sick and tired

varför mår man nästan alltid sämre framåt kvällen. tänker då fan inte gå till skolan imorn. måste bli frisk tills på onsdag då vi är lite kris med arbetskraft i stallet. orkar inte med denna jävla praktik!

kom nyss hem från ett hm.. intressant (?) möte i stallet. :P

nu är det mat..

söndag!

jag har blivit sjuk... igår kväll var jag hundra på att jag skulle spy så hade laddat upp med hink och grejer. fresh, jag vet. meeeen jag lyckades slippa göra det. men helt plötsligt blev jag varm och hängig och fick pissont i halsen. så gick och la mig, sov väl typ 11 timmar inatt och har ont i halsen idag med. känner mig lite hängig men inte så farligt. idag borde ju jag redan har skrivit en och en halv uppsatts typ för at ligga i fas, men nej! har inte gjort ett piss. skiter fan i det just nu. så tar det lugnt. kanske ett avsnitt NCIS snart :) sen klockan 5 är det dags för stallmöte. får vi se hur det går :)

igår åkte jag och hämta bella och loke, och på vägen hem hämtade vi upp pizza :) så satt hemma hos mig ett par timmar och käka och så. loke är ju för jävla söt!!!

oooooo

fy fan va ofresh! tog hem en sadel som inte används så den inte skulle ta masa plats i stallet. men fy fan! luktar mögel överallt, så fräsch va den. och dum som man gnuggade man händerna mot nästan så nu känns det som att jag har mögel i näsan, vilket får  mig att vilja spy. men det kommer nog inte hjälpa om jag inte spyr genom näsan såklart. he.. he.. he... myspys!

jobbade min prins från marken idag. använde en ganska lös inspänning, gick helt okej, förutom när jag skulle leka med honom lös, han tog min lek lite väl för "lekig" och började bocka lite väl nära mig, då fick han springa och oj va han sprang. sjukt mycket överskottsenergi har han. han är bara för snäll för att visa det förutom när han väl får springa. ska nog få bort lite av överskottet innan jag leker med honom lös igen :P tror absolut inte att han skulle sparka mig med flit, men olyckor kan ske..

igår va det lite party som gällde :) va hos emmy med henne och sara innan vi traskade ner till underbar. blev en lyckad kväll tycker jag.

jag vet nån som bara kommer få sitta hemma tills måndag morgon och plugga, plugga, plugga. men man kan ju undra vem jag försöker lura haha..

äe, jag spyr snart! måste kasta ut sadeln!

ganska orginellt sett att göra slut på.

haha.. asså jag vet fan inte om jag tyckte den va rolig eller hemsk. både och. först va den så jävla klockren i början. sen i slutet tyckte jag lite synd om båda två. lyssna! en kille som gör slut med sin pojkvän i liveradio.

http://existenz.se/out.php?id=21478

men måste nog säga att jag gillar den :P

suttit och "spelat" gitarr. försöker lära mig dead by april - promise me. lillesyster min hjälpte mig med ackord och visa hur man skulle göra :) så här bra ska jag kunna spela den sen :P just nu är jag fullt sysselsatt med att lyckas byta ackord på rätt ställe och tillräckligt fort haha.. mina fingrar på vänsterhanden är helt ömma.



nu blir det stallet då :)

promise me

suuuuurt! skulle följt med mimmi, hennes familj och amanda till borlänge och åkt skidor idag till söndag. men nehe.. allt krånglar. men men, så är det. bara det att det hade vart grymt kul att följa med :( fuck! men nu får jag iaf tid till att plugga.. för det är ju nästan lika kul, he he... he! =/

igår åkte jag, mimmi och amanda till etuna och gick ut på harrys :) det vart rätt lyckat måste jag säga. blev lite tjaffs i slutet bara. och jag fattar inte vad det är med tjejer och dra i håret?? är det en kvinnlig reflex att sikta in sina nävar i håret och rycka? och kasta drinkar såklart, glöm inte den detaljen. men det va skönt.. va så jävla varmt ändå. amanda va gullig och körde dit och hem :)

snart kommer mimmi och amanda hit och hämtar upp mig för mimmi kom med den briljanta idén att vi skulle äta pizza. jag kunde inte annat än jubla, då jag kände att det va just det som fattades :D så nu ska jag kolla hur mycket det gick åt på kontot igår och dra en mössa över huvudet, sen är jag klar.


