in en soffa i mitt rum, hoppas den får plats ;) ska ha den här eftersom bror min tömmer sin lägenhet då han drar till kina i februari.

jag kommer sova sjukt gott i natt!


i början va han lugn och fin :)


efter denna lilla sväng va det bara hej då.


och det bar av!


detta och mimmi va det enda vi lämnade efter oss :(


så mimmi fick roa sig själv :)

javisst!

tja! sitter hemma med mimmi. jorå eeh... aa, eeh. hahahahaha, (as garva) men jag skrattar ju inte, skarttar ju inte. Tt, ehh. fröskt städa i mitt rum lite, gick ju inte så jävla bra. mer än hälften kvar. Mimmi hänge med mig ut i stallet idag då. Red lit i snön. Sen drog vi hem till mig åå. Oo aa. (kollar lite fundersamt) Helt värdelöst att skriva blogg inlägg när man inte har något att säga. (suck) Helt värdelöst. Jag vet inte.

The end of the shit.
vid tangentbordet Mimmi Samuelsson, som skrev allt Kicki sa.


Mimmi började helt random sjunga på denna haha ;D skön låt fan!


fan va dant det kan bli vettu! ;)

tja!

så jävla trött är jag! sov väl en 4 timmar i natt. natten innan kanske nån timme mer, och natten innan det vet jag inte riktigt heller, kanske nått liknande. jag börjar nog bli sjuk. kittlas och gör ont i halsen.

gick iaf upp halv 8 i morse, otroligt nog. tog knappt 10 minuter att besiktiga bilen. måste tillbaka inom en månad för ett par saker, precis som jag misstänkte. sen åkte jag hem och drack en kopp kaffe innan jag åkte till stallet. fixade allt och tänkte rida när mimmi hörde av sig. va tvungen att åka in till stan eftersom jonte hade tappat sin mobil i min bil igår och dom skulle hem till linköping idag. kom precis hem och tror inte jag orkar åka till stallet nått mer idag. dålig ägare jag är :/

sitter jag still här ett par minuter till kommer jag däcka, så sjukt trött är jag. så funderar på om jag ska städa mitt rum, men vette fan om jag orkar utan att däcka ståendes. men rummet är ju för jävla vidrigt så måste väl. står lite halvuppdruckna burkar här och var som stått här i ett par veckor haha. kläder verallt och imorn kommer bror min och ska in med en soffa här. mitt rum kommer bestå av möbler sen. blir till att köra tetris tror jag. haha..

kommit i nån in flames-period igen. beror nog på att det är den skivan som råkar funka i min bil för tillfället hehe.

Look at the dead outside my window
Wonder what's on their mind?
Why do they run?
They all seem to have a mission
But then they cry themselves to sleep

You'll receive what you give
And this is like nothing
I feel like shit
But at least I feel something



but at least I feel something.

kan sammanfatta kvällen såhär: nykter med dyngraka människor. vissa stunder sjukt jävla kul, men vissa stunder blir man för jävla trött.

ska upp och besiktiga bilen 8.40 tror jag det va. kommer säkert försova mig. great! god natt!

tjugosjunde

sitter och försöker sysselsätta mig för att inte tänka på hur hungrig jag är, orkar inte göra nått att käka. blir nog ändå mat ganska snart. kom hem från stallet ganska nyss. smart som man är glömde jag min väska med blodsockermätare, sprutor, plånbok mm. hemma så fick bli ett kortisbesök i stallet för att fixa det nödvändiga, jag som va rätt taggad för att rida en sväng typ på åkrarna eller nått. men men :) imorn kanske..

juldagen va för övrigt rätt shysst. bestämde mig för att vara nykter på förkröket som va hos pata :) men blev bjuden på en grogg, en cider och lite så. precis lagom! sen drog vi till bk, trodde att det skulle va trist men det va kul faktiskt :) men va ju i trevligt sällskap :D

annandagen skyndade jag mig ut till stallet och sen skyndade mig hem innan jag skyndade i mig mat innan jag och brorsan skyndade oss att åka till pappa för att fira lite mer jul. det va ganska trevligt hos pappa. fick ett presentkort på bidermans vilket kommer behövas asbra :) när vi kom hem åkte jag efter ett tag in till stan där mimmi, sofia, malin och aida festade med några killar från linköping. riktigt roliga va dom. somliga stördare än andra ;) gjorde min debutvistelse på ot sen haha, va väl rätt okej där. värsta är ju när gubbar kommer fram och ger en komplimanger och äcklar sig. blir fan äcklad asså.. spelade bort lite pengar på black jack. hade ju ingen aning om vad jag sysslade med. får träna lite med brorsan ;) sen åkte vi iaf tillbaka och efterfestade.

