mimmi =20-taggare!!!

hallå där! man känner sig lite trashig när man vaknar med alla kläder på sig, förutom jeansen, nerskvätt på hela armen av nått rosa, svart runt hela ögonen och av att mamma kommer in och frågar om jag lever och påpekar att lampan är tänd.. sen att man vaknar med huvudvärk och knappt kan gå rakt bodrar ju lite till känslan, men då vet man att man haft kul :) eller?.. haha jo jag hade kul som fan :D min bästaste mimmi fyllde ju 20 år så hon hade fest i lokalen på hennes gård, tervligt folk och god mat och tårta, bra jobb riggan! senare drog vi vidare till underbar. där va det så jävla tjockt med folk så garderoben va full, så man fick ha jackorna på sig. tror det va den dära JD och colan som fick det att slå till i skallen. men är glad att jag faktiskt minns allt trots att jag knappt kunde ringa taxi haha..

nu ska jag vira in mig i en filt och dricka en massa massa te, sen ska jag ta mig till mimmi på något sätt så jag kan hämta mina saker och bilen. sen blir det ut till min älskade lilla ponny :D gullungen själv liksom! sen hoppas jag att det blir som jag planerat ;)

men eftersom jag inte skrev grattis igår på bloggen så skriver jag det nu.
GRATTIS MIMMI :D:D<3

hittade precis världens märkligaste sår på baksidan av låret. misstänker att det är ett brännmärke från en cigg iaf så hade jag ett hål i strumbyxorna och i det hålet va märket och det hade fastnat nått som jag antar är trådar från strumbyxorna. men dom har liksom fastnat/grävt ner sig i huden så får inte ut dom haha.




orkar inte lägga upp mer bilder, men här ser ni iaf hur jävla snygg mimmi va, en riktig jävla klockren pudding!!


snyggingen med nya sadeln. hade sån jävla tur att den passa :D ser ut som en liten dressyrponny haha söt!

torsdag

jävla fishville! köpte en fisk för tre jävla sanddollar eller vad fan det heter men ägghelvetet kläcks ju inte! ja jag blir lite upprörd. irriterande ju :P

kom hem ganska nyss från stallet. ska ännu en gång riskera att bli 7000 kr fattigare. ;) så MÅSTE sova i tid idag med. så ska väl käka, duscha kolla film och sova. Idag va jag och amanda ute på åkern och red, asmysigt :D va asnervös att river skulle explodera iväg eftersom han stått ett tag och tycker det är väldigt kul med öppna ytor, men snön va för djup för att han skulle orka hålla några högre hastigheter hehe. sötnos va han! och idag fick jag en sadel av stefan som jag ska prova på river, la på den lite snabbt men jag blir så osäker när jag ska bestämma nått så ska låna stefan titta hur den sitter, vore perfekt om den passade då det är ett riktigt kap ekonomiskt sett :P

nu löste det sig med firren, så ni vet det, så ni slipper oroa er så fruktansvärt mycket. varsågod! det va så lite så :)

I wish I was looking into your eyes.

idag har jag vart ruskigt dålig. vaknade vid 10 tror jag. skulle vart i stallet kl 8.. bra där! hade ett x antal arga/hotande sms från stella haha ;) ska sova hemma inatt. och jag fick lova att komma i tid, om jag inte skulle göra det så ska jag köpa en hundvalp åt stella. haha, asså hon ska ändå köpa en men om jag kommer fösent så ska jag betala den. 7000 tror jag det va så nu jävlar gäller det. ska väl fixa lite innan jag ska kolla på en film. måste senast börja kolla 7 :P äta ska jag göra iaf. och så hoppas vi på att jag slipper vara 7000 kr fattigare imorn ;D puss!

hellooooo

hallå där! idag kämpade mamma för att väcka mig utan något resultat tills hon hittade det effektiva ämnet att prata om, då var mina ögon öppna helt plötsligt haha. gick iaf upp men va trött som ett as så måste sett ut som en snigel som ålat runt i huset, lämnade slemspår och allt. nej, det va en lögn. men duschade iaf och fixade och när jag va klar insåg jag att jag hade missat 3 lektioner och hade typ håltimme tills min sista lektion skulle börja, så träffade mimmi på Rogge bageriet och åt lunch :) va helt okej-gott iaf. sen åkte vi till skolan.

