heje!!

just nu fuckar jag ur på msnfan. kan inte logga in. suuug..
sitter hemma med mimmi. mimmi sitter och kollar i mitt fotoalbum :P hon sov här i natt. kände inte alls för att gå till praktiken idag, kände mig sjuk igår, och idag är förkyld typ.. igår kolla vi på björn gustafssons film, ett livsverk. den va ju lite kul, men man har ju sett allt redan..  nu ska vi få ett ryck och göra nått bra hade vi tänkt :) typ springa eller nått.. plugga kanske. men mimmi vill springa, så får väl göra det :P sen kommer erik :)

så här har det min familj just nu :)
från vänster: petter, mamma, karin. och på andra bilden: johan, katarina


AAAAAH MSN! jaghatar internet och allt sånt jävla skit!!! bara krånglar. jag ska börja skicka brev istället!! tack och hej!

the spotlight is on!

lördag idag då :) fått rätt mkt gjort idag faktiskt.. gick upp vid 10, halv 11, käka frukost, städa mitt rum :O till och med dammsög. kan ju säga att det behövdes. hängde liksom stora dammråttor efter dammsugaren när jag försökte dammsuga. haha.. sen duscha och sen tog jag bussen in till stan med mimmi och malin där jag handla inför veckan, eftersom mamma, petter och karin ska till frankrike i några dagar. kommer ifs ha bilen men tänkte det va bäst att ladda upp lite :p sen träffa vi clara och johannes, och så tog vi alla bussen hem igen..

vet inte riktigt va fan jag ska göra nu. typ kolla vad jag ska ha på mig ikväll och packa lite, för ska till sanna vid fem och göra iordning mig där, sen ska vi gå till 7 rum och kök och käka med några :) eftersom sanna fyller år imorn. den jäveln är typ sjuk så hon får inte dricka pga nån hostmedicin som inte tillåter sånt. :/ men men, får se om hon pallar bk sen :) hoppas på det! annars ska jag joina mimmi och malin till bk. :) jag som tänkte supa sanna under bordet, men får väl ta den en annan gång ;) haha..

jag är smart! köpte tre st stora pepsi, glömde bara kolla så det max men inte fan va de de.. -.- och jag måste ju dricka max/light. så det kändes ju jävligt värt!

freeeedagkväll! <3

det blev skola, kom precis lagom till lunchen ;) så gick och käka, sen hade vi engelska men hade inga böcker så satt mest och glodde, sen hade vi samhälle och prov, det gick nog finfint :) sen tog jag bussen med mimmi till stan där vi träffa bella coh gick och fika på prinsen, satt där ett bra tag, sen blev det en massa väntan tills mimmi skulleiväg och käka och till bellas pappa kom och hämta oss.. haft en mysig dag med mina kära vänninor :P nu har jag precis käkat, va hungrig som ett svin innan så slängde i mig maten så nu är min mage stor som en ballong. men får iaf känna mättnadskänsla:p det är inte ofta nu för tiden, äter som en häst! :) man skulle nästan kunna tro att jag var gravid :O haha..

ska nog kolla film med bella ikväll. kanske iaf, om vi har nån bra att kolla på. :) ska också ut och möta clara, ta en ryk och göra lite business ;) ooh cola sugen nu. kanske skulle sno min mors bil.. fast har ju inga stålar så det blir svårt att köpa kom jag på. :/

aja bye!

horoskopfan!

horoskop stämmer inte, jag tror det är tvärtom istället. för i mitt i tidningen idag stod det att jag skulle ha fullt upp idag men ingen motgång. så här sitter jag.. hemma och gör ingenting och allt, verkligen ALLT går åt helvete. jag är ju som insmord i motgång!

nu jävlar ska jag ta mig i kragen! jag ska till skolan, för det suger att sitta hemma.
heppåre

otroligt skör kropp bortbytes!

