fredag.

idag är jag på konstigt humör. ett humör jag aldrig vart på förut. därför kan jag inte beskriva vad det är för humör. jag känner mig psykiskt sjuk för tillfället. hehe...

kollade på twilight igår kväll. den var... helt obeskrivligt.. bra tror jag. ja den va grym! men nästan så bra så det vart negativt.. hehe okej jag är nog psyksjuk.

IDAG FYLLER MIMMI ÅÅÅÅR :D GRATTIS! <3

torsdag

imorgon är nog en bra dag :) för mimmi fyller år och det blir paaarty för henne, oskar kommer hit på kvällen och jag har sovmorgon till 11. its naaajs! har bara två lektioner också, varav en kollar vi på film på. hehe.

funderar på att städa mitt rum lite, så jävla tråkigt, men jag tror det kan va för att det är så stökigt som jag är sjuk hela tiden, typ dammråttor överallt.. är alltid täpt när jag vaknar liksom hehe.. får se om det hjälper.. men pallar fan inte dammsuga nu ikväll. vore ju synd om folket i huset ska sova, och så drar jag igång enmansstädpatrullen höhö.

vill kolla film också. men jag vette fan om det är så bra, då blir det lite sent. och jag måste bli 100% frisk. palla gå runt halv förkyld och skakig o svag hela dagarna. fast idag va det fan bättre konstigt nog. trots att jag sov hos mimmi inatt och det inte blev allt för många timmars sömn. det kanske beror på våran kur vi gjorde igår. knapra vitlök (eller jag svalde ner små pitar utan att tugga på dom hehe) så hade vi grönt te med citron, några appelsiner o popcorn, det sista va visseligen endast för smaklökarnas skull haha.

eyyy, ge mig pengar!.. skicka precis in en ansökan på donken till i sommar. vette fan om jag ens vill jobba där. men söka kan man väl..

fuck kolla precis busstiderna. inte så jävla najs som jag hade tänk. måste ta bussen 09.46 för att hinna. blev ingen överdriven sovmorgon.. :( kanske ska sova nu då..  föresten har jag inte två lektioner utan 3.


plugg ><

har massa skit att göra. massa läsa. fy fan va tråkigt det är.
försov mig som vanligt idag(y) sen åkte jag o mimmi in till stan o råkade träffa malin o sofia o gick o fika med dom. sen gick vi o mötte en snubbe som skulle ge mimmi en nyckel hehe. sen gick vi till skolan där jag hann vara med på en o en halv lektion. värt! kollade lite på american history x på engelskan. sen träffade jag birgit. kom fram till några saker. jag vill vara assertiv. det finns inget svenskt ord för det, men jag tycker det låter rätt svenskt endå så va fan. iaf. det är en sån människa som respekterar andra, och även själv blir respekterad. annars är det ofta så att man antingen respekterar andra så mkt att man nästan blir överkörd, eller att man bara respekterar sig själv och kör över andra.. när man är precis på mitten av den "gungbrädan" så är man assertiv. :) jag tror tex att man som lärare måste va det. det är då man blir omtyckt av elevrna och har kontrollen.

aja, försökte plugga lite med det sög så jävla hårt så jag la ner :p ska nog försöka snart igen. hehe..

i helgen blir det nog najs :) mimmi fyller år då det blir fira henne hela helgen typ :D sen hoppas jag att oskar kommer också men det får vi se ,blir nog inte så. sen skulle jag vilja åka ut till mitt i ingenstans o rida lilla pälspollen. ;)

tog min brors råd och sitter o lyssnar på engel. dom är faktiskt riktigt bra :)

long time no see..