efter skolan blev det till att sitta på café trädgårn med Mimmi, Linnea, Elin och Emelie innan jag, Mimmi och Sofia åkte till etuna. behövde köpa lite saker på bidermans och sen åkte vi till tuna park. blev massa småsaker som jag inte alls hade planerat. bara massa impulsköp, men men så kan det gå ibland :) sen blev det donken på vägen hem. trevligt dag!

idag blir det till att sova tidigt, då stella kommit fram till att hon ska ge mig straff när jag kommer försent till stallet. ;) det vill man ju bara inte riskera hehe. plus att jag är dötrött.. men brukar ju piggna till vid tiotiden så kanske bäst att kasta sig i säng nu. men den tror jag inte på.

tja!

too tired to fall asleep.

jag har för mkt tid att tänka. behöver vara sysselsatt hela tiden för att inte tankarna ska fladdra iväg till nån onaturlig nivå med orimliga, överdrivna tankar! haha! sist jag hade såhär kunde jag inte somna på 4-5 timmar. så nu hoppas vi att jag lyckas övertala mig själv att sluta fundera så jävlans mkt och sova, jag är inte alltid lätt övertala har jag märkt. blir lätt osams med mig själv. ysch!! dumma mig! hatar mitt ö på tangentbordet, det ligger nog nått där under. får sitta och fylla i alla ö som jag hittar, eller rättere sagt som jag inte hittar men som jag borde se. AH! vad snackar jag om, god natt!





jag vill inte sova.. för trött men ändå speedad. tråkigt att sova. iaf idag.

the king!













några gamla godingar från kungen av humor!! :D

rock and roll all nite

hello hello! kom precis hem från skolan. vissa verkade ju chockade över att se mig och jag kan inte förstå varför ;) jag är väl alltid där :O trött som ett as är jag men funderar på att skriva lite på min novell som ska vara klar innan veckan är slut. men skulle ju va skönt att kunna lämna in den imorn. blir en halvtöntig kärleksnovell. om två som är jättekära. anledningen till det är väl att vi skulle göra noggranna miljö och person-beskrivningar och det tycker jag är lättast i en kärlekshistoria.

helgen blev sjukt bra! i lördags blev jag sinnessjukt rastlös och taggad på att göra nått, typ festa. så kollade runt vad alla andra skulle göra och Emmy erbjöd mig att följa med till etuna eftersom linda fyllde år. lät som en bra idé eftersom att jag aldrig vart ute där och aldrig gått ut tillsammans med Emmy, bara träffat henne ute. så vi åkte dit och det blev riktigt lyckat. kvällen slutade bäst och söndagen va riktigt mys med bland annat bio, snabba cash. den va som förväntat riktigt bra :)

idag kan inget förstöra mitt braiga humör :)

va saru att du sa saru?

inget blev riktigt som planerat. åkte ut till stallet, och ställde mig i solen med en stor kaffe jag köpt på vägen och tittade på när amanda och stella lunchfodrade dom sista hästarna. helt sjukt skönt väder! sen gick vi in och satte oss. åt lite mackor och kom fram till att vi nog inte skulle hinna med etuna. fixade allt i stallet och så, tog in hästar och sen kollade jag om river var halt idag. det var han. lite iaf. men idag va han inte lika varm i hoven. så åkte hem. man skulle kunna tro att detta gick på ett par timmar men jag va i stallet i ca 4 timmar tror jag. :P

nu blir det en dusch och sen hoppas jag på mat för är jättehungrig!


lördag.

skööööön..T! vaknade klockan 10, visserligen av alarm men whatever! vaken var jag iaf och gick upp. har suttit nu vid datorn och druckit en kopp te. ska ut til stallet nu. får se vad som händer där. visar det sig att river är helt hel så tar vi kanske några minimala skutt. om han inte är helt okej så år han stå idag så åker förmodligen jag, stella och amanda till etuna en sväng. :) känner mig positiv idag. puss på det!