ingen som kanske känner för att byta kropp med mig? jag har nog den mest känsliga kropp som finns. sover jag en timme för lite får jag typ ont i hela kroppen, rör jag på mig lite får jag träningsvärk direkt, men mitt ansikte måste va värst. jag MÅSTE använda en kräm varje dag, inte nån annan kräm, utan just den. gör jag inte det flagar antingen ansiktet av typ eller så fuckar det ur och blir helt rödflammigt.. det kan jag stå ut med, smörja in ansiktet är inte så farligt.. men nu har mitt ansikte kommit på nått nytt, det svullnar upp!!! och blir knallrött.. eller inte hela ansiktet utan bara runt näsan och munnen. detta är inte första gången, det hände för ett tag sen, då skyllde jag på mammas ansiktsbehandling, men nu har jag tyvärr inget att skylla på, kan bara sitta här se ut som ett fån med nyförstorade läppar! och jar har fan inte tid med att min kropp sätter käppar i hjulet hela jävla tiden, ge mig en kropp som pallar trycket lite mer haha..

så jag sket i skolan imorse för blev så arg på mitt fucking ansikte. men nu börjar jag återfå mitt valiga humör, och börjar bli rastlös, så tror jag åker till skolan ändå. skiter fan i hur jag ser ut.. (kommer säkert ångra mig nästa gång jag kollar i spegeln men va fan..)

fredag i dag ju :D och det är naaaajs, och vädret ser ut att va good idag med! <3333 och efter skolan ska jag möta bella och ta en fika och diskutera lite. :) ikväll får vi se vad som händer.. ska kolla med bella om hon ska göra nått.. och imorn ska jag fira min käka syster sanna :D vi och några till ska ut och käka och sen dra vidare till bk. ska bli kulkulkul! :)

ne nu ska jag göra i orning mig, helt utan att kolla i spegeln :P
pusspuss :*


torsdag = dagen innan fredag<3

idag va jag dålig på morgonen. va obeskrivligt trött, så vaknade inte av mig väckarklocka emmy, inte av min valiga väckarklocka heller, inte de tre alarmen jag har på mobilen och inte min tjatiga mor. eller hon lyckades väl få mig att va halvt vid medvetandet. men kunde inte röra mig eller prata.. när jag väl kom upp kom jag på ganska snart att jag inte skulle hinna va med på gympan mer än 10 min typ. så jag hoppa in i duschen istället och tänkte att svenskan hinner jag lätt till. slutade med att jag var typ 15 minuter sen till den också. efter den hade jag håltimme i 2½ timme. när psykologin väl skulle börja så sa läraren att vi inte behövde gå på den. sååå.. ganska värdelös skoldag. fast haft rätt trevligt i skolan, och ÄLSKA vädret :D sov en stund också, medans emmy satt och läste :)


efter skolan åkte jag hem direkt typ, och satte mig här. nu börjar jag blir lite rastlös. kanske ta och hälsa på mimmi lite :) hennes mor fyller år! Grattis Riggan! =D

puss!

promise me?

can you?

ne men kom hem nyss, från etuna. jag och mimmi, mimmi och jag :) vi skulle pluggat efter skolan, men jag frågade om vi inte kunde ta en liten fika frst, jomenvisst sa mimmi och så blev det. när vi satt där kom mimmi med den genialiska idén att vi skulle åka till etuna. jomenvisst sa jag och så blev det ;) jag köpte två par skor, en tshirt och ett par tights. när vi skulle ta tåget hem blev det nått elfel, så vi stod kvar på station i en halvtimme innan det åkte, tidvis i kolmörker :) och i en helt ensam vagn. jag undrar vad folk skulle tro om dom skulle se oss i våran värsta stunder, det flesta skulle nog undra vad vi går på, och några skulle nog fundera på vad nummret till psykakuten är. haha ne men jag gillar det mimmi :D du och jag gullo!<3

jag har nog aldrig vart i skolan så tidigt som jag va idag :O va där lite över 8! sov hos erik så va tvungen.. började inte heller fören halv tio. jag va skapligt trött också..

