Hej:) testar att blogga från luren. Vart ...

Hej:) testar att blogga från luren. Vart i mariefred hela helgen typ. Haft kul, men nu är man lite småsliten alltså Hehe. Ska bara chilla idag i det sköna chillvädret. :) puss!


sköööönt

aa shit va bra bloggare jag är då :) heh!

nu ska jag iaf dra ner till stan och fika med malin! nice, då jag är sjukt hungrig. vaknade precis här hos mimmi :) igår kväll va vi hos liisa. hon klippte oss och sen kom rasmus också och så kolla vi film :) treeevligt! så nu är man rätt korthårig också. inte vant mig helt men hittills är jag nöjd :D

 
tänk nu fan på att jag är nyvaken och inte fixat frillan de minsta!

fly like a fucking vante..


haha fan va nice!! fast ändå fan va livsfarligt. magen lär ju inte hänga med. eller tänk om man hamnar upp och ner. skönt!

imorn ska jag åka till älskade kära hasselviken!!! morfar fyller 80 bast imorn så ska krama om honom och mormor och träffa resten av släkten. hoppas på bra väder. finns ingen skönare plats än hasselviken. det enda negativa är att jag ska ta egen bil så att jag kan åka hem när jag vill. så tolv mil kommer jag spendera ensam i en bil imorn, kan säga redan nu att det inte kommer vara tyst i bilen. pratar med mig själv läskigt mycket nu för tiden :) och jag har aldrig så sköna samtal som när dom är med mig själv :) på lördag åker jag hem igen och hoppas på barty på kvällen.

Några bilder från hasselviken för några år sedan :) när jag ser dom saknar jag min bror på andra sidan jordklotet. men nu är det inte så långt kvar tills han kommer hem.



längtar nästan tills nästa gång jag inte har nått att göra och är uttråkad, för detta är vad jag kommer sysselsätta mig med då: http://existenz.se/out.php?id=25662 :D spännande ju!

onsdagsröjj!

tjabba fan! sitter hos mimmi och börjar äntligen känna mig klar i skallen. lite skakis bara. det blev en aningen mycket igår kanske. va hos amanda först. det va trevligt! :) drog en sväng till underbar där jag träffade sandra, sara och några. det va välhelt okej, inte så mycket folk fören precis i slutet. efter krogen cyklade jag till amanda igen där alla var i full gång med att bada. blev några timmar till där innan jag drog hem till mimmi. vaknade i dag fullt utrustad med kläder och smycken, på soffan, med popcorn över hela mig och på golvet. va väl hungrig :P

nu ska jag åka hem och käka. mimmi jobbar, men hon va snäll och sa att jag kunde va här tills jag kände att jag va kapabel att köra hem he..he..


pigg och glad....


back in the days.

tjaba!

undrar om jag kan lyckas få tillbaka min motivation för att blogga. känner att den kommer smygandes lite. kanske anfaller mig helt oväntat snart :) who knows liksom.

Idag va ju då planen att jag skulle lyckas vakna i tid så att jag och malin kunde ha en heldag med sol och bad. om det nu va nån som började garva mitt i den föregångna meningen så känner den människan mig bra. (om du suckade så gills det med) det gick ju åt helvete rent ut sagt. tror klockan va två eller nått när jag återfann medvetandet. blev frustrerad på mig själv så satte igång med rensning på rummet. gick ganska bra. man kastar otroligt mycket mer när man är på ett aggresivt humör. ska fortsätta imorn!

nu på kvällen va jag och käka med malin på donken :) sen satt vi och snacka minnen sen vi va yngre. det va riktigt kul :D

nu ska jag sov dricka ett par liter vatten innna jag ska klubba ner mig själv i sängen. hoppas på att det sker inom en timme :P


haha! vilka polers ;)

you are.

OJ! nu fick jag bara helt plötsligt lust att skriva nått, sååå... HEJ!

det är sommar och jag älskar att vara arbetslös.. om det inte vore för att jag har haft minus på kortet allt för många gånger senaste tiden :( men jobbar på det.

idag va jag och malin på parkenbadet i etuna. blev bara en stund men det va trevligt ändå. nu ska jag snart till stallet och släppa ut min totto och berra som fått stå inne några timmar. hare bra!

RSS 2.0