vart hos oskar i helgen igeeeen.. va ute igår. va väl halv kul. först va vi hos karl o tilda med några. bland annat jimmy o cilla:) sen gick vi ut. blev inte särsklit full eller nått men idag mådde jag piss som fan när jag vaknade. sen när jag hade käkat upp en hel chipspåse, druckit en liter cola typ och lite godis, då mådde jag ganska hyffsat ;) sen skjutsa oskar mig till töreboda. du o jag älskling :) vi är ganska bra vi :*

ne nu måste jag sova, MÅSTE va itid till stallet imorn för sara ska till sthlm och sko sin toto.
o aaa juste :D pratade med rivers ägare i fredags :D dom har kvar honom så det finns fortfarande en chans kvar. jag är glad :DD behver ett jobb. thats it!

puss

musiiiik

kan lyssna på massa musik, men tröttnar alltid och återgår alltid till de bästa:

Escape the fate - Dying is your latest fashion
Sick puppies - Dressed up as life

äsch då, mina högtalare börjar ge sig. icke bra! nu tänkte jag se om jag behöver tvätta nått till helgen. och sen plugga. behöver lite upppiggningsmusik och där med nya högtalare. :s det knastrar så hehe..

pyss


skolan.

sitter i skolan på mimmis lektion för jag har ingen egen :) snart ska jag gå ner o prata med birgit. vi har gått om varandra i flera veckor. hehe.. mimmi har webbdesign eller va det heter. sen ska jag kanske ha en lektion till, ungdomar mot droger. men vette fan om vi har den. sen ska jag iaf hem o plugga matte :/ har omprov imorn. just nu vill jag bara hem o dricka cola o kolla på scrubs. sounds perfect to me!

det blir nog så att jag åker till mariestad imorn. för en viss person ändrade sig. och jag är toffel (y)
aaaja. seeya ;)


haha fin bild jag gjorde i ps :p

dygnsprutan

great! som om min kväll inte kunde bli bättre så har jag glömt bort om jag har tagit dygnsprutan. så jag tog den nu iaf. har jag redan dagit den, och alltså två gånger nu, så kommer det troligtvis sluta med sjukhus för att jag inte kan få upp blodsockret, och har jag bara tagit den en gång så sitter jag uppe här i onödan och missar lektioner imorn. men jag vågar inte sova nu fr då märker jag kanske inte om jagfår lågt o så får jag ett sånt där anfall som jag fick när jag va liten. mamma hade vaknat då av att det lät som en vuxen man skrek på övervåningen, men detva bara lilla 6-åriga jag hehe. och så hade jag legat o skakat med ögonen bakrullade. det är ju mys.. vill jag helst slippa. så sitter nog här en timme eller så innan jag tar blodprov igen. jaopp, va tvungen att skriva av mig lite :)

jag är trött. BARA för att jag inte får sova. fucking jävla diabetes. nån som vill byta. jag börjar bli så jävla trött på det. skulle jag få chansen att operera in en ny bukspotkrtel så skulle jag nog göra det, även fast det innebar risker. palla leva såhär. det enda som får mig att orka är att jag tror "dom" kommer på nått bra snart så vi diabetker slipper detta helvete. visst ibland funkar det finfint, men dom jobbiga o stressiga situationerna överväger lätt.. tänk bara att kunna äta vaaaad man vill och huuuur mkt man vill.. utan att behöva tänka vad har jag fr blodsocker nu? hur mycket insulin behver jag ta till det här? hur mkt kommer jag äta? kommer jag göra nått ansträngande efteråt som gör att jag kanske inte behöver ta fullt så mkt? och ast man tycker att man har tänkt ut en precis lagom dos så blir det ändå så att jag blir antingen helt borta i huvet och trtt o seg av högt blodsocker eller skakis, svag, förstår inte vad folk säger, är typ som i en dröm för att jag får lågt. och tex somi stallet. har alltid en förmåga att bli lågt vid fel tillfällen, tex när vi ska plocka in hästarna och har rätt bråttom eller när jag ska rida, gjort i ordning hästen ocg allting o så måste jag sätta mig ner i en kvart minst för att äta och låta blodsockret höjas. sen också när man tänker längre fram i tiden, jag har aldeles för högt blodsocker, och kämpar o kämpar men får inget för det. då känns det ju inte bättre att veta att jag kommer få dålig syn/ bli blind när jag blir äldre,få sämre känsel i händer o fötter(vilket kan leda till amputation i vissa fall), organ i kroppen kan paja, sämre blodsirkulation. det sista känner jag redan av, får så jävla ont i fingrarna när det är kallt. men har väl mig själv att skylla. fast jag måste säga att bättre information om komplikationer hade ju inte skadat. mamma säger att de på sjukhuset sagt att de inte ville skrämma upp mig när jag var barn. men det är det enda som funkar tror jag. det är lite försent att skrämmas när man är halvvägs där.  ååå fittsjukdom. aja man får fan inte tänka på det! nu är det som det är, hoppas alla forskare forskar fort, och hoppas att alla människor som har råd ger bidrag till diabetesforskningen.  so do it ;)

