the day då

yeesss, sitter i ett nystädat rum och är helt okej-nöjd med dygnet som gått :) åkte ut till stallet igår och red river. barbacka som jag gjort senaste tiden. var nöjd tillslut :) på kvällen kollade jag, amanda o stella på 1408. yyyysch! den är läskig tycker jag. höll på att kväva mig i filten en gång när jag skrek till, jag vet, jag är fånig. det tyckte amanda också att jag var. stella tyckte väl egentligen det med men jag lyckades genom min rädsla få henne att sitta på spänn ett tag ;) sen somnade vi i soffan allihopa för att vi var rädda och trötta. (jag var rädd och dom trötta, haha) imorse var det huuur skönt som helst att ligga kvar ett par timmar när dom gick upp kl 7. när dom hade frukostrast så väckte dom mig. red river direkt på morgonen då. han va helt underbar <33333 sen fixade jag i stallet, hjälpte dom med lite småsaker, åt lunch och åkte hem typ. kom väl hem vid halv 4 :) då hade bazhemservise varit här så huset luktade gott och allt var rent när jag kom hem. perfekt! :) sen har jag tyvärr bara suttit här och degat. men nu ska jag nog hoppa in i duschen innan jag somnar.

får se vad som händer sen, blir väl förmodligen en hemmakväll till. imorn ska jag ut till stallet och sen förmodligen sova kvar där för vi ska käka tacos :)

juste, jag skulle med glädje sparka sönder min bil!! igår startade den inte igen. batteriet var helt dött, så mamma fick skjutsa mig. men nu ska det funka igen.

seee yaaaaa

lov!

lovet har hittills vart skit rent ut sagt. suttit hemma och möglat. vilket gör en jävligt låg. inte vart i stallet på två dagar nu och det känns av. måste ha en dagligt dos av motion har jag märkt annars blir jag jättelätt arg och sur och allmänt borta i huvet. skitjobbigt. så imorn ska jag dit. mitt blodsocker är skit eftersom jag bara sitter här.

allt är skit. jag sätts på prövning hela tiden. saker som jag har svårt med händer jämt. om du inte höll i mig så jävla hårt och kunde lyssna på mig skulle allt vara mkt enklare. jag har sagt det rakt ut till dig, hur kan du vilja vara kvar med mig?

nu ska jag gå ut och gå/springa/tänka/fly sen ta en dusch.

100% aktiv

satans aktiv jag är här på denna blogg :) men det är najs. livet rullar på med praktik o skola. sover mest över i stallet, hos amanda och stella. skönt som fan. rider river några dagar i veckan och han är underbar. hade lekton för stefan i torsdags och det va skitkul. ska ha det på torsdagar framöver. igår provade vi studentmössa, så nu känns det som att man börjar se slutet på riktigt. :D ska bli sjukt kul!

idag ska jag simma med mimmi innan jag ska ut till stallet, men innan det ska jag få lite ordning på mitt rum, och kanske plugga om tiden räcker till men det gr den nog inte. bye!

RSS 2.0