I'm not after fame and fortune, I'm after you.

precis kollat på sommaren med göran! bra varen iaf. många garv fick man sig. :) han greger va ju lätt bäst haha.



vad irriterad jag blir på bloggar som inte uppdateras. så om, bara OM det är nån som läser detta känner sig träffad, uppdatera då fr fan :D nu är det sängen som gäller för mig, och det ska bli sjukt skönt! kl 1 en fredagkväll är riktigt bra! puss föfan!

måste ju slänga in låten som gillas av mig mest just nu!

And we don't disappear just because your eyes are shut

hello! hemkommen från några dagar i stallet. kunde ju mått bättre måste jag säga. haha. magen har vart gigantisk hela veckan typ. känt mig som en blivande morsa i 9e månaden. plus att klantiga kicki tittade ut i onsdags. vi skulle spåna och jag fortsatte förra veckans nöje, åka spånbal nedför backen ;) sen iaf skulle jag lägga balen på pirran och tänker mig inte för så släpper den varav pirran studsar mot mitt huvud, eller tinningen rättare sagt. kan tillägga att det inte va särskilt skönt!! resten av dagen va jag snurrig och hade huvudvärk. dagen efter hade jag huvudvärk hela dagen och idag vaknade jag med världens mensvärk. fick gång på gång springa in och lägga mig på golvet typ för att inte kollapsa haha. och på det fick jag lågt blodsocker så låg och försökte pressa i mig godis utan att spy. när allt detta äntligen släpper har huvudvärken kommit tillbaka. så allt bytte av varandra ganska bra. men när även den släppte så blev jag lycklig. snacka om att uppskatta känslan av att inte ha ont :)

idag tänkte jag och amanda gå ner och ta några skutt i ridhuset men vi kom fram till att ta det imorn istället och det va ju tur för det visade sig att river va lite halt och varm om en tass. säkert en spark i hagen eller en vrickning i hagen. nu är jag dödstrött och det blir nog en lugnt hemmakväll.

btw, kom på att jag fick ett konstigt sms från ett okänt nr härom dagen. så här stod det:
Fjolt och eka lika med bottennapp i hultets sjö! Jag hatar kastanjer dom faller rakt uppifrån och ner. Vad jag gillar är katrinplommon och äpplen. särskillt gröna. Sommar hipphiss hurra!

fattar ingenting :p

haha

HAHA ska börja titta på den här varje morgon :D snacka om att det smittar!


hahahaha så jävla skönt garv!

the mirror's truth.

hmm.. blev det skola? nej.. haha. skulle precis dra till den sista lektionen, då säger mimmi att vi inte har den. så blev en tur till stan med mimmi. sen va vi hos mimmi ett tag. hon bakade kladdkaka medans jag satt och kollade på med en fet chipspåse i famnen :) sen vi åkte ut till stallet och prata med stella och amanda. kom väl hem för en timme sen kanske. tryckte i mig efterlängtat mat och nu sitter jag här med magen i vädret typ. ;) ska ta och betala en massa räkningar typ, inte alls kul. skatten på bilen och mobilsäkningen.

undrar hur jag ska lyckas somna ikväll. igårkväll låg jag vaken i flera timmar. somnade nog vid fem, halv sex. kom väl upp vid nio, tio idag. har noll koll känner jag. skulle som sagt klara mig bättre utan klocka, skulle va skönt som fan. typ "vi ses vid solnedgången", inte lika lätt att komma försent då :)

kolla på film skulle vara mys, men tror inte det är nån bra idé. i så fall ska jag väl börja kolla nu på direkten. så vi får se, kanske blir räkningsbetalning och sen movietime :D

jag vill på bio!!!

my dream!

åt helvete med allt just nu! flytta ut på landet kanske, slänga klockan åt helvete, bli oberoende av pengar, odla sin egen mat och ut och jaga sitt eget kött, endast leva med djur och deras kärlek för det är den enda äkta, villkorslösa kärleken. finns ett par fåtal människor jag skulle kunna tänka mig att ha med mig, resten kan dra. jag skulle leva efter natuns klocka, gå efter dag och natt, sommar och vinter. jag skulle välja själv när jag ville hälsa på i den "riktiga" världen. och alla skulle vara avundsjuka för att jag levde så problemlöst.... men nu sitter jag här och är för intrasslad i samhället för att kunna göra så. men en dag, då jävlar, då säger jag bye bye till allt och bildar mitt egna liv långt ute i ingenstans!