calling out.

trött jag blir. eller arg blir jag, det är det höga blodsockret som gör det. blir så jävla lätt sjukt pissförbannad! ena sekunden kan jag stå och skratta åt nått nån sa. två sekunder senare när nån trampat lite lätt på mitt tålamot är jag så rosenrasande att jag knappt kan kontrollera mig själv och måste gå därifrån.. fort! detta pga min idiotiska sjukdom. iaf en del av den. det är det värsta med att ha högt blodsocker. men jag får inte ner det. hade högt när jag vaknade så tog överdrivet mycket insulin till frukosten men har fortfarande lika högt. trött som in i helvete blir man. sånt får mig att bara vilja lägga mig i sängen och sova bort dagen, så folk slipper lidapga mitt humör och så att jag slipper känna denna ilska. för det är fan jobbigt att vilja slita sönder sitt hår varannan sekund.

nog om det :) igår va jag i tuna park en snabbis med mimmi, sofia, sejla och linnea. hittade ett par stövlar som går över knäna, horstövlar ;) haha ne dom va snygga tycker jag. två t-shirtar blev det också och ett armband i silver och svart. sen blev det några sminkborstar och ett läppglans :)

idag ar jag bara tagit det lugnt sen jag vaknade och sa dricka en kopp kaffe nu innan jag ska dra mig mot stallet och rida min gulliga älskade bästa häst! saknar honom massor! <3 han ska få en stoooor kram och en morot :D


och.. det.. är.. lov!!!

så efterlängtat och jävligt lägligt. men! trodde jag skulle hitta nån plggglädje, men tappa den samma stund som jag insåg att jag var ledig. fan! och tiden rinner iväg...

iaf så är det skönt som fan med lite ledigt. imorn kanske jag ska hälsa på mormor och morfar och senare faster, med mamma. beror på hur mamma kände sig imorn bland annat, vi vill ju inte riskera att morfar blir sjuk nu under cellgiftsbehandlingarna. och vad jag förstår blir han lättare det just pga dom. men skulle vara väldigt kul att träffa dom.  resten av veckan ska jag hänga i stallet, plugga (aa tjena) och förhoppningsvis festa lite :) kanske blir harrys på onsdag om man har tur.

idag har jag, mimmi och hennes mamma åkt pulka i ip-backen :P hade med oss varm choklad och mackor. det va mys men kallt som fan. hade tänkt filma/fota en massa, men mina fingrar dog efter fem minuter så blev en kort film som jag inte orkar lägga in och upp osv.

sova nu kanske, börjar bli trött och vill upp i hyffsad tid imorn :)



when you're in my mind, the butterflies are in my stomach.
when you're not.. the butterflies are gone.

.

haft en ganska bra dag :) 12 ungar från "nya skolan" (så jävla töntigt namn btw) tillbringade sin friluftsdag i stallet och skulle rida, tre praktikanter plus vi ordinarie. kan säga att alla sprang runt som höns, mest jag tror jag haha. helt förvirrande med alla människor. men trotts den konstiga ordningen på allt blev vi klara i tid även idag :P red min lille pojk efter det, i ridhuset. det gick ovanligt lugnt och kontrollerat. kunde trava på halvlånga tyglar och han gick i låg, fin, LUGN form med halsen. och det va ju mitt mål med dagens pass :) pluttunge! NU ska jag sova. natti!