imorn är det gympa första lektionen och min personliga väckarklocka emmy kommer göra ett tappert försök att få liv i mig :) klenisen själv kommer väl ha träningsvärk på fredag som valigt! ge mig lite muskler va fan, också den där jävla diabetesens fel. min läkare säger att när man har högt blodsocker bryts musklerna ner, och jag menar högt blodsocker är jag ganska bra på.. ajaaa, det ska nog ta sig.. haha..

nu känner jag att jag kanske skulle klara av att somna ändå :) ska nog försöka snart. god natt då!

puss!

kan ju inte säga nått annat än hot!

glöm aldrig hur mkt du betyder <3

grattis mamma!

idag gick det ganska bra att vakna, karin väckte mig och fråga om jag skulle med och sjunga för mamma för hon fyller år idag. så jag kravla mig upp och gick och tog ton ;) jag fattar inte varför alla ska garva åt mig på morgonen :P sen åkte jag til stallet, fick låna bilden idag. allt har väl gått bra i stallet. blir lite stressad av sara ibland men men. jobbade med jouline (eller hur fan det stavas) i rundcorallen, vilket gick finfint. hon va piggelin som fan. sen på väg hem köpte jag några lotter och lite fin choklad till mamma :) hann träffa mormor o morfar i typ 5 minuter, för dom hade väntat på mig ett tag, så när jag väl kom åkte dom ganska snabbt. av dom 4 lotterna mamma fick så vann hon på alla 4 :D ganska nice! fast hon vann ju inte så mkt såklart.. nu väntar jag på att käket ska bli klart. sen ska jag ta en dusch. imorn är det praktik igen då.. och jag kommer väl få träningsvärk som vanligt. jävla klenis ^^

jag tycker att det borde va helg ett par dagar till i veckan :) fatta va skönt! och så tycker jag att dygnet borde ha några fler timmar, så jag hinner sova lite och ha lite fritid..  men men, nu äre som det är..

puss<3


grattis mamma<3

söndag

igår va najs :) vaknade hos erik eftersom jag sov där. tog bussen till stan där jag träffade mimmi :) vi cyklade hem på nisse och satt jättedesperata hemma hos mimmi för att vi va så panka. både på pengar och alkohol :P vi satt och tänkte så det knakade, kom fram till att vi kunde råna en tant, försöka sälja kakor "till klassen" eller knacka dörr och säga att vi va från röda korset. alla tre alternativen kändes lite överdrivna. mimmis mamma va inte hemma så mimmi kunde inte fråga henne, och jag drodde inte jag skulle kunna få låna av min mamma. så vi hade alltså ALLA odds emot oss.. jag tog bussen hem och satt och väntade på att mamma skulle komma hem. sen kom vändningen :P jag fick låna pengar av mamma, mimmis mamma kom hem helt plötsligt och gav mimmi pengar utan att hon ens behövde fråga, vi köpte lite alkohol och satt och förkröka hos mimmi. sen drog vi till bk på nisse där malin är så snäll så hon kommer och betalar mitt inträde. är det inte sjukt va flyt man kan ha :D kvällen slutade hemma hos mimmi där jag sov.

idag vaknade vi kl 4 =/ så kommer väl aldrig somna ikväll...
har precis vart inne i stan och handlat käk till praktikdagarna, mimmi hängde med :)<3

nu skrattar dom från tvrummet, så ska gå å kolla på parlamentet.

PUSS


freeeeedag :D

oj vad jag älskar fredagar, eller helger. :) va en riktigt nice dag. sov hos mimmi inatt. igår kollade vi på film, spy school, den va bra :) sen kollade vi på the wedding date, men den såg jag häromdagen så jag somnade. idag iaf så gick jag upp en timme tidigare än mimmi, tog en dusch och fixa mig, samtidigt försökte jag fråga mimmi massa saker så hon inte skulle somna om hehe. :P sen gick vi in till stan och sen tog bussen upp till skolan, började kl 11 och efter den lektionen hade jag lunch och sen en lektion till.. sen va det slut på skiten :) för dom andra lektionerna va "jobba hemma"-lektioner. så tog bussen hem.