poff! vaken.. ska dricka kaffe sen pallra mitt arsle till fittskolan, bara ett par timmar sen.

someday came suddenly

vart i stallet i tre dagar, har vart skönt med normala vakna/sova/äta-tider. och good to be back i arbetet, även om jag va trött :P släppte ihop river med amandas tre islandshästar. det verkar funka bra, trots terror-stinas attacker ^^ piggelin har han vart den lille söta ponnyn.

haha sitter och tittar på massa "how to survive a zombie attack"-klipp på youtube. ganska roande :D och bra att veta ju. man vet aldrig. hahaha helt störda vissa klipp.

va hos sara igår för att fira henne :) det va trevligt där. senare drog vi vidare ner till stan. och då det var dött på underbar fick det bli ot. kan ju säga som så att luckorna är stora. lite tråkigt kanske, med tanke på att man vill ju minnas om man har kul, annars är det ju inte sån stor mening med att ha kul. men men, tror jag hade kul iaf.

nu ska jag trycka i mig nått ätbart innan jag glider ut till stallet :) vad som händer senare återstår att se.

och en satans bra låt kommer här:


love or fame?

idag är jag på kasst humör. riktigt kasst. kan delvis bero på att allt går så bra. vaknade 4, skolan började halv 9. bra tycker jag. hatar när jag blir på detta humör. makes me wanna slap me in the face. för jag ska inte vara sån, sån som är svag. MEN ändå händer det ibland att jag påminns om hur jag är. jävla pussy! fy!!

nu ska jag till stallet, har jävligt bråttom egentligen. funderar på att bosätta mig där några dagar. men endast en mobil som kontakt med omvärlden. skööönt! men får se, kanske spar det tills imorn.

it only I could.

tja! börjar med igårkväll, lyckades nog inte somna fören vid 4 skulle jag tippa på. sov väldigt dåligt och vaknade flera gånger av att jag var på väg upp ur sängen i sömnen. hm skum man är ibland. iaf så vaknade jag av ett sms (!!!!!!) från mimmi kl 7 typ. (brukar inte vakna när ett världskrig bryter ut) pigg och glad var jag, men det va nog pga mimmis glada humör som smittade av sig :D så tack för den bästaste du! iaf så pallrade jag mig iväg till skolan och det va inte alls så hemskt som jag föreställt mig. efter skolan åkte jag hem till mimmi, åt ett par korvar haha. sen åkte vi och skulle sola. såg riktigt mkt fram emot 20 min sömn och värme ;) men nej, lägger mig i solariumet, hinner ligga där i 5-7 min innan hela skyddsglaset rasar ner på mig. ganska förvånad blev jag. vågade inte sola utan det så stängde av när jag hade lyckats få bort den där skiten från mig. låg som begravd haha. joina iaf mimmi och sola skavfötters med henne dom sista tio minuterna. :) sen begav vi hos hem. och här är jag...

nu är det stallet som gäller. ska pyssla om min lilla ponny som får alldeles för lite uppmärksamhet den lille stackarn :( badar i skuldkänslor. världens mysigaste fyrbenta varelse! <3


hjälmen på sne som vanligt haha..


aaaa

ne om man skulle ta och röja lite på rummet. sjukt omotiverad! sjukt motiverad däremot till att ta en dusch, sätta mig framför tvn och kolla på nått skojigt. äta choklad och dricka cola.. och te! men det funkar inte. något som jag inte ens vill nämna egentligen är att jag lovade mig själv att plugga idag. skulle ju dödshota mig själv. fast det kanske va nått annat jag skulle hota mig om, kommer inte ihåg. imorn börjar den härliga, underbara, helt fantastiska skolan!! sjukt taggad, verkligen. kan inte beskriva med ord hur kul det kommer bli. sitta hela dagarna och plugga, finns inge bättre.. behöver jag ens förklara på hur hög nivå ironin ligger?

här ska jag inte sitta iaf, duscha nu. bra början :) tjo!