imorn ska jag till bilprovningen med min lilla racer hehe. ska va där 8.40 -.- palla! men men, håller tummarna för att bilfan går igenom.. hypokondriker som han är.

långa, värdelösa inlägg is the shit. (y)

julafton!

god jul då :D har vart en mysig dag. till en börjar va jag så sjukt jävla bakis så kunde knappt stå upp i stallet där jag va för att fixa åt min och amandas hästar. lyckades komma hem precis innan kalle anka. då va sanna och christoffer hos oss :) och gunnar kom dagen innan. sen har jag vara ätit sjukt gott, fått julklappar, spelat tp med petter, mamma, gunnar och karin. kollade till sist på film med gunnar, the nightmare before christmas. den va väl inte sådär asbra, men lite småroande och halvgullig :)

 

igår gick jag upp ganska tidigt och åkte till stallet. sen när jag kom hem så duscha jag innan jag och mimmi åkte till etuna för att göra våra sista inhandlingar. vi va rätt taggade båda två när vi va där haha. sen när vi kom hem till snäs igen flippa vi en aning och blev på aspartyhumör. så blev att festa lite. fast först hade jag en massa paket att slå in och så. fick hjälpa bror min också som hade mindre flyt haha. sen gick jag iaf in till stan och mötte upp mimmi och massa. gick till underbar. blev en lagom skön kväll med skönt folk! blev inte mkt sömn inatt så nu är jag trött. ska upp i tid imorn och ut till stallet och gulla med lilla gubben, som jag inte hann idag. han ska få brodd så vi kan rida ut och busa :D myyyyyys!

nöjd med mina julklappar hittills :) har inga som helst förväntningar i år, så blev verkligen glad för allt hehe. imorn kommer även den andre brodern med familj och firar jul. då får man träffa dom två små sötnosarna (: sen på annandagen ska vi till far min och fira lite där med, då blire nog lite paket till :) imorn ska jag ta med lite morrötter till min gulleponny. va nog inte så mottaglig mot honom idag i all hast och bakispanik. så imorn ska jag gosa i timmar.. typ...

men god natt nu då, och en en gång: GOD JÄVLA JUL! :D

tisadag? eller?...

IDAG har jag bakat lussebullar. totalt kaos i köket va det, bränd mjölk över hela spisen, värsta tsunamivågen. men tillslut gick det ju bra, förutom att dom inte blev så goda, smakade knappt nått :( tråkigt. men men nu har jag försökt iaf. kom hem från stallet nyss, mimmi följde med mig. filmade lite när jag red och självklart gick det dåligt bara för det. ser ut som en liten köttbulle på filmerna..

nu har jag huvudvärk.. ska käka och sen kanske städa lite på mitt rum. skulle behövas. men så sjukt jävla tråkigt. är sugen på lite röj, är ju trots allt lov. men det blir nog inget fiesta förän juldagen. då jävlar :D  vad ska alla göra på juldagen?

...

ändrade planer. blir inge bakande här inte. för bekväm. jag tänker göra en kopp varm choklad och eftersom att vi råkar ha mashmallows hemma så får det bli med sånna också. folk säger ju att det ska va gott ;) sen ska jag kolla på film. rainman, för den ska jag ändå skriva en recension om i skolan på engelskan så passar ju bra. blundar när jag går igenom mitt rum så jag slipper se hur stökigt det är. usch, vill ha en egen städerska. frivillig? jag lovar att vara snäll. typ bjuda på fika och så..

dan före dan före dan före dopparedagen.. kanske..

