look through my eyes.

tja! :) dags att sova nu kanske. imorn är det skola och bara ordet ger mig självmordstankar.. nej. men vill slå nån/nått. idag har jag vart lite småbakis och seg såtagit det väldigt lugnt. hämtade bilen på stan och käka pizza med mimmi. sen grillade vi här hemma på kvällen, alltså jag och familjen :) har nyss kollat på björnbröder. och fan va jag älskar den. så jävla söt! så nu sitter jag visst och lyssnar på soundtracket haha.

tell everybooooody Im oooon my way!... nananana..

igår åkte jag till mimmi där det va fullt ös. senare blev det underbar och slutade hos klara innan jag åkte hem :) en bra kväll..

jääävligt kul inlägg :) god natt!

only you

happ, då va det fredag och jag ska sätta mig och plugga.. så jävla nice!!!:))) eller så kanske det inte är det..

kom hem nyss från stallet. alltså.. fan va jag älskar den där lille skitponnyn ibland :* hade lektion igår för stefan och kan väl säga utan att överdriva att det gick.. skit! :P men lärde mig lite som jag kunde träna på idag och jesus så bra det gick :) efteråt va han så gosmosig när jag stretcha och borsta så jag bara ville mosa honom för han va så söt! kom på mig själv med att bara gå och le! :) aldrig att jag skils från den hästen!

kan berätta vad som hände mig tidigare idag btw. skulle byta om innan jag skulle till stallet, slänger av mig linnet när jag står i dörröppningen till mitt rum, i samma sekund ser jag en främmande karl kollar in genom fönstret haha. hoppsan! gick och öppnade dörren (efter jag hade satt på mig tröjan ofc haha) och han undrade vart nån av grannarna bodde så jag visade. om han nu såg mig så låtsades han som ingenting.. det gjorde jag med..

det blir en tidig kväll eftersom jag jobbar imorn. men det är inte så mycket att göra nu eftersom vissa går ute nattetid. (y) skön..t!


onsdag

precis kollat lite klipp med magnus betnér. killen är ju king! han sätter folk på plats och är inte rädd för att framföra sina åsikter, samtidigt är han jävligt rolig. han kommer ju med så knäckande kommentarer som man nästan får rysningar haha. sen att han är snygg gör ju inte saken sämre ;)

var i skolan på förmiddagen idag, sen eftermiddagen i stallet :) red och så och sen hem och åt tacos med familjen på verandan. mys! sen kollade jag ett par NCIS-avsnitt.

nu ska jag sova. måste till skolan imorn så tidigt som möjligt. har fan ordentlig ångest över allt jag har kvar innan studenten! :/ kommer aldrig hinna.

mamma<3


kollade nyss på denna och saknar min mamma ännu mer nu, men inatt kommer hon hem :D hon skulle ha kommit hem nyss typ men i köpenhamn (tror jag det va) va flyget inställt, så dom fick fixa ett ersättningsflyg. lilla mamma är nog jättetrött när hon kommer hem. för i kina är det snart morgon nu och mamma missade ju en natt då. hoppas hon jör försiktigt från arlanda och stannar till om hon blir trött :)

angående videon så håller jag med till 110%. försöker tänka nästan dagligen att jag ska uppskatta min mamma och behandla henne som hon förtjänar, ändå är min mamma en av få jag kan vara otrevlig mot, även fast jag inte vill. tycker iför sig att det är omjöjligt att behandla min mamma rättvist. hon förtjänar mycket mer än bäst!
Mamma med t-shirten jag gav henne <3

<3


TJA :D


tjennnna ;D

fikade i flera timmar idag, sen satt jag på verandan, när jag kom hem, och plugga. åt massa gott och sen kom karin hem och då kollade vi på tarzan. aaaaw den är så bra. kollade på engelska, alla filmer blir så mycket bättre då :) söt är den iaf. ska sova nu. imorn är det skola som gäller, banne mig!

btw, det stod ett rådjur utanför fönstret idag :) alltså medans det va ljust och så, jag och karin stog och tod kort på den, men den bara glodde på oss och fortsatte äta på våra buskar :)

long time no see..