ska nog kolla med mamma nu om jag kan låna bilen och hämta min asaker hos mimmi.  sen ska jag bara njuta av helgkänslan och solen som lyser utanför ;) och se vad som erbjuds..

puss på derå!

och puss på oss :* <3

shake it !!

onsdag! aa det stämmer. :) skola idag, kom lite försent, men inte värre en vanligt. mimmi va inte i skolan =/ tråk men träffade henne efter skolan så det va najs :) vi gick och handla mat, för mimmi är shoppoholic, och jag är visseligen moff.. men men, sen fick vi vänta ett bra tag på bussen, så satte oss i ugglans park och njöt av det vackra vädret. hehe.. sen tog vi iaf bussen till mimmi, skulle plugga lite.. det blev istället att mimmi locka hela mitt hår, hon fixa mig blogg (tack älsko :D <3) lagade mat, åt maten och sen gick mimmi loss på paint. blev några riktigt finfina resultat. jag hänvisar till mimmis bdb för att se resultat.. sen kom mamma och hämta mig och nu har jag precis käka en hel måltid till.. jag är nog stösta moffet, men inte fan syns det :/ hehe jaja, hellre smal än smällfet.. faktiskt.. men vad gör man inte, mat är gott.. och jag tycker om att känna mig mätt :)

jag har nog haft en riktigt bra dag idag, förutom att jag va såååå sjukt colasugen hela förmiddagen.. skitjobbigt.. men de löste erik. ;) thanks...

imorn äre gympa.. palla! men men, måste få godkänt så.. :) tur att jag har emmy iaf! vi ska börja träna på håltimmarna så hon får bättre betyg och så jag får nått betyg över huvud taget.. :P

mimmi, du är den bästa av dom bästa! älskar att vara med dig!<3

all about us.

aah! jag är dålig. hemma idag. så jag tänker tillbringa hela dagen till att plugga och städa för att dämpa mitt dåliga samvete :p jag ska inte ha ett enda skit att göra från skolan när jag är färdig! och mitt rum ska glänsa ;) hehe, och det sista vet jag inte riktigt.. sen ska jag åka till kyrkogården. för idag skulle Vette fyllt 84 år, så jag ska dit och säga grattis :)

Dead by april, Engel,  Atreyu, 36 crazyfists, Sick puppies, Sonic syndicate, 30 seconds to mars, Linkin park, Escape the fate, Lillasyster... mina öron njuter!

nu ska jag va riktigt jävla duktig! plugg!
puss...


my life would suck without you.

måndag då.. va i stallet på morgonen, vid lunch hängde jag med sara upp och fika lite, sen pkte jag hem, duscha och åkte till sjukhuset.. där va det som vanligt. prata lite, snodde lite blod från mig och sen åkte jag hem :) fick en ascool blodsockermätare av min sköterska. :p hehe. sen när jag kom till snäs träffa jag mimmi en snabbis innan jag åkte hem, mellanlanda lite snabbt innan jag åkte till stan och träffa bella och fika med henne :) det va längesen jag träffade henne och pratade <3 sen åkte jag hem, käka, och nu sitter man här.. kanske kolla film nurå.. imorn är det praktik igen, orkar fan inte ><

helgen va najs.. lördagen va det lite fest hos mimmi sen bk :)

lördag = barty (y)

ställde kl på halv 11, tänkte att då hinner jag göra lite saker på dagen. men jag vakna kl 1 :/ så sov nästan tolv timmar, tur att mimmi ringde, annars vet man inte när jag skulle vaknat. nu har jag iaf käkat en frukost i lugn och ro. :) ska väl ta en dusch nu, och sen ikväll ska jag till mimmi och äta middag :) med hennes mamma, och nån jobbarkompis till henne, petra, mimmi, malin och amanda. tror de va dom :) sen senare blir det bk. bella kanske ville hänga på då! najs, för bella har jag inte vart med på länge :) får träffa min man på bk också haha. :D

nej duschen nu då. puss!