:O

OJ!... se den! my sisters keeper. vet att det är många som sätt den men om nån inte har det så rekomenderar, nej föresten, tvingar jag den personen att titta :P och sen vill jag veta hur många liter saltvatten det kom ur ögonen. kollade klart nyss på den, och jag kände mig inte direkt kaxig där på slutet när jag satt och torka kinderna och snyfta. fy fan! så jävla gripande..


myyyys

hemma värsta tidigt i dag :D kom hem kl 4. nu ska jag käka en baguette med räkor och grejer och dricka cola och kolla klart på filmen som jag råkade börja kolla på igå och inte kunde sluta, my sisters keeper! sjukt bra hittills. på halva fimen hann jag börja böla ett par gånger haha :P

sen ska jag ta en dusch och sen får vi se hur det blir, skulle behöva plugga men det känns som att jag säger det varje dag, men händer det nått? nä!

natti!

hunnit med två filmer sen jag kom hem. först blev det Imagine that. riktigt skön film. både rolig och gullig. sevärd! (fast det tycker jag om dom flesta filmer jag ser..) sen blev det en sväng och träffa mimmi och sofia. när jag kom hem käkade jag till nästa film, I hate valentines day. hm, vad ska man säga om den, lite smått roande men tycker inte om hon som spelar huvudrollen längre. tyckte hon va rätt kass i den här filmen. den va väl varken bra eller dålig..

imorn är det praktik som gäller då, så därför ska jag hoppa i säng och linda in mig i täcket. låter ganska skönt faktiskt. men comparisons are easily done, once you've had a taste of perfection. funderar på om jag kanske skulle behöva vara i skolan nån dag resten av veckan, typ fredag. iaf förmiddagen. måste prata med lite lärare så jag verkligen kommer igång under lovet med allt plugg som jag ligger efter i =/

jag och mimmi va gängzta i skolan!






na na na na

jahaja.. efter en mysig kväll och natt åkte jag till skolan. hade bara två lektioner, varav en kom jag en halvtimme försent på :P men men. tränade inför muntliga nationella i svenska b, tror det kommer gå bra :) fast det är ju ett tag kvar. efter skolan åkte jag, mimmi och emmy till donken och skulle plugga och fika typ haha. blev mkt plugg måste jag säga. jorå, absolut.. jag och emmy skrev lite om projektarbetet. ett par rader sådär ;) sen satt vi resten och snackade sex typ och andra roligare ämnen haha. sen skjutsade jag hem dom och nu är jag hemma. slutade halv tolv i skolan, det är shysst.

är mkt trött. och ska väl frsöka leta/söka lite jobb till sommaren och efter det. börjar få lite smått panik. lite smått panik fick jag även när emmy sa idag att det är 118 dagar, eller va det nu va, till studenten. :O hur ska jag hinna??

ååh satt och kolla igenom lite venedig-bilder. sjukt vad jag saknar den staden. den resan va så bra. bara jag och mamma i tre dar i den vackraste staden jag nånsin varit i. bilderna gör den inte rättvis! här kommer lite venedig bilder bara för det :)




in love!

I'm in love.. i två låtar! :)

nummer 1. LaZee feat. Apollo Drive - Calling out
ch min andra älskling nr 2. LaZee feat. Neverstore - Hold on
fast dom kommer på deladförsta plats. kan inte bestämma vilken som är bäst :P

måndag

hello! kom precis hem från skolan. mimmi var på extremt speedat humör idag och självklart smittade det av sig på mig väldigt fort. vi var så barnsliga på sista lektionen, som vi hade tillsammans, så efteråt sa selleri att vi inte får sitta tillsammans i fortsättningen haha. vadå lågstadienivå? men men, ibland får man va sån. mimmi aka kåt-åke hade sparat ut en fin murre också, mycket fascinerande! nog om det..

ska ta och koka ihop mig en hemmagjord latte nu tror jag bestämt :) imorn är sista skoldagen innan lovet. tre praktikdagar bara sen är det lov :D asskönt!

I'm tryna find the words to describe

ojoj jag vet vad jag ska göra nu, kolla film och äta allt jag kan hitta. men först: på med lite kläder och gå en sväng? ja, kan va bra..

inte alls på nått bra humör... mamma sa att jag inte skulle ha det så rörigt i huvet om jag hade städat mitt rum, nu har jag det och hon hade fel :( haha..

skola imorn, börjar vid tio tror jag. kul.

rastlös.......