hopsan! va ett tag sen jag skrev nått. men orkar inte säga nått intressant så blir ett skittråkigt inlägg. varit i skolan hela veckan istället för praktik. vädret har ju vart kalas sista dagarna eller veckan eller va fan.. noll koll! suttit ute i trädgårn i solen och ätit frukost och bara stekt i ett par timmar. mimmi och några är fast i etuna, så jag satt och funderade på hur jag kunde hjälpa dom. vill inte köra med bilen eftersom avgasröret är paj (igen!!!!!!:/) men kom då på att jag kunde föra över pengar till mimmi :) dagens goda gärning tycker jag, så nu behöver jag inte vara snäll mer. höhö ;)

igår va det fredag och jag, erik, padding och sofie va och fiska i stallarholmen ett par timmar, sen softa jag och erik runt haha. typ donken. sen åkte jag hem och kollade NCIS innan jag la mig och sov :)

ska snart till stallet och gosa med min gullponny! <3 sen vet jag inte vad som händer. är jääävligt sugen på att sätta sig typ på riva och dricka några öl. skulle sitta kalasfint! men mimmi skulle på maskerad tydligen och erik går på några mediciner så han kan inte dricka. fast det är ju bara dom jag kollat med. såååattteeeee.. :)

juste! i torsdags fyllde sandra år så va och hälsade på dom. dom har ju flyttat till dammen och jag hade inte varit där så det va jättekul att se, dom bodde skitfint och som vanligt va det ett rent nöje att umgås med den familjen, nikki och mille är jubara för söta!!

kan fan inte sitta inne mer nu. puss!

kicki vs. petflaskorna

jag är sämst idag! jag mådde skit i morse, ont i hela kroppen och trött såå in i helvete. så blev hemma, trots nationellt prov, det ÄR nu tillåtet att aga mig! fick iaf så dåligt samvete så nu när jag känner mig piggare började jag gräva runt i mitt rum. slänga skräp, springa ut med disk och konstatera att allt detta cola-drickande har bidragit till att petflaskorna håller på att ta över ledarskapet här i mitt rum. så nu startar jag en kamp mot dom. jag vill se varenda flaskjävel plattas till! fight!

too bad att bilfan hänger läpp igen, lagningen på avgasröret har gett med sig så nu brummar det fint igen he he he.. skitkul! nu blir det iaf nya delar denna gång.

nu ska jag säga hej då till mamma som drar till kina och därmed brorsan. jag skulle följt med men nej :/ av olika anledningar så blev det inte så. jävla skit. men men. mamma har bråttom nu!

hej!

måndag.

precis kommit hem efter att ha suttit och druckit vin och öl med några sycken, va mys :) i månssons eller va fan det heter nu ska jag sova. imorgon är det skola som gäller. hoppas det är lika bra väder imorn som det va idag. chill har de tvart iaf. natti fifan! :*

checka rynkorna under ögonen haha gulligt...

..

efter några NCIS-avsnitt för många ska jag slänga mig i sängen. fast helvete vad varm det är på mitt rum, tror tv:n är en stor anledning till det, en effektiv värmekälla. helgen har vart ganska lagom :) ganska bra beskrivning. blev lite utgång igår :)

idag i stallet gick min prins skitbra faktiskt. han har kännts llite skum dom senaste dagarna, men idag tror jag vi hittade tillbaka och det känns så satans bra då :) lekte lite från marken först, red med bara halsring ett tag innan jag va ett snäpp seriösare en stund. nej nu måste jag sova, skola imorn. natti!


baby, it's fact.

heyy youuuu!

sitter fixad och färdig, ska snart beställa en taxi för att åka till mimmi och hennes släkt :) ska bara dricka upp min öl först. oooch eftersom jag är sen som vanligt så måste jag bara säga det att fint folk kommer alltid sist eller varför inte bättre sent än aldrig haha.

gick iaf upp vid tolv typ, spenderade ett par timmar på verandan innan jag åkte och hämtade upp mimmi och hennes mamma, letade runt lkite efter mimmis grejer hon tappa igår, utan nån framgång =/ sen skjutsa jag dom till sussa och co. innan jag åkte till stallet :) sjuuuukt skön dag i stallet. va kvar till strax efter 8 tror jag. kom hem och lagade mat, åt, duschade och fixade mig och här är jag nu liksom ;)

mamma, petter och karin är på stan och har ätit ute, men dom borde väl komma när som helst.

have to run, bye :*

amen hej

KAN man va på dåligt humör i detta sjuuuuuka väder :D freakin' love it! suttit på verandan och druckit te med min sjuka familj haha. behöver inte gå in på detaljer men det handlar om hela familjens engagemang i benvaxning med silvertejp. haha helt sjukt.