varför gör jag aldrig lussebullar? :O sagt i flera dagar (veckor?) att jag ska baka, men blir aldrig av. så nu funderar jag på om jag ska baka även fast klockan är mycket, eller om jag ska baka imorn. men känne rjag mig själv rätt så blir det inte av imorn. och jag sa att jag skulle ha med mig lussebullar till stallet imorn. och lite deg till stella ;) så får bli nu helt enkelt. kommer väl ta halva natten eftersom jag kommer göra allt fel och i fel ordning. men men, blir väl klar nån gång.

har iaf vart i stallet idag och fixa och grejer, red också. gick väl bra men han va lite väl pigg så han kunde inte riktigt fokusera under den tiden jag red, men jobbade lite från marken först och det gick bra, han bockade till och med när jag bad honom trava på en volt runt mig. haha gullegubben då ^^ sen hamnade jag som vanligt i diskutioner med stella och amanda så blev kvar ett tag hehe. efter stallet så hämtade jag mimmi så åkte vi till bella och gav lokes julklapp till henne. en liten tomtedräkt :D hon hade som tur var ingen sån. nu kan även han leka tomte på julafton, den söte fan! <3

nej lussebullar va det. puss!

mysteriet på greveholm!

kan inte sluta tjata om det ;D måste va bästa som någonsin gjorts. kan ju inte säga att det är den bästa julkaledern för det låter sjukt mesigt för den är bättre än så, eftersom alla julkalendrar man sett har sugit förutom denna sjukt grymma ;D men kan ju inte säga att det är det bästa som gjorts nånsin i hela världen för då överdriver jag en smula.

iallafall så har jag precis kollat klart på den. jag rekomenderar att man sätter sig ner och kollar på några avsnitt, får sån nostalgi så det är sjukt.

nu ska jag göra mig i ordning innan jag ska sova, vilket är en evighetsprocedur nu för tiden. sen jag va hos tandläkaren i onsdags. men men, jag har tur om jag hinner somna innan jag ska vakna..

TJA

ps!!! lyssnar på enya ;) ganska awesome ibland

varning för tråkigt inlägg

tjenis! igår va jag och mimmi i etuna, blev bara en snabbis. köpte en nyårsklänning (som jag senare märkte kommer ta livet av mig eftersom jag inte kunde andas efter ett tag) och en kavajliknande sak, skitsnygg :D en parfym blev det också.

sen åkte vi hem och trodde kvällen skulle bli skit ett tag, men det blev iaf dansbandskampen. nån gång måste man ju vart där och igår va ju finalen så passade bra. men vi missade tv-sändningen för vi va så sena. men men, dansa å grejer ;D hände lite undliga saker. nån random kille kom och svingade upp mig i luften och började snurra innan vi skulle gå in, och där inne va det nån gubbe som började svänga iväg med mig i nån våldsam bugg. jag blev ju som alltid nu förtidenkalas =/ men hade tydligen haft nått fett och flera gånger sagt att jag inte skulle ha nått för att jag skulle bli för full då. sekunden efter det stod jag i baren och beställde en 6a razz. detta upprepade sig ett antal gånger. slutade med att telefonen va borta och jag va arg. blev en tripp till ugglans innan vi tog en taxi hem till mimmi. tur att jag hade en hundring kvar på kortet iaf, hade seriöst dött om jag skulle ha vart tvungen att vandra hem. idag ringde min telefon till mimmi. jag svarade och i andra änden hörde jag johan :D han hade alltså min mobil. ingen har en aning om varför. så senare ska jag hämta den :D lycklig! ska se till att ha ett snöre mellan mig och mobilen i fortsättningen. och kanske mellan mig och bankomatkortet också. ;)

ne ska faktiskt börja lugna ner mig på utekvällarna. annars vet man inte hur det slutar en dag. är för taggad innan jag går ut, det är nog det.. får tagga ner ;)

nu ska jag ut till stallet på stallmöte. tar morsan bil då min är paj och står nere på macken! (y) och jag som har besiktningstid den 28e.. dumma bil!

kommit på att det kan ju inte va en enda kotte som läser igenom det jag skriver. skulle inte jag göra iaf. vet hur tråkigt det är när folk skriver "idag gjorde jag det här och det här..." men men.. ;D

TJA!