den här bjuder jag på, för jag är så förbaskat het :D

go all the way

blev en hemmakväll, men de kändes lugnt faktiskt. :P kollat lite lets dance och så hehe. ska nog sova snart. eller typ nu. imorn blir de barty :) nice! ska försöka lyckas få fram lite stålar på dagen hehe. kanske städa mitt rum lite om jag pallar, dammsuga skulle behövas.

kom på att idag snacka vi om att vi ska på klassresa :D på kryssning haha. ska bli askul. förmodligen åker vi i slutet av april. måste vänta tills emmy också är 18 ;) sen så.. jag har nog världens skönaste klass ^^

nej god natt, kan inte sova för länge imorn.


freeeedag!

kom precis hem.. hade en föreläsning om anorexi sista lektionen, på psykologin asså. lärarens dotter som själv haft sjukdomen i 15 år va där. den va skitbra! hon hade skrivit en bok, och den lånade jag hem.. jag är sjukt hungrig.. känns som att jag alltid skriver det haha. men det är jag. väntar på att maten ska bli klar. när mamma kommer hem ska jag ha ett snack med henne om min ekonomikris :p har inga pengar och ska festa imorn va det tänkt. så ska gå igenom alla möjliga möjligheter om hur jag kan få pengar. jag ska ha, om jag så ska behva slava och smöra i flera dagar haha :D får se vad som händer ikväll, och OM det händer nått..

tja!

dead by april - promise me.

Are you thinking like me of the laughing times or of the sad and loving times
Everything that's left from us is there where you are!

Promise me to think of us as a time so beutiful.
Promise me to think of us still bright still colorfull.
Promise me to look back at us as a time in your life you injoyed.


för jävla bra!
imorn är det helg.. vad händer?
snälla någon, dra med mig på nått..
jag har en jobbig känsla i magen..
vill inte sitta hemma imorn.
fast känslan kanske försvinner tills imorn..

sova nu kanske.. puss

promise me to think of us as a time so beutiful.

idag har jag vart duktig och vart med på gympan igen ;) hade bad. och jag måste va en av som klenaste människorna som finns! 20 längder va godkänt. och det va med nöd och näppe att jag klarade det. fan va jobbigt det va. efter det gick jag nästan i sömnen till skolan.. va så trött så jag inte kunde hålla upp ögonen. men det blev lite bättre när jag hade köpt en cola halvvägs :) tummen upp för cola! sen kom jag och emmy bara 40 minuter sent till svenskan.. sopor! haha.. fick reda på psykologiprovet idag, vg blev det :) nöjd.. sen hade vi ungdomar mor droger..

asså va fan ska jag göra idag då, är så jävla uttråkad, men skulle egenligen plugga massa skit :/ men det är så tråkigt! kanske ska gör det ändå, får se.. säger alltid så men det blir ingen ändå.. imorn är det fredag :D vad händer dådå? kan man undra.. jag är pank >< ge mig pengar.. tänkte städa mammas bil efter som det typ konstant luktar häst i den, så skulle jag få en slant :p men vette fan om jag känner för att dra ut dammsugaren i en dm snö, eller va fan det är.. kan snön bara dra åt helvete?? jag är trött på skiten.. tänk när man kan gå utan jacka utan att skaka sönder.. :O fan va nice det kommer bli, känns helt orimligt just nu haha..

puss!

losing you.

kom precis hem från stallet. ska nog iväg snart och kolla när emmy riden lektion :) men ska käka och så först. döhungrig som vanligt :p allt har gått bra idag. sara va i sthlm, så hade det mesta själv, men hon hade förberätt ganska mkt så va inte så mkt.. :) sen gick jag upp till hennes lägehet och käka o kolla på tv. efter lunch sladda jag och stella ridhuset. haha fy fan va hon är galen. ni ska se hennes smile när hon kör den där mini-traktorn haha..jag blev ju bara liiiite lerig när hon körde som en idiot i alla vattenpölar å så haha. :) på lunchen såg jag robinsson-reklamen igen som jag sett förut, och låten som är då är asbra, så nu när jag kom hem leta jag upp vad den hette. det va Dead by april - losing you ! helt stört bra! :) så den går om och om igen nu (y)

bara en praktikdag kvar sen skola. helt sjukt men ser fram emot skola. orkar inte ha praktik.. fast det är ju rätt nice egentligen, om man tänker efter..leker bonde och är med hästar :D de e najs!