gårdagen blev ganska bra även fast det inte riktigt hände nått speciellt typ. träffade människor som jag måste erkänna att jag saknat och hängde med mimmi på munken sista timmen hehe.

nu ska jag förhoppningsvis hitta nått att trycka i mig, innan jag ska träffa mimmi en stund innan jag ska till stallet. fan assugen på en nachotallrik ju =/ men vette fan om jag hinner med allt. men vore ju sjuuukt najs i detta vätret :P

jag har en reklam på huvudet. den där för funbike eller vad det heter.
"do you wanna have some fun?"
"na! just the bike!"
skön!

ska dra hej!

tjuuuu

hallå där! :)

kom precis hej från stallet som vanligt. mådde pissskitochhelvete i morse så stannade hemma på frmiddagen, framåt lunch lätta huvudvärken en aning och jag åkte ut till stallet. dom va klara med allt så behövde bara hjälpa till att ta in hästarna. sen red jag min lilla polle. eller aa, fikade och slappade ett tag först :) blev mycket senare än vad jag hade planerat så ska duscha och käka nu så får vi se vad jag hittar på sen. är trött som ett arsle som vanligt!

jaha, fan va jag hade mkt att säga :P hejpa!

free fallin'

hello! denna "söndag" har jag jobbat. Emma och hennes för tillfället närvarande pojkvän hjälpte mig :) otroligt skönt (!!!!!!!!!) då jag hade extream huvudvärk och mådde illa hela förmiddagen, men det gick så bra så, den släppte efter lunchen. även anette hjälpte mig lite :)

vädret va skit ett tag men det passade in sig så pass bra så det sluta precis när jag skulle ta in hästarna. och så vattnades ridbanan automatiskt så nu dammar det inte så förbaskat. iaf inte i ett par dagar :)

imorn är det stallet som gäller igen. då tillsammans med Emma och Jessica. blir säkert bra. nu ska jag sova. Imorn kväll ska jag förmodligen hänga med Erik the bajkish! :)

ne, nu ska jag kasta mig i sängen och burra in mig i två täcken och fyra kuddar. anteckna, NU!

natti natti!

the only exception.

aaaaaah! mitt huvud, böjer jag framåt sprängs det, eller kollar åt ett annat håll lite för snabbt inte ens vrider huvudet utan bara ögonen. därför kollar jag knappt vad jag skriver nu, för då måste jag ju lyfta blicken. är trött som fän! jobbat idag med en ny tjej, eller ny och ny, hon har vart där förut. va jätteskönt! hon jobbade snabbt, stressade inte och var glad och social :) så dagen flöt på.

nu ska jag fort in i duschen, för mamma ringde nyss och fråga vad vi ville ha för pizza. efter maten kommer jag väl inte kunna stå upp så lika bra hehe. imorn ska jag jobba och på fredag också, seeen är det helg :) naaajs bajs!

hello you

tjuuuuu! :)

idag har jag och mimzi vart ute i skogen och traskat. vi skulle nämligen agera modell/fotograf. i början va vi båda livrädda för vad som döljde sig under gräset/buskarna/vitsipporna men det slutade med att vi kråla rund där på mage, rygg, knän och så vidare. hehe. riktigt kul var det och perfekt väder. tusen miljoner vitsippor också :) efter vi var klara åkte vi till kebaben och smällde i oss en välförtjänt viking special!

självklart försov jag mig hundra år idag så blev ingen skola, men nu ska jag få tummen ur röven och plugga lite är det tänkt. till de blir det cola och musik, då borde jag inte kunna misslyckas :) resten av dagarna ska jag va i stallet nu då. är trött på att jobba i stallet nu, vart så tufft sista tiden. vill bara ha min egen gullunge att sköta.

känner mest för att titta på film och pilla mig i näsan.. men har viktigare saker att göra tyvärr. måste slänga kläder i tvätten bland annat, haft riktigt svårt att hitta rena strumpor i flera dagar nu. fään!

igår när Kenneth fixa min bil chilla jag och Mimmi i lastbilen bland annat haha.