ojoj, nu blev det en lång jävel. tidsfördriv (y) nu kanske jag kan ta blodprov igen snart o kolla läget.

puss

i'm no superman..

å! jag är arg. trött på mitt blodsocker som betér sig som en jojo.
förbannad för att jag har insett hur mkt pengar det är jag har förlorat på ETT jävla år
pga mina jävla fonder. tänker inte ens säga hur mkt det är för det gör mig so fucking maaad..
och så verkar det va nått cp med oskars mobil,
för han skickar sms till mig men svarar inte på mina
+ att det inte går att ringa..

har kollat scrubs hela kvällen o tänkte spara några avsnitt tills imorn eller nått men nu är det de enda som kan hjälpa. jag älskar scrubs, ingen kan få mig att garva som JD :D


- ah juste jag har en blogg!

tycker det är tråkigt att skriva nu förtiden, eller hinner aldrig. igår va jag i stallet, det gick bra har jag för mig. kom nog i tid till och med, men det vet jag inte om jag har drömt. idag kom jag fan inte i tid, va trtt som ett jävla as imorse, så kom till stallet vid 9 tror jag. bara en timme försent -.- jaaaja.. fick iaf ta bilen idag för klockan tolv begav jag mig hemåt igen för att byta om o så o åka till sjukhuset för en vanlig diabeteskontroll med både läkaren o sjuksköterska. bella hängde på, men medans jag va där gick hon till stan, och så hämtade jag henne där. sen åkte vi hem, plockade upp karin o isabel i stan, sen ringde mimmi o undra om jag ville simma. yes I do sa jag och så åkte vi o simma o basta :) det va skönt! imorn är det skola, och har sovmorgon. gött :D men ska nog sova nu. seeeyaaa ;)

gosh im missing my älsk. :(
vill att du ska komma hit o hålla om mig lite och jag dig..
älskar dig oskar!

hometown.

så va man hemma igen då.. ska snart sova, hänga tvätten först :P
men känner att jag kommer va dö trött imorn som vanligt så tänkte göra ett försök att sova tidigt men det sket sig, som vanligt. blir så stressad.. och då tar det typ 2 timmar att somna =/ aja, vi får se hur det går..

igår va vi ute i mariestad. jag nisse o oskar satt hemma hos oskar och så singlade vi slant om vi skulle gå ut eller inte, och så blev det så fick skynda mig att byta om från mjukis hehe o sminka mig och fixa håret. och en halvtimme senare va vi på väg ut hehe.. blev väl ingen höjdarkväll direkt, jag och oskar gick typ o skrek på varandra som vanligt när vi är påväg hem.. jag vet en som blir psykiskt störd när han dricker, som pratar helt osammanhängande, nämner inga namn haha.. aja, nu ska jag sätta fart så jag kommer i säng snart :)

puss!