känner för en dusch, men om jag ska till ett stall till idag känns det ju mindre värt.. fryser som fan =/ ne nu måste jag har käk.. magen ekar..

puss!

      
stella sladdar, och camilla rider :) är den inte söt våran mini-traktor.. :D

what a handsome face? :D

kvällen blev kanon :D malin och jag gick till sandra, där sandra mimmi och sabina va. sen kom jannice och massa fler, orkar inte räkna upp då missar jag säkert nån för jag tror inte ens jag kan namnen på alla.. :P där va det kulkul :) gick till bk vid elva, halv tolv för att vi lagom skulle stått i kö o så till kl 12. eftersom sandra fyller idag.. :) där inne va det kul, dansade mest såklart. pausade bara för att röka eller köpa i baren. tack alla som gjorde min kväll <3 sen orkar jag inte skriva mer vad som hände.. sov iaf hos mimmi och vaknade vid tre tror jag.

kul det känns att alla har studiedag imorn, men vi som har praktik måste straffas med att gå dit ändå. pallaaaaa... jag vill fan va ledig ju! själv måste man sova om ett par timmar. och måste va i tid imorn eftersom sara ska till sthlm. :s skitskitskit..

idag har jag iaf vart inne på stan och käkat med bella o mimmi :) på cleopatra.. vet inte riktigt om jag va kapabell att göra bil enligt lag, men det gick så fint så. och det va jag nog.. hehe.. ovanligt mörkt på stan idag, jättekonstigt va det.. tror gatubelysningen va trasig eller så va det mig och mimmi det va fel på.. kan va svårt att veta.. nu ska jag nog göra te och nått att käka, mackor eller nått.. kan inte fatta varför man är så jävla hungrig dagen efter, iaf jag. kan äta hur mkt som helst utan att bli mätt.. men i övrigt mår jag fint, ingen baksmälla den här helgen heller.. good..


barbapappa gets drunk! :D


the bykrog!

yepyep, bk idag :D det ska bli kul. ska käka nu, sen ska jag in till malin och sofia :) <3
mamma är seg, kommer inte hon hem snart blir jag stressad för hon ska skjutsa mig. aaah.

hoppas det blir en naaaaajs kväll! men det blire nog, med alla dessa människor som ska ut!

puss


the spotlight is one!

satan va jag är trött, för ovanlighetens skull.. jag och mimmi tog iaf bussen till stan, tog mammas bil och åkte till willys o handla lite haha. då va bella med också, men hon lämna oss ganska snabbt. sen skjutsa vi hem mamma från hennes jobb, sen har vi vart överallt o ingenstans i stort sett.  träffa erik och hans pölpolare :P sen har vi skjutsat folk. man kan få diverse olika saker då, blev bland 60 kr, en popcornpåse och lovade varsin drink/öl/cider imorn på bk haha.. så va snäll mot mamma och tankade hennes bil med dom där 60 spännen ;) kom precis hem och ser fram emot att slänga mig i sängen..

jag har kommit fram till två saker under den här kvällen..
det ena är att jag hatar att bara åka runt utan att ha ett mål haha.. och att jag inte gör det igen, och förstår inte folk som pallar det. och det andra är att jag inte tycker om att förhandla med fulla människor. de går en på nerverna ;) hehe..

imorn blire bk :D ska förkröka med malin och sofia. najsss.. jag är på g! måste då säga att malin är en liten ängel, som räddar min kväll imorn.. ser fram emot att va ute med min pudding mimmi också ;) alltid lika kul! <3

nej, ögonlocken ger sig inte, det vill stänga för ikväll. god natt!


she´s scary! :D


i'm good, i'm gone..

tråk.. blir alltid såhär nu förtiden.. jag o mimmi visste inte vad vi skulle göra och så åkte jag hem och käka, nu svara hon inte på mitt sms, och jag är uttråkad =/ vill ha pengar!!! jag blir fan arg.. hur är det tänkt att man ska leva på ett fucking studiebidrag? mer pengar tack..