Jag idag (:


narwhals, narwhals swimming in the ocean...

jahaja :) snart är det dags att sova (va det för ett tag sen rättare sagt). Idag gick jag upp vid 7, åt lite frukost och sen skulle jag bara sätta mig i soffan ett tag. seeeen.. vaknade jag klockan 12 (y) freakin' great! haha. åkte iaf till skolan sen :)

vid halv sju i kväll hjälpte kenneth mig med bilen, avgasröret hade ju gått av. blev där i några timmar, jag och mimmi skulle hämta käk på donken efter ett tag så vi fick ta skåpbilen :D nice att köra nått stort och den va nog i det största laget till mitt lilla B-körkort. ska fan ta lastbilskort nån gång., måste ju ha testat på det också. :) nån period i livet måste man ju jobba med sånt också tycker jag!

kom hem typ strax innan 10. tänkte plugga men blev så trött så kunde inte konsentrera mig så har bara degat som vanligt. nu ska jag släpa mig till sängen. natti!

Mimmi, jag vill bara påminna dig om att du är min bästa vän och jag älskar dig! Du kommer alltid vara på det säkraste stället i mitt hjärta! <3



Jag var för rädd för att ge allt. Brukar säga att jag aldrig ångrar något utan att man lär sig av allt man gör till nästa gång, men nu vet jag inte. Kommer aldrig lära mig att inte vara rädd för att bli sårad.

hellogoodbye.

jag är tom! tom i huvud och kropp. veckan i stallet har varit rätt tuff, morgonfodrat två dagar (så fick gå upp strax innan 6 för att infinna mig i stallet kl 7) kommit hem efter 5 eller 6 varje dag plus att vi varit underbemannade, pga sjuklingar, lediga och lite annat oförklarigt. sen hade man ju jari att "bossa" över när sara inte jobbade, och han kommer heeeeela tiden och meddelar vad han gjort, vad han kommer göra och vad han för tillfället gör. plus drar några andra berättelser, som denna vecka va ämnet att riva skulle öppna nu i helgen och att han brukade dricka kaffe där. vet inte hur många gånger han berättade det. fast jag är tacksam, han gör faktiskt en massa nytta också som vi annars skulle få stå och göra.

jobbade även idag, men det gick bra. känner mig ganska duktig endå som orkat med, så klenis som jag är. men fortsätter det så här är ju jag karl alfred inom kort :) visst heter han så?

här är en kille som det är ett måste att kolla in hans kanal på youtube. klockren, som hittills alltid fått mig på bra humör :) funderar på att leta upp honom och kidnappa honom och ha honom som personlig underhållare..
http://www.youtube.com/user/molleisak

kalla mig krattan, för jag rider som en :)


tycker faktiskt han ser ut att gå lite gulligt här!


söta underbara bubbis! min föralltid <3





det unde ha blivit perfekt.. men det kunde också blivit skit. så det kanske va bäst såhär. jag vill tro att det va det, men samtidigt inte. det kändes så jävla bra ett tag..

!!!!!!!!!!!!!!!

jag blir så! JÄVLA! FÖRBANNAD!!!



äckligajävlaviderfittidiot-människor!! hoppas alla som håller på med sån här skit dör!!!! jag önskar dom fan döden! jävla vider!!! jag är så jävla förbannad!



skulle njuta av att sparka dom i huvudet när dom låg ner. binda ihop händer och fötter och dra dom efter bilen eller nått..


...

tycker det är jävligt tråkigt hur det blir. eller tråkigt.. får lite smått panik så försöker inte tänka på det. ärligt talat en jävla panik :( folk är för snabba i käften ibland. inbillar sig saker som inte är sant. och det är ju inte fösta gången heller.

ska plocka lite på mitt rum, käka nått och så ska jag väl dra mig till stallet. till min lilla prins!

haha!

hahahaha alltså allvarligt! jag garvar röven av mig. älskar andra gången han ramlar ^^ vilken jävla macho man som ska upp igen och failar igen haha. han verkar ju inte gjort sig jätteilla iaf :)



nu ska jag poppa popcorn och kolla på ett avsnitt vampire diaries, sen sova :)

igår btw, va vi hos marina :) hon fyllde år i veckan så hon och valborg firades. vem fan är valborg liksom. tyckte det va riktigt trevligt hur som helst! har massa bilder, men hur sjukt tråkigt/jobbigt är det inte att lägga in dom på datorn och sen ännu värre att ladda upp dom nånstans. såååå nej.. inte just nu. :)

kommer på mig själv med att sitta som en säck potatis med handen i brallan. kvinnligt.. jag har funderat på varför man gör det. jag sitter iaf inte och tar på mig själv (jag menar kan ju inte snacka för andra) utan sitter ofta bara med handen innanför byxkanten. men varför känns det bekvämt :S aja.. intressant haha.

RSS 2.0