årets roligaste kväll................

kul kväll. verkligen. -.-
suttit och lagt upp bilder på fb i evigheter, kollat på höögs hemsida efter grejer till bubben min, ätit mat, druckit te och tusen små andra detaljsaker som inte alls är värt att ta upp. dötråkigt! men jag valde det själv. trött som jag va. självklart är jag piggare än nånsin nu! surt som fan! snart börjar skolan och jag är körd. utan att överdriva, körd! skulle pluggat hela lovet, aajoo den taktiken funka bra. inte ens tittat på en bok. jag vägrar en student med en massa ig:n och en onjöd kicki. finns inte på kartfan!

haha kanske borde städa rummet, man börjar ju bli lite fundersam när det står 5-10 koppar/glas/tallrikar och jag ibland är på väg att ta fel (!!! typ en som stått nån vecka) men i sista sekund inser att "nej juste, det glaset hade jag inte nu". haha så jävla vidrigt, så ja, imorn SKA jag städa. tvinga mig själv. hota mig själv till livet. ja det måste va den enda metoden. plugga vore ju bra det med.. sen ska jag ut till min kära totto såklart :) och jag hoppas på några grader varmare imorn så man inte dör när man ska rida.

ne om man skulle sova. fast juste! hrde att det fanns en bit daimtårta eller liknande kvarlämnad åt mig i kylen, den stackarn kan inte ligga där själv :( måste ta hand om den :) sen sova.. godnatt!

döddöddöd

jag är död.. vet inte vad som hände med jag blev död helt plötsligt. tror amanda och stella drogade ner mig med pizzan dom bakade och jag åt av. haha.. efter det höll jag på att dö. körde hem, men det va inte lätt. blev blänad av allt och höll på att spy/svimma/dö, inte säker på vad. men hem kom jag och satte mig här. så jäääävla kallt ute, börjar tröttna rejält! snön gillar jag och några minus kan det få vara, men över 20 är ju att överdriva en smula. va och bowlade och åt med bröderna mina igår. gick helt okej att bowla men sluta ju såklart med att jag förlora, men låg riktigt bra till ibörjan ;) sen åt vi på grekgrejen på storgatan. satt där och snacka och drack öl tills dom stängde. då drog vi till ot och spela black jack. fan va dant det blev! men hem kom vi allihop..

en dusch kanske.. ja ska bli skönt. men en en gång önskar jag att någon hade uppfunnit en liggdusch (lät bra) som man kan ligga ner och duscha i. nu kom jag på att det finns badkar men det är inte samma sak, vill mer ha en sitt dusch och en maskin som tvålar in en och schamponerar in håret. nu dör jag, puss

Kryssning!!!!

ojoj, vart en härlig kryssning! blev lyckat tycker jag. vissa grejer kunde vart bättre men det kan det ju alltid :P haft skitkul med alla tjejer iaf. vår hytt blev visst partyhytten som va full hela kvällen av okända och kända människor. hyttdörren stod alltid öppen.. Bokstavligen! jag va inte så mkt i hytten dock, tror jag inte. självklart träffar man värsta puddingen som man dum som man är inte tar nummer eller nått. knappt namn haha. jo det vet jag faktiskt men det va knappt.

håller på att lägga upp bilder på facebook. snabbare kunde det ju gå. hunnit med jättenågra bilder än sålänge. blir nog inte många fler idag..

jag vill på kryssning igen nu. måste bara bli stenrik först! pengarna bara drar iväg..


jag och amanda :D jag är iaf i mitt bästa skick! WOHO!


vad är det mitt öga skådar?

typ det finaste jag sett.. eller egentligen är det ingen tvekan om saken. underbart! lyser för fan upp allt. allt annat blev helt plötsligt grått. det borde fan inte få va så. OLAGLIGT! förvirra folk sådär! pft!

håll ut håll i håll igen.. haha spotifyreklamen sätter sig på skallen. nisse hellberg eller va han heter. att man kommer ihåg namn sådär bara för att man hör de så ofta. nu va jag tvungen att söka på den. haha skööön!

stella och amanda hänger på till etuna :D så måste dra. hej!