mariestad

är i mariestad den här helgen :) igår spela vi biljard. ganska kul :)
idag har vi handlat o lite så. kollade på hockey också, nu sitter vi hemma
o oskar o nisse spelar tvspel. suck..

nu ska jag ta mig en grogg ;P

Gaza

jävla krig! stackars alla oskyldiga människor i gaza. nu är jag inte så jävla insatt men jag tycker det räcker med att se det jag såg på nyheterna. massa människor som vandrade o grät, både barn o vuxna. såg en tjej i kanske tio-tolvårsåldern som gick och bar på ett mindre syskon och hon gick och grät och kameramannen trycker upp kameran i ansiktet på henne typ fast hon försöker titta bort. hur fan kan man göra så? min första reaktion hade vart att försöka trösta flickan, ge henne en kram eller nått.. men mer kan man iförsig inte göra säkert :/ dom sa på nyheterna att invånarna är fast där. dom kan inte komma ut ur gaza, och israel har precis tänt på ett sjukhus och massa mer..  det va nån som sa att på vissa ställen i gaza ser det ut som efter en jordbävning. och där måste människor vara för dom kommer inte ut! det är nu rädda barnen osv måste gå in o göra nått, om dom nu kan det. AAH jag blir tokig. när jag blir äldre så ska jag göra nått för att förbättra för dom som har det dåligt. nått kan man iaf göra. ge bidrag till hjälporganisationer, skaffa ett fadderbarn, adoptera ett barn, ge bort kläder mm.. alla kan göra något! 


sjuk!

jag mår inge bra idag. vill faktiskt till skolan. ville va med på gympan för en gångs skull. =/ men nehe, då får man feber typ. har ingen termometer men med mammas proffshjälp har jag nog det. har ont i huvet.. aja, ska nog förska plugga lite idag ändå. måste lämna in hemprovet på samhällskunskapen imorn. men det verkade ju inte allt för svårt. har ifs inte kollat frågorna, men man får använda boken o så satt :)

igår va nationella, gick nog hyffsat iaf. kan man ju hoppas.. fan va skönt att matten slutar nu, aldrig mer nån äcklig matte :D yeyy! och bilden slutar också, men den är ju rolig så det är ju inte så jättekul. men kul iaf att ha mindre lektioner hehe. för vi har inga nya kurser vad jag vet.

bokat biljett till oskar, så åker dit i helgen med. hoppas jag blir frisk, vill inte ligga hemma hos honom o va sjuk. :s ne nu ska jag hitta på nått. typ tv eller nått.

puss!

trött

vart i stallet idag då.. blodsockret har vart som en bergochdalbana. åå jävla diabetes, trött på det.

så jävla trött är jag.. pallar inte röra mig typ. halv ligger i soffan och är så jävla hungrig. men nu ropades det att det va käk :D så nu ska jag släpa mig ut i vardagsrummet. hejpa!

första praktikdagen.

åkte hem igår från oskar. :s tråk.. men måste man så måste man. o så va de rätt sknt att komma tillbaka till praktiken idag :) haft en rätt körig dag så är trött i hela kroppen nu.. men allt har gått bra iaf. ska kanske träffa mimmi nu på kvällen :) men mamma åkte in o jobba nu så kan inte ta bilden som jag hade tänkt. får draska. men då vette fan hur långt mina ben orkar gå. kanske dit men inte hem hehe.. aja duscha ska jag göra med. och skulle vilja kolla på några scrubs avsnitt också :p och sen skulle jag behöva plugga till nationella. men men jag orkar inte det.