min kväll

ojoj, vilken uttråkad fredagkväll. sitter här och saknar min bästa vän som jobbar ikväll. jag vet att med henne hade kvällen blivit great! bara av att hon hade vart närvarande. nu sitter jag här med en kall i handen (inte bokstavligt då, den står på bordet framför mig) och kollar youtube-klipp. fast det är ju ett nöje i sig :D lägger upp några så ser ni hur kul jag har.

http://www.youtube.com/watch?v=wb_GNzfEBKI haha rätt skön. lite jag faktiskt, typ det där med dörren och det med bilen. fast det beror på att alla dörrar i skolan går åt fel håll, oavsätt vilket håll dom går åt.

http://www.youtube.com/watch?v=GxxsP7VWVN8&feature=channel det är så här det är haha ;D

http://www.youtube.com/watch?v=FFK_XuVqsCQ&feature=PlayList&p=tFZnpTzVqIo pixar intro parody.


vet att jag lägger ut en rad med tråkiga klipp men va fan, vill visa hur tråkigt jag har, garvar nämligen åt dom här.

ne nu blire mysteriet på greveholm!


ååh! denna bild ger mig värsta nostalgiska upplevelsen ;D

Tja

mysigt kallt ute, typ svinkallt ;D ganska skönt så länge man har sjukt mkt kläder på sig. åkte ut till stallet med petter där vi mötte upp mamma. dom bogserade min bil hem och jag fick ha kvar mammas bil. fixade i stallet och skulle bara säga hej till stella innan jag red. slutade med att vi hamnade i värsta diskussionerna så tiden fullkomligt sprang iväg. helt plötsligt va klockan 8 och stella skulle ut och kvällsfodra, så jag följde med henne innan jag åkte hem. kom precis hem. nu ska jag duscha och käka. lär ju inte hända nått idag men känner inte direkt för att sitta hemma ikväll med =/ och mimmi jobbar. tråkigt..

jordens tråkigaste inlägg! (y)

jag och hoo är osams

bilden skötte sig jävligt illa på väg till stallet. nått är fel med kylarn. och värmen i bilen va trasig, antar att det hänger ihop. men fan va kallt det blev >< satt och skrek varenda svordom jag kunde komma på för att jag frös så mkt, och jag menar verkigen skrek. måste sett småkul ut. mamma fick komma och hämta mig i stallet så nu står min dumma bil där ute. men men.. fan va trött jag är, somnade nyss i soffan stenhårt. var helt omöjligt att hålla mig vaken, vilket det typ är nu med =/ ögonen bara faller igen, och likaså kroppen. jag vill egentligen inte va trött, vill egentligen hitta på nått.. LOV JU! :D men men, kanske ska börja lovet med att somna tidigt. beor på hur länge jag kan kämpa emot min kropp som beter sig underligt :P


bra bilder, jag vet ;) min mobil tar ju inte världens bästa bilder precis.

aahej! rubrik rubrik!

tja! tokbakis! skulle "ta ett par öl" igår på underbar med mimmi, kim och några för att kim fylde år. blev en aning mer än så. helt borta hela dagen i skolan, men haft en najs dag i skolan faktiskt. suttit med ett förkläde på mig på en stol och halvsovit i stort sätt hela dagen. gjort en askkopp i lera faktiskt ;) sen fikade vi med keramikgruppen innan jag och mamma åkte till sjukhuset. blodsockerna har blivit lite bättre. går åt rätt håll iaf (y)

min bil är askonstig. hoppas han sköter sig nu när jag ska till stallet. hej!

I'll grab you by the neck of the woods

yä! kom precis hem efter att ha vart ute och lekt med bilen och mimmi. :D jehovasparkeringen är en jävligt poppis plats så här års haha. fick inte va ensamma en enda stund typ. va på statoil en sväng och köpte chips som jag trycker i mig nu också.

innan det va jag i stallet. gick en promenad på åkern med stella och amanda. kände mig som ett litet barn som pölsa runt där i mörkret, gjorde en snöängel och blev jagad av stella så att jag var tvungen att kasta mig i snön vilket va hennes mål iförsig ^^ sen red jag i ridhuset. det gick skitbra faktiskt. River var jätteduktig. eller vi tillsammans kanske. fast jag är väl i stort sett värdelös, han som är king ju ;) sen slira jag hem.