6e januari då!

jahaja, så här tidigt vet jag inte när jag va vaken sist :) skönt! ska ju till apoteket i etuna så fort jag fått i mig frukost. just nu sitter jag mest och hoppas på att mimmi ångrar sig när idag, och inte menar det hon sa igår hehe. annars gör jag allt detta i onödan. hoppas hoppas hoppas. vill på kryssningen juuuuuu!

ne nu fryser jag ihjäl tror jag. på med ulltoflorna och tjocktröja och dricka te kanske? aafan tror det!

speechless



så jävla bra! sen att hon ser lite småskojig ut är ju en annan femma. men bra ären.

allt går satans bra känner jag. kom ju på (eller mamma kom på) att det är röd dag imorn så apoteket är inte öppet i snäs. smart som jag är har jag väntat in i det sista med att hämta ut typ sprutnålar och teststickor till blodsockertagaren. och om jag inte hämtar ut det imorn blire ingen kryssning för min del. så imorn ska jag kliva upp flera timmar tidigare för att åka till etuna till apoteket. BRA DÄR KRISTINA!

men men, vi glömmer det för en sekund och tänker på kryssningen! :D taggad taggad taggad! sjukt nice kommer det bli. så idag måste jag packa och helst färga håret som jag skulle gjort innan jul. så nu kör vi. här kan jag inte sitta. WOOOHOO!

movietime

laddat upp med mackor med skagenröra och skinka, te och crabsticks ;) bra gjejer det! ska nog kolla på imagine that nu. eller kanske en annan som jag inte vet vad den heter.. och inte hittar märkte jag nu, men om jag hittar den så kanske. men blir nog imagine that, eftersom jag haft den på datan ett tag men inte sett den. sen ska jag väl somna innan fem idag är planen haha. så fort filmen är slut blir det nog :) bäst att börja kolla nu då.



mimmi hängde med till stallet idag, och hon, jag, stella och amanda promenerade ner till ridhuset där vi strutta runt lite halvt oseriöst :P slutade med att jag och mimmi åkte hem halv elva efter att ha suttit och snackat typ :)

kryssningen är nu bokad :D på onsdag bär det av. taggad?!.. JA!


I just cant, I just cant control my feet!!

tjenis! filmen igår va rätt bra. lite rolig ibland men också jävligt gullig :) vaknade för kanske en timme sen. har hunnit äta frukort och pratat med mormor i telefon ett tag. fan va jag älskar min mormor och morfar! dom måste va dom underbaraste i världen! typ :) länge sen jag träffade dom nu. men morfar mår inte så jävttebra efter cellgiftsbehandlingarna. väldigt trött. kom igen morfar<3

nu ska jag ut till stallet. blir nog en tur ner till ridhuset. va ett tag sen jag va där nere. inte ridit särskilt seriöst på ett bra tag. så kan va bra att göra det kanske. :P om några dagar kommer sadeln som stefan får hem. hoppas verkligen den passar. men det kanske är att önska lite för mkt. behöver nog komma igång med en bra sadel på river. rider ju bara barbacka nuförtiden. då jag inte tror ett skit på den sadeln han har.

nu ska jag dra, saknar min ponny :D <3


I smacked your face,
you fell in love when I said fuck your mom..

come eat some chemicals with me..




I want your love.

sitter och väntar på att en film ska bli färdig. går sjukt segt >< men ska väl fixa ordning i soffan så jag kan ligga där och kolla på den sen :) The invention of lying blir det btw.


egoposarbildaahej!

cccchhhhill

happ! idag vaknade jag alldeles för sent som vanligt. va i stallet till tre och fixade allt innan jag åkte hem och bytte om, hämtade upp sanna och handlade innan vi gick till mammas jobb där vi satt och åt grillar kyckling med potatissallad, satte oss i bastun med fotbad, peelade oss och sånt :) va skönt faktiskt! man va rätt trött efteråt. åkte hem till 8 tror jag, och sen dess har jag typ bara suttit och möglat. nån som vill bli anställt som pluggare? det innebär att man gör allt jag ligger efter i i skolan med ett resultat på minst vg kan vi säga :)  som tack bjuder jag på mat och husrum, musik och trevligt sällskap haha.

spin me round again, and rub my eyes.
this cant be happening..