I miss you quite terribly <3


biljard ftw

tidigare ikväll åkte vi till skövde för att vi skulle gå på bio, men dom biljetterna vi hade reserverad sålde dom bort för vi var för sena så det blev ingen bio. =/ så vi åkte tillbaka till mariestad igen o spelade biljard i klubbhuset vid oskars mamma. jag o johan va i lag, gick hyffsat bra för oss.. oskar o cilla vann 4 gånger jimmy o viktor 3 o jag i johan också 3. ju mer öl jag drack ju bättre gick det ;P för då kände jag mindre press haha. det va riktigt kul faktiskt.. I had a good time. :) nu spelar jag o oskar skate. :) jag börjar hajja lite hur man gör :P men vi ska nog sova snart, å mysa ;) natti natti.. :*

haha..

såg några bilder som viktor tog/gjorde i förmiddags när han o jimmy va här o spela tv-spel..


bosse, våran hund ;) sitter överallt. (vi har bara en)



10 st bosse :O hahaha..

tänk så kul man kan ha :D

lördag.

oskar är o åker skridskor, men kände inte alls för det. och har inga skridskor så hade fått åka till hans mamma föst och hämta ett par där och det kändes inte värt det när jag ändå  inte pallar hehe.. så sitter hemma. har tagit kort på lägenheten som jag lovat mormor o morfar ^^ så ska skicka de till dom. :) men först ska jag duscha. har rensat oskars kylskåp på gammal mat också haha.. ysch.. o diskat har jag också gjort. jag är duktig :p nej duschen kallar..



oskars cam satt i så kunde inte låta bli ^^



hos älskling :)

är hos oskar nu :) har precis vart å bowlat.. gick kanske inge vidare :s kollade man inviduellt så kom jag sist.. hehe, hade bara en dålig dag (a) annars vann vårat lag den fösta serien och dom andra den andra serien. och så vann som andra totalt =/ jaja.. nu vette fan va vi ska göra. oskar är trött, och jag med typ.


made by mimm i:) tack<3

puss!

fuck the samvete

mitt dåliga samvete kryper på.. dåligt samvete över att jag inte är i skolan, dåligt samvete över att jag inte är hemma på helgerna o umgår med min familj o vänner, dåligt samvete över att jag snäste av mamma när hon undrade om hon skulle byta ett par jeans hon hade köpt till en mindre storlek innan jag ens kollade på dom. jag sa att baggy jeans heter så för att dom inte ska sitta tight, för då är det inte baggy, på ett ganska otrevligt sett.. sen efter det såg jag att det nog inte skulle göra nått om hon bytte till en mindre storlek. men då kunde jag inte med att säga nått för då hade hon tagit bort lappen eftersom att hon lyssnade på mig. :/

jag sitter bara o gör inget typ, kollar lite på veronica mars på tv.
ååå jag vill åka till stallet. jag vill ut å rida.
ska väl snart börja sminka mig lite, packa klart. och sen ta mig in till stan...

hejjj.

ett inlägg fullt av "åå, stackars mig"-saker..

jag har sån jävla mensvärk. sitter just nu o överväger om jag ska pallra mig in i duschen o gå till skolan eller om jag ska ligga hemma o tycka synd om mig själv i soffan. jag vill till skolan men känner mig så jävla seg i kroppen, gör typ ont att lyfta en arm, hur länge håller en förkylning i sig egentligen? jag har vart förskyld sen jullovet började. åååå... och så har jag ingen bil idag o mamma har redan åkt in till stan, så måste ta buss isf. och när jag har hunnit duschat, packat klart, fixa mig o tagit bussen till skolan så har säkert jag redan slutat.. haha

nej fy fan, kan nån komma o ge mig en örfil, säga att jag ska sluta tönta mig? :)
nu gör jag ett ryck o duschar!

bed time

nu ska jag sova. imorn blir det skola och sen ska jag hitta till apoteket och hämta ut lite diabetesprylar innan jag ska till oskar. får inte glömma matteböckerna, för jag tänkte försöka plugga på tåget. om det är lugn o ro på tåget och jag känner att jag pallar. fick reda på idag att nationella proven är nästan onsdag, mindre än en vecka asså. fuck!