shit...uttråkad.. som fan! har slängt typ 3-4 påsar skräp från rummet, tre påsar kläder tror jag, dammsugit, torkat av runt datan och lite sånt. brukar bli sjukt förbannad av att damsuga, men inte idag inte, hjälpen va the fratellis - chelsea dagger. kan ju inte bli annat än crazy av att lyssna på den :P man kan faktiskt se min soffa nu eftersom jag tog bort alla kläder. kvar är att dammtorka alla ytor och möblera om, men det låter för jobbigt för att det ska orkas idag. kommer ta hundra år att flytta runt allt, kan anordna vm i tetris här inne.

nu ska jag duscha och sen äta, sen oja mig om hur tråkigt jag har, det är planen det!

igår va jag och mimmi och hälsade på bella och loke.

han är ju så jävla söt!!! riktigt kul att se han och bella :)

btw, så här söt va bubben när jag tog ut honom imorse<3<3



I can feel the wind blowin'

slitet idag måste jag säga, huvudvärk och borta i huvet :P men men. hade iaf kul igår (av det jag minns -.-) jobbade i stallet först, sen red jag och sara ut i mörkret typ, igen :) såg två älgar, då vände vi. stefan har skrämt upp mig med sina historier om sina möten med älgar när han har ridit. så blev skitnervös :P sen åkte jag iaf hem, åt, duscha och så. hämtade björn på station och åkte till mimmi där det blev vin, räkor, ost och kex med henne, sofia och amanda ;) låter förbannat vuxet måste jag säga haha. senare blev det underbar och där tar minnet slut :P det va inte alls planen, planen va att ta ett par glas vin. va väldigt känslig igår, antar att det var för att jag jobbat och va trött.

idag har jag vart en snabbis i stallet, sen va jag och mamma hos pia där vi fick höra våra döda släktingar berätta saker för oss :) det va intressant faktiskt men fick väl inte höra nått som jag kunde relatera till direkt. nu ska jag försöka trycka i mig nått, är hungrig som aldrig förr. inte hunnit äta mer än en drickyoghurt idag. sen ska jag ut till min gulliga toto! rida i ridhuset idag tänkte jag :) mysbubben!!<3 annars blir det en lugn kväll idag då jag ska ut till stallet tidigt imorn.

tjuuululu!

I wanna go crazy!

måste ju då säga att min dag känts annorlunda. började med en kaffe och lite sånt på statoil som vanligt, det får en alltid på lite bra humör, på väg ut fick jag ett sms som gjorde min dag, nej förmiddag :p sen jobbade jag hårt på förmiddagen så va slut i armar och rygg/nacke. när vi ska ta lunch säger sara att vi ska ha aslång lunch en timme extra :D så hon hjälpte till att göra min dag :) ringde mimmi, och även hon va med på ett hörn i "make my day-röran" och följde med mig till donken. fick ett samtal som va som grädde på moset i min braiga dag. sen när jag kom tillbaka fixa jag det sista och sen tog vi in hästarna. sen red jag och sara ut i mörkret, det va rätt mysigt men river va så pigg så jag va helt slut efteråt.. detta är då bara lite av alla bra saker som hänt i dag :D inte orkat skriva alla, men kommer på minst 3 till saker som hänt :)

nu ska jag sova, omedel bums! ska bli så skönt! natti!

(imorn är det fredag :D:D = helg = ledigt = göra vad man vill)

onsdag

hello!
dagen började med ett tandläkarbesök där den vänlige tandhygenisten som vanligt misshandlade min mun grovt. har visseligen mig själv att skylla. (enligt henne iaf) har fortfarande bärken på handen efter att nypt/klöst mig själv för att det gjorde så ont. mimmi va med och kunde iaf roa sig när jag låg och sprattla som en fisk och gurgla blod. haha. sen blev det att åka hem och ta en efterlängtad fika med mamma, han äta lite lunch också innan det bar av till etuna, mamma va tvungen att fja med eftersom jag inte skulle vara kapabel att köra bil hem eftersom jag skulle på ögonbottenfotografering. då häller dom droppar i ögonen så att pupillerna ska bli stora så att dom kan ta kort. allt flöt på hyffsat bra :)

sen satt jag hemma ett tag innan jag åkte till stallet, trodde mina ögon hade blivit normala men oj va bländad jag blev, ganska svårt att hålla sig i rätt fil när det blev möte :P väl i stallet kändes det rätt bra, alla va så snälla och hjälpte mig med att kolla/ge tips om rivers rygg så nu börjar jag få hopp om att även det ska lösa sig.