skulle egentligen åkt pulka med mimmi och massa tjejer. men jag och mimmi hann aldrig dit för jag var för seg med att äta och grejer. =/ blir en annan dag!

såg så mysigt ut i stallet när vi kom tillbaka, men de ser självklart inte alls mysigt ut på bilden.


snö!

jävlar va snööö :D WOHOO! va sen till skolan idag men men. tog iaf ett tag att hitta bilen och sen skotta fram den ur snön. inte alls för att överdriva :D men det kändes lite så. iaf hitta jag inget annat än en sopkvast att få bort snön så jag kunde komma in i bilen. sen va man ju lite stressad för att komma iväg då jag skulle hämta både mimmi och emmy, men fyyy fan :D så fort jag satte mig och började köra hade jag inte alls bråttom, va så jävla kul :D gled åt alla håll och kanter och bara garva där för mig själv. det va ingen trafik då så det va skitkul. sen på vägen hem va det jobbigare, litar inte en sekund på att alla håller sig där dom ska. några småpojkar sprang rakt ut i vägen, så satt där i bilen och skrek och vifta med armarna åt dom.

nu ska jag iaf ta mig ut till stallet, så jag slipper köra hem när det är mörkt. sen måste jag bara ut och leka på nån parkering eller nått :D ibland älskar jag snö!!! fast mest vill ja inte ha det.

inspirationsattack ftw!

känner ett sjukt ha-begär!

nyss fick jag en otrolig inspiration och sjukt bra idéer till en tatuering. nu ska jag lägga mig i sängen, lyssna på musik och rita. låta pennan glöda. hoppas jag kan få ner bilden i mitt huvud på papper, vore sjukt nice.

natti :*

jag gjorde mitt bästa för att se snygg ut,
men nått gick snett. hur gör man :O

cutting our teeth

kan jag få lov nuuuuu eller? :D varför är jag ständigt taggad hela tiden? jo för att livet flyter på nästintill smärtfritt. det är ju skolan som går skit, men men fixar jag under våren ;) he... he... he... om jag kunde smitta av mig lite av mitt humör skulle alla (ja det va ju många-.-) som läste det här sitta och studsa i stolarna.

kände mig som en dålig hästägare idag. var för lat, nej för bekväm, för att rida. men bubben fick ett nytt fleecetäcke iaf idag, 17 kr på öb ;) pangpris hahaha.. sitter säkert som skit också men men. sen gosade jag med honom. han var väldigt gosig idag faktiskt. sen sa jag hej till stella och amanda innan jag åkte hem. titta förbi hos mimmi en stund på väg hem. hon tyckte jag hade en snygg outfit, jag kan ju inte annat än hålla med. termobyxor, fetaste reflexjackan och en vinterjacka på det (y) frös gjorde jag iaf inte..

we are the ocean!!!! vill se dom igen, åker till england i vår tror jag fan..

lovegame!

lets play a love game, play a love game.
do you want love or you want fame? are you in that game?
join the love game..

-
Im your biggest fan. I'll follow you until you love me.

det är ju nästan så jag hatar mig själv för att jag sitter och lyssnar på lady gaga. haha, men men. är på nått sorts partyhumör och då passar hon in rätt bra. skönt som fan är ju att jag kom på nyss att jag har två dagar skola nu sen en dag praktik innan jag på torsdag har en heldag med keramik i skolan med en massa fika och grejer :) sen slutar vi på kvällen :D FUCKING GREAT!! efterlängtade jullov! ett jullov fullt av mys med familj och vänner men även ett jävla röj och festande. hur underbart är det inte att efter att ha suttit hemma med familjen och bara myst hela julafton, sen samla ihop vännerna och festa loss på juldagen. GREAT! som jag sa.. :)

men här kan jag inte sitta och drömma, eller jo ska bara somna först innan jag kan drömma vidare. imorn äre skola innan jag ska ut till min ponnie! hjärtegullet!