åå jag är depp.


vimmelmamman

har precis läst lite på vimmelmamman's blogg.. kan det finnas nån starkare människa? hon jobbar, går på fester o premiärer, har ett barn i trotsåldern, samtidigt som hon kämpar emot sin cancer. helt jävla otroligt tycker jag. själv blir jag depp o ger upp över småsmå saker om man gämför. jag vet inte riktigt hur jag skulle orka. jag blir tamefan riktigt glad när jag ser sånna här människor :) jag säger som jag såg att en hade komenterat: jag hoppas verkligen att du blir frisk, annars är det slöseri på underbara människor.

nu ska jag åka o hämta mamma o petter..

bye!


första skoldagen avklarad :)

jahapp jahapp :) pratar med älsk i telefon.  bara jag o karin hemma, ska hämta mamma o petter sen på rogge för dom är o bastar o badar i poolen :) va inne å handla lite avocado, crabsticks o cola :p så jävla gött.. ska nog kolla lite scrubs sen hehe. ååh har inga pengar på mobilen längre o kan inte skicka sms heller, irriterande..

missade bara en lektion idag, det va gympan o den klarar jag mig gärna utan, inte för att jag är slö eller rädd för att duscha med andra tjejer haha. det är bara det att det är ju som sagt första lektionen på morgonen o den missar jag ofta, sen oskar jag bara inte, och det kanske är lathet iförsig :p aja, det va ganska kul att komma tillbaka till skolan, träffa alla o så. men jag pallar inte plugga >< aja, snart över.. ett och ett halvt år..

puss!

be cool, go to school..

jag är lite försenad, men det hör ju inte till vanligheten så va fan :) hehe.. ska bara dricka min kopp te o klä på mig o borsta tänderna så är jag klar sen. great :) vet inte om vi har vanliga lektioner eller inte idag men jag hoppas att jag märker det när jag kommer dit. det var för frestande att kolla på scrubs igår så jag tänkte bara hela tiden "bara ett till avsnitt, bara ett till" så blev lite sent, o imorse va det skönare att sova än på länge (a) nej nu ska jag skynda mig..

puss!

dunker.

idag väckte mamma mig vis ett tror jag, o jag va dötrött. skulle följa med till mormor o morfar så va tvungen att gå upp. mimmi va dock tröttare haha, för hon hade vart vaken till kl 7 ^^ sen åkte vi iaf till mormor o morfar, men skjutsade hem mimmi på vägen dit. oskar , sandra o mille skulle också dit :) först fikade vi o sen efter ett par timmar käka vi, jag trodde det skulle bli skitgott, för mormor sa att det va köttfärslimpa o potatis, och jag va skithungrig. men det var köttfärslimpa av lamm :s jag har iaf lärt mig idag att jag inte gillar lamm.. luktade ladugård typ o smakade typ det med.. hehe men men det va goda grönsaker o potatis o sås :D och ni mot all förmodan skulle läsa detta, mormor o morfar, så va det inte ert fel hehe. tillagningen va perfa ;) ne nu ska jag ut en sväng med bella :) vi sa fem min och nu har det gått 10.. fuck me för fan! ne gör inte det tack..

har precis bokat biljett till huney :D<3
imorn börjar skolan ><

puss!


flum

nu ärjag trött. blev ingen film. mimmi började flumma massor så jag kunde inte låta bli att haka på. och det tog på krafterna kan jag lova hehe. så bu ska jag nog sova, vänja sig infr skolan och imorn ska nog till mormor o morfar :) mimmi verkar inte vilja sova. :p

oskar jag saknar dig sjukt mkt<3
kom till mig nu nu NU!

god natt!

tack mimmi :D

nu har mimmi gjort om min blogg :) thanks! <3
vi har vart o kollat på fotboll på thomas o sen va vi på donken innan vi handla o åkte hem :) mimmi ska sova här inatt. nu ska vi kolla på jersey girl :) den har jag inte sett men har haft den i flera år. kanske dags nu då :p

hep, tänkte ladda upp nån bild men det fucka sig toootalt!!! ><

tråktråk

jag är uttråkad som fan. vill hitta på nått. :(
sista kvällen man kan göra nått ju..