har precis kollat ett avsnitt av vampire diaries och det är så spännande nu så jag kan knappt vänta tills nästa avsnitt kommer ut. :) nu är det dags att sova, ska bli skönt! natti natti!

manodepressiv?

ganska märkbart att jag inte va på mitt bästa humör förut.. men sen ni, tänk va lite roliga klipp, köttbullar och potatismos, några gulliga sms och ett möte med mimmi kan göra :D va på topp! sen kom mamma hem och gjorde saken ännu bättre. :)

idag ska jag kolla på ett avsnitt av vampire diaries. såg det när jag kom hem från krogen i lördags men somnade då och minns inte riktigt vad som hände hehe. men först ska jag göra nått otroligt viktigt och som ligger mig varmt om hjärtat.. Äta :D haha. kanske blir några rostade mackor och en kopp te.. nej juste köpte fanta, eller b-fanta faktiskt.

btw, varför kan jag inte bara få vakna varje dag som jag gjorde imorse? asbra skulle det va. :)

checklista!

saker att känna sig depriperad över:
- älskade ponnyn är sjukt öm i ryggen, check!
- vantrivs från och med nu på praktikplatsen, check!
- diabetesen lever sitt egna liv, check!
- börjat tappa känseln i en tå, pga diabetes, check!
- tre andra symtom på att diabetesen är skit, som inte ska nämnas kanske, check!
- dåligt samvete över att jag bangar sälen som jag egentligen skulle vilja sjukt mkt, check!

hörde en bil, SNÄLLA säg att det är mamma som kommer hem, vill ha hennes åsikter om ALLT! om det inte var mamma så ska jag åka och sätta mig med mimmi och gråta lite :) hehe nja, men prata av oss ska vi göra.


He ate my heart.

But I can't stop staring in those evil eyes

skulle till skolan egentligen idag,
trost att det va a-dag skulle jag va duktig och pallra mig dit.
men icke. :P vaknade vid 1, fast jag hade ställt klockan på 9.
aja, så kan det gå. har istället bara suttit och kollat på tv.
va inne i stan och gjorde ett par ärenden nyss.
och nu ska jag väl röja upp lite här eftersom imorn kommer
mor och petter hem :)

Hold me, tell me everything's ok.





<3

oh fuck no!

nu är jag rädd. min ena stortå har vart konstig hela dagen. det har stuckits i den som om den sov. och jag känner inte nånting ytterst på tån. är det komplikationer av diabetesen? har jag skött mig så dåligt så nu börjar det? och sprider sig mer och mer, tills jag blir tvungen att amputera foten/benet. de små blodkärlen förstörs. sår läker sämre. det har jag redan märkt av. när jag tar blodprov ibland så kan det fortfarande komma blod efter några timmar om man råkar klämma lite på fingret. usch!

ibland tänker jag på hur obeskrivligt gärna jag vill bli av med denna äckliga sjukdom, men tänker inte på det mer än några sekunder innan hjärnan automatiskt skjuter bort det för att inte dras ner. men men.. alla har vi väl något problem som man skulle göra vad som helst för att bli av med. man får helt enkelt köra på och gra det bästa man kan..

we are the ocean - confessions

haaaappp.. helgen har vart rätt nice måste jag säga :) är på tok för jävla astrött för att skriva nått långt så drar lite kort. i fredags drog jag, mimmi och linda till etuna. träffade trine och isabelle på tågstation så hängde med dom till studentfesten på harrys. lördagen blev det shopping med mimmi innan vi åkte hem och senare på kvällen drog till kim där det va folk, orkar inte skriva namn. blev iaf bk senare. där vare helt okej :) slutade med taxi hem till mig och jag sov helt ensam hemma. men det gick ju bra eftersom jag va trött och full :P haha.

snart ska jag åka och hämta karin från station. hon har vart hos morbror i sthlm. hämtar nog mimmi också i samma veva.