hide and seek

kom hem nyss. planen va bowla med mimmi, sandra och sabina. vi kom en halvtimme innan de stängde, och då fick vi inte. så blev att åka ner till ot. övervägde länge om jag skulle ta några öl och lämna bämna bilen. men sen åkte vi till donken och käka. sen åkte vi tillbaka till ot och jag satt mest och tyckte det va pinsamt att ens va är. men sen kom jag fram till att det är ju tur att det nått ställe där 50-taggare kan dansa loss till "ooh you touch my talala". hehe. jag behöver ju inte va där om jag skäms. men det va jag.. nykter också. men efter nån timme drog vi hem. nu ska jag nog ta mig en kall och se om jag hittar nått att tugga på. popcorn skulle va gött! kolla nån film kanske. ganska trött faktiskt så sattsar på att gå och lägga mig innan 3. så blir en kort film.

imorn ska vi boka kryssningen som är på onsdag! ska bli sjukt kul :D taggad så in i...

andra januari

jag är rastlös så jag skakar, men ändå för jävla lat! jag önskar jag va gjort av pengar, då skulle jag nästan ofra ett par tår. haha ne.. men jag önskar jag hade huuur mkt pengar som helst.. bara nu ett litet tag :) men men, när man väl har det är det nog inte så kul..

jag och mimmi bollar massa idéer fram och tillbaka på msn :) men kom fram till att i vilket fall som helst så ska jag duscha. så nu ska jag hoppa in där.


jag gillar strumporna. grädden på mosen liksom.


river och stina :) <3

duschen va det ja! hej!

we are the ocean!

nu jävlar, här kommer ett inlägg bara för att säga hur bra dom är! här har ni dom, världens bästa band:

WE ARE THE OCEAN

det är helt sjukt, fick ett sånt där hysteriattackdomärsåjävlabra-ryck!

We Are The Ocean – Look Alive - spotify
tyvärr finns inte alla låtar med. bara från det nya albumet som inte kommit ut än, cutting our teeth. det albumet kommer faktiskt om några dagar :D den 25!

hur kan man inte gillare? ;)


http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=40280843


första låten jag hörde. awesome!

hey you!

najs som in i helvete att vakna upp idag och inte känna ett spår av att vara bakfull! då knner man hur jävla värt det va att ta det lite lugnt. :) va precis lagom på lyset. hade en trevlig nyårskväll.

2010!.. tänkte komma på en bra slogan men gav upp. ska iaf fixa den här skiten med skolan. sen ska jag och river göra framgångar och utvecklas psykiskt och fysiskt tillsammans. :) sen ska jag leva vidare mitt liv på mina egna villkor och egna ben! jag ska komma ihåg att vara den jag vart dom senaste veckorna och inte bli svag och sjukt beroende av.. hm.. vissa.. kanske man kan beskriva det. :P

kollade precis till vänster där det sitter en spegel. inte najs! sminket sitter inte där det satt igår. tvätta ansiktet, äta frukost och åka ut till min ponny och kolla om han är lika söt som förra året<3

haha såg att jag visst hade kameran, trodde ju att mimmi hade den men icke :) kollade igenom lite. och eftersom mimmi sprang runt med den i slutet så vet jag inte ens vilka alla är på bilderna, bara randoms :D haha lite skojigt att titta då. orkar inte lägga in några bilder nu, men sen blir det bildbomb.. tror jag. TJA

what you say?



lyssna/läs texten ordentligt! jävla sant för ofta.. eller lite överdrivet kanske. men bäst! fast ska inte lyssna på texten fr mkt, blir sjukt deprimerande :P refrängen stämmer därimot istort sätt jämt!

gott nytt år!!

tja!!! hemma nu efter nyårsfirande. så sjukt skönt att faktiskt va vid medvetandet när nya året kommer. sjukt jävla kallt och kommer aldrig mer i mitt liv ha klänningen under vinter halvåret. ALDRIG! kvällen har vart trevlig hemma hos trine :) med god mat och fest! sista tiden spenderade vi i hamnen där man träffade mkt kul folk :) mimmi fota hej vilt med min nya kamera men den glömde jag ta frå nhenne sen tror jag för hittar den ej. nu sitter jag och moffar i mig mat sen ska jag sova. detta har vart ett sjukt bra år! hänt mkr bra! SJUKT bra :) gott nytt år!

bilder kommer imorn, puss

RSS 2.0