God natt!


bilder kanske



när jag kollade i album hittade jag också tidningsutklipp. den sista bilden är förstasidan på en tidning -97 då jag hade haft diabetes i ett år :) haha så liten. den näst sista bilden är på mig och sanna när vi va små. sanna som ständigt släpade runt på katten gustav ;) och hade flera sycken i olika storlekar.


nu ska jag åka och handla nått gott att käka, typ skitsugen på nått men vet inte vad. sen ska jag träffa mimmi och ge henne sina saker hon tog med hit igår :) puss!

flyg iväg barbapappa :D


HAHAHA tröttnar aldrig på denna. han är ju kung!

hungrig!! ska ringa mor min och fråga om hon kan köpa pizza, väldigt sugen på pizza! kollat i fotoalbum från när jag va liten, det är ju så mysigt. vet iaf att jag va en lycklig unge. :P typ skiner som en sol på alla bilder. och det är så kul att se mig själv tillsammans med mina bröder. det jag minns från min barndom med dom är tex när de skulle härda mig så dom slog mig ett visst antal slag på armen varje dag haha :D och liknande saker. inte bara förstås men det är ändå kul att se oss tre på bild ligga i en hög i snön eller när vi står alla med armarna om varandra :) dom har ju varit med mig hela livet och jag hoppas att de kommer finnas i mitt liv resten av det också, men det hoppas jag ju med hela familjen. <3

YÄ, petter hade köpt pizza :D mat nu!


lucia

japp, idag är det lucia. mysigt :)

jag mår inte bra. och jag har en stark känsla av att jag gjorde bort mig, men med luckorna är det inte lätt att veta haha.. usch så det blev. sen tror jag att jag tog en taxi jag inte hade beställt, typ snodde den av nån. och så sa jag inte ens hejdå till mimmi :S har jävligt dåligt samvete för det. men men.

jag och mimmi hade mys här hos mig, med middag och musik :) sen drog vi till bk. funderade över dansbandskampen ett tag men sen sket vi i det. får bli en annan helg, för dit måste jag nån gång.

idag kanske man ska försöka åka till mammas jobb. sen vill jag bara tare lugnt..

higher

tjo! sitter och lyssnar på vinnarlåten, fast med Calle :) ganska maffig låt. skön! varit vaken i ett par timmar, bara hunnit käka frulle. blev lite sent igår, kollade på spirit ;) så jävla gullig film! men nu tänkte jag faktiskt åka in till stan och unna mig lite solning, så skönt ju! kommit i nån period där sola är det bästa jag vet, måste ha med kylan att göra. och att jag alltid är så trött. då finns det ju inget bättre än att lägga sig i en toastmaskin och vila typ :) plus att man får färg. sort of awesome! bara man inte får det som vana att sola tusen gånger i veckan. inte bra för stackars huden. då får man hudcancer som ett brev på bosten om några år. tror faktisk det kommer öka enormt mkt. :/ man ser redan nu att det är på g bland de äldre. sen senare idag ska jag färga håret, rött igen. inte snyggt med en grå utväxt. ser grått ut i gemförelse till de resterande röda håret. :P ikväll hoppas jag på lite festande, men det återstår att se. hoppas jag kan få vara med bästa vännen iaf :)

fick höra igår om nått hemskt, kände honom inte men träffat honom ett flera gånger. Speedwayföraren Emil Kramer dog i en bilolycka i onsdags. Idag tänker jag på honom och hans familj. vila i frid Emil!


shut up!

blev visst sovmorgon imorn :D hon hörde av sig. idol är slut. fel vinnare, fast erik är ju bra han med. men vilken pinsam jävla flickvän han hade då. vägrade typ gå ner från scen, tog typ all plats och klängde på stackarn. idiotbrud! jag skämdes så jag va tvungen att gå från tvn. Peter Jidhe (stavning?) sa fel namn några milljoner gånger också. han sa typ "calle med segerlåten", "calle kommer nu direkt springa in i en studio" och så sa han en gång "vill du rösta vidare calle till finalen så ring bla bla" grattis! tror han är i final redan du. nervös kanske?