lyssnar på we are the ocean's nya låtar. wato i mitt hjärta ;D
sitter också och funderar en massa på massor saker. får abstinens!

ne åka kanske.. puss

chilllllll.

sitter hemma i soffan med datorn i knät. mimmi sitter brevid :) klockan är mkt I know :( men klantiga kicki tittade ut än en gång, eller denna gång va det nog senil-kicki som vill hälsa på. glömde för hundrasjuttielfte om jag hade tagit dygnsprutan eller inte så tog den iaf och riskerade att ha tagit den två gånger. nu har vi suttit här ett tag och det verkar som att jag nog inte hade tagit den trots allt, vilket är väldigt tur! hade annars slutat med sjukhus, nästan garanterat. men men..

idag var jag först i stallet, va en riktigt bra dag. sen på vägen hem hämtade jag upp mimmi. här hemma lagade vi mat och kan ju säga att jag aldrig ska laga mat på nån dejt haha. riset blev lite lagom salt ;) sen har vi mest suttit vid tvn/datan och kollat på min bror som yrat omkring i huset och packat och så. imorn drar han iväg till kina och stannar till i slutet av sommaren. men i vår ska jag och mamma åka dit och hälsa på honom :D awesome juuuu!!

ne om man skulle kolla blodsockret och sen hoppa i säng typ, har ju praktik imorn med. sen på kvällen ska jag och mimmi dra till etuna :D parta lite och så! ;)

good night!

super size me

fy fan va vidrigt! kollar på super size me. har inte sett den förut. det är ju sinnessjukt vad äckelmaten gör. inte för att jag inte gillar donken-mat, love it! men just nu blir jag riktigt äcklad. det bästa va ändå när jag hade ätit mig proppmätt nyss och mådde illa pga det. just då sätter han i sig sin första super size och den kommer upp igen. fan va bra man mådde då asså. jofan härligt! ;)

är trött som ett as efter att ha jobbat i stallet hela dagen och sen när jag kom hem var det bara att börja skotta parkeringen och en gång bort till boden där jag hämtade 4 påsar ved. haha.. sen vek jag tvätt, fyllde diskmaskinen, lagade mat, plockade ur diskmaskinen och nu siter jag här. känner mig ganska duktig ;) tycker att brorsan kan komma hem nu, han är hos andra brorsan men jag är ensam och det börjar bli tråkigt.

nu ska jag sitta här ett tag till, men först ska jag kolla om vi har nån glass i frysen ;) passar perfekt till dett program. he.... he... he..

puss!

piggeln.. nejjjjjj

piggare har man ju varit. sitter med bärbara i knät framför tvn och brasan, som för tillfället inte brinner. det är scrubs på tv, men det är samma avsnitt som igår haha. hur bra är 6an på det där egentligen?? jag är så trött så jag funderar på hur jag ska orka laga mat till mig och gunnar. bara vi hemma idag och blir så veckan ut typ. mamma och petter är i egyptern och karin bor hos en kompis till och från dom här dagarna.. gunnar åker till kina på fredag, sen ser man inte honom på evigheter. just nu sitter han brevid och pratar fotboll typ :) ska slänga in några träbitar i braskaminen innan jag ska kolla vad jag ska laga för mat. skön..t!

måndag!

ganska nyss hemkommen :) vart i skolan och jobbat på riktigt bra på alla lektionen tycker jag :) sista lektionen, religion, hade vi på multeum, där det är en utställning om heliga saker/platser/människor. va väl helt okej-intressant. vi skulle välja ut några saker som vi tycker är heliga och kom på alldeles försent att jag skulle sagt café prinsens köttfärstoast! är det nått som är heligt så är det den ;)

efter det så träffade jag och mimmi bella som hade med sig sin lilla loke. va ett tag sen jag såg honom så tyckte att han hade växt massor :) fast han låg och sov hela tiden.6 månader är han nu, stora killen. så jävla söt. vi gick iaf till café trädgårn och åt en massa och fikade. jättemys. appropå mys så är det de minsta man kan säga om det dygnet som gått! :)


man är ju ingen riktig bloggare om man inte slänger upp bild på latten man drack på cafét! so here it is.. ;)

RSS 2.0