skit!

stalldräng :D

idag gick jag upp kl 7 :o good job! :)
sen åkte jag o bella till birgit och släpte ut hennes hästar,
mockade, å fixa innan vi tig en sväng med lucky boy. :D
det va kul att rida honom igen,
red barbacka för jag orkade inte borsta igenom all hans päls på magen :o
det va groteskt!! haha.. tog en runda i snön. mysigt som fanken. sen fick bella hoppa upp också.
han är så busig min prins^^ måste görat igen snart :D<3
nu pratar jag med min älskling i telefon. :*

lucky boy
haha ja o gullet ;)
släpar typ fötterna i marken.

heyyy

igår va jag i stallet ett tag och prata med stella o sara lite :)
sen åkte jag vidare till birgit, och kollade hur allt gick till där tills imorn.
sen när jag kom hem va jag själv hemma och det gillas inte så åkte o hämta mimmi hehe.
sen duschade jag o så, innan vi åkte till donken. fan folk måste trott att vi va höga eller nått,
för vi garva så mkt åt ingenting. haha. hade kul iaf..
sen köpte vi till statoil o köpte cola o popcorn :) o åkte hem o kolla på sthlm boogie.
den är alltid lika bra :D sen sov mimmi här. kul att vara med dig :*
även fast jag har vart rätt grinig idag :/
idag har vi bara suttit hemma här framför datan typ o segat, tänkte kolla bio men det blev inte så.
sen nyss åkte vi in till stan o handla lite o så skjutsa jag hem mimmi.
haha asså jävla mammas bil. eller dörrarna iaf. dom är helt cp.
går inte att öppna dom ibland och ibland inte att stänga. yysch...
nått elfel som kommer sluta med att jag slår sönder en ruta eller nått haha..
man får iaf klättra bak och gå ut den vägen istället, vilket kan va lite småpinsam/jobbigt.. haha
nu har jag precis käkat o ska nog kolla tv o äta popcorn o dricka cola. mums :D
imorn ska jag upp tidigt, för ska åka o släppa ut birgits hästar, fixa i stallet och kanske rida en tur på
lucky boy. han är söt min mini.. han kände igen mig när jag va där :D va endå typ 6 år sen jag såg honom sist.
han gnägga åt mig typ hela tiden o birgit sa att han aldrig brukar gnägga. gullgull :*

ååh va jag saknar oskar också.. ibland behöver man vara ifrån varandra lite, för nu är jag 190 % säker på att det är honom jag vill vara med. honom jag vill dela allt med (det mesta iaf ;p) inte för att jag va osäker förut hehe men nu känner jag det ännu mer. och vi har krossat myten om att distansförhållanden aldrig funkar. hehe. älskar dig oskar hedfors<3

oj va klyschigt(stavning) det blev på slutet haha..
nu ska jag över till bella o clara en stund :)
puss!

today.

happ, det enda jag har gjort idag är skjutsat in mamma till rogge där hon skulle träffa agneta. vill med :s sen åkte jag hem, och nu har jag kollat på 4 scrubs avsnitt. det får en alltid glad :) nu tänkte jag åka ut till stallet och se vad dom där ute har för sig. :d sen ska jag nog ut o hälsa på hos birgit, se hur det går till tills på tisdag. nu ska jag byta om o sätta på mig min tjocka, sköna overall :D haha yey. om nån vill göra nått ikväll så är jag inte emot. eller aa det beror ju på om det är nått idiotiskt förslag ofc hehe.

puss!