är så jävla trött på att bli överkörd och förbisedd! tänker inte nämna namn eller anledning här men säger bara en sak: Jag tänker inte låta det gå överstyr. jag gör åtgärder innan det händer. japp!

jag är seriöst så arg så jag skakar just nu. önskar jag var mer uppriktig än vad jag är. ska bli det! ut på en promenad kanske. ja hej!

julmust och jordnötsringar!

hej! tuff vecka. vart död och haft ont i kroppen hela veckan. vart lite på krigshumör också, haft otroligt kort stubin. igår gjorde amanda illa sig, stackarn! :/ så idag ick stella hoppa in och hjälpa mig på hennes lediga dag. stackars henne med fan. Bubben har vart go som fan som vanligt, han blir sy mysig när man bara fokuserar på honom i lugn och ro.

Imorn vet jag inte hur det blir eftersom förra ägaren/nuvarande medryttaren varken svarar på sms eller samtal så vet jag inte vem av oss som tar river i helgen, så antar att jag får åka ut i morgon bitti, men men. har absolut inget emot det men det kan va kul att veta. så man kan planera sig helg lite. suck...

ikväll har jag kolla på idol, brukar inte se det men idag är det ju finalen. :) hoppas på calle faktiskt, även fast jag vet att erik kanske har en "bättre" röst. men calle är ju bäst, älskar hans röst, attityd och att man verkligen ser på honom hur han njuter. Go Calle! :) snart får vi veta vem som vinner! efter idol ska jag sova.

tja! (:

nån timme med mimmi (:



jag vet att vi inte är friska men det har jag aldrig heller påstått!
älskar dig bästa lilla du! <3

vi videoblogga också, kolla genuinequality.blogg.se för att se.
välkommen att dumförklara oss i kommentarer :)

hare bra hej!

fireflies

hejjjj.. kom precis hem från stallet. carro brukar ha stallet men fick inte tag på henne så tog med mig mimmi och åkte ut en sväng och mocka och fixa. va i skolan idag faktiskt. hade två lektioner varav den ena va rättskunskap där vi hade prov. great! haha, inte hängt med alls eftersom jag knappt vart där så hade inte en aning om vad provet skulle handla om. men det va ja och nej frågor det mesta så det gick nog hyffsat iaf :P får hoppas på ett godkänt men det är inte alls säkert haha.

YEES! mitt sim.kort har vart inaktivt idag eftersom när jag köpte ny mobil i lördags så skaffade jag abbonemang och idag ville inte kontantkortet fungera längre, så har gått och svurit över det hela dagen, men NU såg jag att jag hade fått ett nytt simkort med posten :D

min nya :) fick med båda skalen, men har det till höger.

nu äre käääk!


look alive

så jävla trött på skolan >< denna termin har jag vart på två samhällslektioner tror jag. man kan ju med arslet räkna ut att jag ligger lite efter då. tror jag har uppskrivet nånstans vad jag ska ha gjort. men lär ju bli ett ig anyway :( jag som sattsade på minst vg i början av terminen då lågan brann. så nån samhällsexpert: vänligen hör av dig! haha ne, men får väl ta nån dag då jag binder fast mig vid nått bord med endast ett block, en penna och samhällsboken. kursen slutar nämligen efter jul. skit!

sitter och lyssnar på Owl City - fireflies. värsta myspyslåt! oskar tipsa och sa att han hade fått för sig att jag skulle gilla den. och han hade rätt. :)

betalat några räkningar idag och hämtat ut ett paket på posten. i det va det ett schabrak (eller hur det kan stavas) sen gick jag och mimmi på spåret. planen va väl att vi skulle springa, det blev det inte så mkt av men jävlar vilket tempo vi hade. :) sen solade vi, riktigt skönt.

mimmi och jag i lördags<3

Mimmi i etuna :) och sandra o malin på förfest i lördags. :)

 


I gotta feeling

ett tag sen nu, nästan en vecka. inte vart hemma mycket. hänt rätt mycket :D i onsdags skrev jag på ett kontrakt att min älskade lilla sötnos är min <3 så nu är man hästägare, både sjukt kul och lite läskigt. mest kul hittills :) i fredags åkte jag, stella och amanda till bidemans i rtuna och shoppa loss haha.. vi gick ut därifrån med en överfull vagn. så river har fått två nya täcken bland annat. fredagkvällen tog jag det bara lugnt, sorterade lite papper och åkte och träffade mimmi en stund.

