hej alla turkar! snart kommer vi :D

Hallå där!
dagen började halv 8 för mig idag. satt och myste i soffan med en kopp te innan jag åkte ut till stallet och red min söta prins. underbar är han! sedan mockade och fixade jag åt han och burre i lugn och ro innan jag åkte hem och bytte om.

sedan kommer vi till dagens höjdpunkt. hämtade upp mimsis och åkte till resia. båda kom ut därifrån med ett léende på läpparna :D om en vecka drar vi till turkieeeeet!!! ska bli jävligt nice! osecificerat så vi får se vart vi hamnar. med det blir något ut av Antalya, Alanya och Side. och detta gick på ynka 2200 kr :)

sedan gick vi en sväng till george och käka lite innan vi firade med varsin bikini. haha ne men det råkade bli två likadana..

oj, nu har jag nog försökt avsluta detta inlägg i en timme eller nått.. kände att jag hade noll motivation att blogga, men ändå vill jag.

så gör såhär: lägger upp ett "favvoklipp" och en "favvolåt" för att pigga upp det lite. klippet har jag nog lagt upp förut, men det blir ju nästan bara roligare och roligare.


och låten kommer här:
Bobby Womack – California Dreamin'
den är med i fish tank och jag fastna för den. skön att svänga runt till på hög volym i rummet.

Om man kanske skulle ta och titta på killers. den verkar sjukt skön. klickade igenom den lite förut och fick mig några fniss så så får det nog bli.


happ nu tog det nog en halvtimme till, bara för att jag fastna med massa youtube-klipp.. nu! SPARA OCH PUBLICERA!!!

sådär

kom nyss hem efter att jag och systeryster kört brorsan till uppsala.. blev några extramil för att vi.. jadu.. missa en avfart hehe, skitkul! men fram kom vi, och jag fick kämpa hela vägen för att inte somna.. lastade ur alla saker, sen åkte jag och karin hem igen.. då hade jag börjat piggna till så det gick bättre :)

nu ska jag bestämma mig för om jag ska kolla på nån film eller sova, men måste käka nånting så det blir nog film undertiden :P står mellan lilla sjöjungfrun och bröllopsfotografen haha..

natti!

ser du nån majs här?



en perfekt avslutning på denna kväll/natt. skrattade så jag grät! :D

har jobbat på rogge från halv 4 till 2, så kom hem för ett tag sen. är helt död från halva ryggen och nedåt. men är nog piggare nu än vad jag varit sen klockan 6. som tur var hade jag den bästa kollegan i världen: Mimmi! :) nu ska jag slänga mig i sängen och njuta av att inte behöva stå upp på några timmar. 

Imorn ska jag frmodligen skjutsa min bror till uppsala. lagom roligt, men vad gör man inte :)

GOOOOD natt!

oh its killing me..

hela förra inlägget tyder på hur illa jag mådde när jag kom hem igår och hur illa jag mår idag. thank you kräftisar! ne, men det gick finfint. riktigt kul kväll igår tycker jag :) Jag och bror min lifta hem höhö. med någon kille/man/gubbe såg honom aldrig, i en skåpbil.. låter så jävla rätt.. han skulle åt helt fel håll, men var gullig och vände.

på schemat idag står det en tripp till stallet och sedan står det jobb (!!!!!!) på rogge. fifan va nice! :) så nu är det bäst att sätta fart..

Kräftor med Mimmi, och nu drar vi vidare. ...

dsc00496 (MMS)

Kräftor med Mimmi, och nu drar vi vidare. Senare blir det beachen :d


natti

det blev en bio med mimmi nu på kvällen :) letters to juliet såg vi. den va rätt söt faktiskt. fin kärleksfilm typ :) det roliga va att vi var helt ensamma i salongen, så det va vi tvungna att utnyttja. ruskigt skönt faktiskt. lovely to spend some time with mimmi vare också. hon har ju varit i östergötland ett bra dag, så vi hade inte sett på ett bra tag.

har precis kollat på halva fish tank. ska se klart den imorn bitti till frullen eller så. den verkar rätt bra. älskar engelska dialekten. "öu fåck åff!" :D

nu ska jag sova, haft världens skallebank hela kvällen så det ska bli skönT.. imorn ska jag och mimmi gå till resia och se om vi kan boka nån resa :D fucking awesome! sen ska jag till systemet innan jag ska ut till stallet :) på kvällen ska jag nog till beachen, om jag lyckas fixa så det löser sig i stallet på lördag morgon.


skit

happ, denna dag blev allt förutom enligt planerna. skulle gå upp vid 9, gick upp vid 12. skulle åkt till stallet på förmiddagen, åkte vid 2-3. skulle vart i sthlm nu på nån pub eller nått med en öl i handen, sitter hemma på mitt rum svettig och lerig. wiho!

ska sluta skriva mina planer på bloggen, för så fort jag skriver något jag ska göra så blir det inte så. men men, nu ska jag hoppa in i duschen och det SKA jag göra. den planen ska inte få gå i krash. det vore ju vidrigt faktiskt.

bara för att tycka lite mer synd om mig själv hehe..

blindside



hello there! :) har tänkt sova nu i ett par timmar. men nehe? men ska nog släpa mig bort till sängen nu när som helst. Imorse gick jag upp strax efter 7, precis som igår. dutti man kan varå! imorn ska jag väl stiga upp vid nio, för ska hinna med stallet på förmiddagen. har inte bara ponnyplutt att ta hand om utan Annas Burre ska jag mocka och så åt i en vecka från och med imorn. det blir nog bra det :)

på eftermiddagen imorn ska jag och erik till huvudstaden och beska harry b james. och äntligen ska jag få se blindside. även sonic syndicate. men sonic har jag sett en gång och blindside har jag frsökt se några gånger men nått har kommit ivägen varje gång så ska bli nice som fäään! :D hoppas det blir så att vi kommer iväg denna gång.. men men sova tror jag visst de va. godnattpuss :*

ta den?

blev nyss en smula fundersam när jag hörde från tvn i vardagsrummet "TA DEN I STJÄRTEN!". undrade va det egentligen va familjemedlemarna satt och kollade på, så gick och kollade. jag kunde lugnt andas ut när det visade sig vara fångarna på fortet och någon skulle lyfta på en skorpion...



ska nog kolla på ett avsnitt robin hood och sedan sova. kämpat hela dagen för att hålla mig vaken. somnat ett x antal gånger i datastolen. men nu! nu är jag piggare än någonsin.. typ

dagens highfive fan!

haha så jävla perdy snubbe liksom



the orginal då


levnadsbevis

tänkte bara visa att jag lever och göra ett tappert försök att blogga lite. mycket har hänt sedan sist jag skrev något, men tänker inte ta upp massor nu för ska iväg och träffa mimmi en stund innan jag ska ut till polle som är bäst bäst bäst i världen <3 (pax för att vara tönt)

kan tillägga att jag hade en grym kväll igår :) bilder och historier kanske avslöjas senare, men nu ska jag få min stackars tumme ur röven.

tack till kära lilla lillesyster som fixat och trixat med min blogg :)
karinkakis.blogg.se

puss!


RSS 2.0