god natt för fan

gaaah! jag skrev precis ett jättelångt inlägg, men det försvann alltihop. och jag vet inte varför, men nu pallar jag inte bry mig för det va ett sånt där värdelöst inlägg som vanligt. så god natt.. jag är arg

och så vill jag bara tillägga att du behver inte sätta min tillit till dig på spel bara för att du vill att jag ska lita på dig ännu mer. jag vill inte komma på dig med att ljuga om småsaker! fr då vet jag aldrig när du talar sanning. jag trodde vi hade kommit igenom den skitfasen.. men du är full, och som vanligt ligger den "alkholiserade du" ett halvår tillbaka. great!


hem idag.

idag ska jag åka hem till strängnäs.
oskar ska skjutsa mig till töreboda om typ 20-30 min.

nu hade jag inget mer att säga.. hehe..

nationella.

AAH.. kom på att jag har massa plugg jag hade tänkt göra på lovet ><
bland annat ska jag plugga till nationella proven i matte. fuck..
det har jag absolut inte hunnit med.. och vette fan heller när jag skulle hinna det.
eller hinner gör jag, men man ska göra det med. vill inte vill inte.

idag väckte oskar mig kl 11. då hade han plockat undan från nyårsafton, för det hade vi inte orkat igår hehe.
och så höll han på att göra frukost. :) han är söt. men han hade sparat dammsugningen till mig. så det har jag gjort nyss, och duschat.  oskar bara sitta å spelar fucking fifa. tråååk..

vette fan va vi ska göra mer idag. äta mat hehe. alltid nått..
och jag tänkte platta mitt hår innan jag måste lämna tillbaka plattången till hans mamma. haha

bye :*

strawberry.

im still up.. trodde inte klockan va så mkt.
oskar spelar fifa och jag har suttit o kollat massa gamla videos
på typ spice girls o aqua haha :D snacka om minnen..
baksmällan har inte gett sig än. >< mår illa..

vill lägga in bilder från julen o massa, men det går inte. =/
får lägga in lite bilder när jag kommer hem till stränkan,
vilket blir på lördag.. då ska jag åka ut till birgit o kolla hur det gåt till i hennes stall.
eftersom att jag ska ta hand om hennes hästar på tisdag :) ska bli kuligt..
sen måste jag åka ut till näsbyholm snart. har säkert hänt massa sen jag va där sist.
måste höra skvaller ;) sen saknar jag hästarna.. :s


8 månader :)

jag och oskar har 8 månader idag<3
fint firande ;) båda är bakis med mjukiskläder. ;D
jag är trött på att vara bakis nu :/ men jag tror det börjar ge sig nu hehe.
nu kollar vi på parlamentet, fast det är nog slut snart.

jag mår inge bra.

jag mår skit.. men jag har väl mig själv att skylla. =/
vi va här hos oskar igår, jag oskar johan o viktor. åt mat o så..
olle o några kompisar till honom kom ett tag.
sen gick vi till nån fest en bit bort, kände igen några stycken.
sen vidare till en annan fest, där tolvslaget firades. jag o viktor gick ut och sköt raketer :D
jag tyckte den festen va lite små skum, för det va kolsvart i hela lägenheten typ,
och det ända som lyste va en grön ljusslinga på golvet :p hehe..
sen gick jag o oskar hem för det blev lite tjaffs :s mitt fel, förlåt älskling..

idag har jag bara legat i soffan eller sängen o druckit te och ätit ostbågar. men mår så jävla illa
och har världens huvudvärk så kan bara äta ibland hehe, men hade lågt blodsocker så va tvungen att äta förut.
usch jobbigt.. och så är jag likblek också säger oskar.

aja ska inte sitta och tycka synd om mig själv men kan fan inte låta bli :p
snart tror jag vi ska äta pizza med johan o viktor tror jag..

btw så har jag färgat håret mörkbrunt och klippt lugg. :)
julia hjälpte mig i förrigår. det blev rätt bra faktiskt igår när jag fick låna plattång av oskars mamma.
jag ska köpa en hårfön och plattång att ha här i think.. men sånt skit kostar pengar..

RSS 2.0