på lördagen tog jag med mimmi ut till stallet på morgonen. vi lekte lite med river i ridhuset och fixade i stallet till honom, sen åkte vi hem och duscha innan vi drog till etuna. fick rätt mycket handlat. det var sjukt kul med min bästa vän! efter det åkte vi hem till mimmi och käka middag innan vi drog till christian där han, sara, malin och andreas var. senare kom sandra och sabina :) sen drog vi till bk. rätt lyckad kväll! somna snabbt hemma efter att ha tagit taxi hem.

idag ska jag fixa lite ärenden, typ posten bland annat. sen ska jag och mimmi springa på spåret igen :) skönt ska det bli. sjukt härligt att bara gå och prata med henne om allt, plus att man rör på sig och det är ju jävligt skönt bara i det! skulle va skönt att sola efteråt som förra veckan men vi får se :)



har tänkt på en sak.. för ett tag sen fick vi reda på att morfar har cancer, lymfcancer. Det tog rätt hårt, men vet ju att hur det än går kan ju ingen leva för alltid. I alla fall så har jag alltid sett på cancern som nästan lika med döden. under min uppväxt så har jag alltid kännt att cancer är värsta, farligaste sjukdomen i världen.. typ så. alla med cancer ska ligga ner och vara sjuka. har vetat att det kanske inte behöver vara så men har sett det på de sättet. nu tittar jag på min morfar, han är den samma glada optimistiska gubbe han alltid vart. han ringde mig förra veckan för att gratulera till hästen, i den strunden låg han på sjukhuset och fick cellgift inpumpat i sig. men han va morfar, den vanliga morfar. det enda som har förändrats är min syn på hans otroligt dåliga och uttjatade skämt. Jag blir istället för irriterad nu istället rörd när jag hör honom dra nått tråkigt till kassörskan tex. min morfar är speciell men han är den han är. Jag älskar er båda, mormor och morfar! <3

tisdag, snart fredag..

kom hem från sjukhuset för ett tag sen. gick bra där. förutom att min mage typ bokstavligen skrek efter att gå nått i sig. hade nämligen inte käkat nått.. och så va det lite segt att sitta från 1 till 4 typ och lyssna på information, delvis intressant och delvis väldigt uttråkande. fick iaf mackor och kaffe efter typ halva tiden det va ju väldigt nice. slapp jag dö.

träffade mimmi på vägen hem och lämnade över en vanilla coke som hon lagt i min bil. vi stannade nämligen till vid konsum och köpte ett par stycken ;)  bäst att passa på att inhandla en jävla massa..

vet inte riktigt hur det blir idag. kanske åker ut och sover i stallet eller så sover jag hemma i natt. man uppskattar verkligen sin kära säng när man inte alltid sover hemma. men får se hur det blir, beror lite på.

i helgen ska jag och mimmi vi hurtiga :D på lördag ska vi upp rätt tidigt (om man gämför med hur sent vi brukar sova) och springa på spåret, sen ska vi till etuna och handla julklappar :) bäst att få det gjort, och mysigt att göra det med den bästa vännen i världen! ord skulle aldrig beskriva hur glad jag är att jag har denna vännen och hur mkt jag egentligen uppskattar henne. <3

ska försöak ringa rivers ägare nu igen och se om vi kan skriva papper ikväll :) yä!

fan va jobbig hjärnan är egentligen, man kan liksom inte riktigt välja vad man ska tänka på. min hjärna har tagit över makten över mig, but Im going to take it back! ;D hell yeah!

Musiktips!!

we are the ocean, skrev upp massa låtar med dom fört men slutade med att jag nästan skrivit upp alla så bara lyssna på dom. aaaaaawesome!
Itchy daze - I O U och 911
seether - FMLYHM, Breakdown och fake it
band of skulls - friends





someday we conna dance with those lions

sitter hos mimmi. hon sover typ. vaknat till och från och verkar inte må så bra. själv mår jag fint. ska till the hospital today och träffa diabetiker är vad jag vet. fika blir det också ;) håller på att gör te till oss, så nu ska jag hälla det över mimmi om hon inte vaknar. haha ne, men ska väcka henne igen. vi hörs!

tja!

 


RSS 2.0