snart gör jag nått drastiskt för att få pengar, typ rånar en tant, ställer mig på gatan, säljer vårt hus, mammas bil.. haha ja nått bara :)

oj oj oj va jag är sugen på cola. huvudvärk och törstig.. måste kolla om jag hittar nån..

ah! nu svara hon iaf :)

fredag :D

sitter i skolan, och börjar om 50 min tror jag.. är hungrig som ett jävla svin. fan ta dom om det inte är god mat idag. fast har för mig att det är köttbullar idag. och det är ju helt okej iaf :) missade första lektionen, haha för när jag ringde mimmi vid kvart i nio för att kolla om hon va på lektionen och säga att jag skulle komma lite sent, så låg hon och sov. :P aja, men nu ska jag nog kolla igenom papprena till psykologiprovet. och så måste jag hitta nått ämne jag vill prata om på engelskan i 10 minuter tror jag det va. vet inte vad jag ska ta.. måste va från ett engelsktspråkigt land..

ajaaa, idag är det fredag och det känns bra ;) älska helger..
nej nu ska jag va pluggo :)

puss!

tordag

hallo.. igår blev det inte så väst mkt plugg haha.. vi gav upp innan vi hann börja (y) :P men mimmi bjöd på en kaffe på prinsen och sen kolla jag på när hon klippte sig. vart snyggt :) sen på kvällen solade jag mimmi o malin. de va skön.. T ! sen precis när jag kom hem ringde luren o jag fick agera taxi till mor min, petter och ett par vänner till dom. mitt ute i ingenstans i sanda fick jag skjutsa och sen tillbaka och hämta mamma o petter..

idag hade vi skridskor på gympan, det gick lite bättre än förra veckan haha.. :) sen hade vi en lektion till innan jag micke jonas emmy å alex gick till stan och käka pizza :D pank som man är stod micke för notan haha. tack tack tack! sen när vi hade gått tillbaka till skolan gick bussen till etuna, för där va det UF mässa i munktell.. jag minns den timmen som är jävla timma bara, det va så mkt folk o så varmt :P sen gik iaf bussen hem igen efter en timme. värt! efter det tog jag o mimmi oss hem och pluggade.. eller aa, jag blev galen på den där äckliga uppsattsen så bad henne sluta, men hon fixa det där, min klippa ;) så vi blev i stort sett klara.. sen laga vi lite käk.. eller mimmi gjorde, jag gick och mötte erik under tiden. sen har jag mimmi o erik bara suttit och kollat massa youtube typ haha.. sen bar det av hemmåt.. nu sitter jag här, och jenna påminde mig nyss om att vi har psykologiprov imorn.. så jaa.. trodde inte att det skulle bli några svåriheter, men nu när jag kollar igenom papprena känns det lite halvjobbigt :/ nej en dusch på det här kanske..

imorn är det freeeedag.. love fredagar!

puss


felt through a phone line

tröööött.. ovanligt? inte så överdrivet nej. kom hem från stallet för ett tag sen, har duschar och snart är det kääääk (y) svinhungrig! såg i förbifarten tt det blie spagetti o köttfärssås :)

idag väckte mamma mig, kommer inte ihåg när, men så sa hon iaf att jag kunde somna om.. fatta inte varför men sånt tackar man inte nej till eller ifrågasätter så va fan, jag somna om.. sen väcker hon mig kl 09.55 och säger att hon glömde bort tiden, och vi skulle va hos den där sköterskan kl 10.00.. men men, klä på sig och masa sig till bilen. kom lite sent men det gjorde inget för sköterskans möte hon hade innan hade tragit ut på tiden.. hon pumpa iaf ut massa blod från mig och sen åkte jag hem och åt frulle innan jag åkte till stallet. va där vid tolv, så han typ inte göra nått innan det va lunch. hehe najs :P jag och sara tog långlunch innan vi gick ner igen, fixade det sista, in med alla hästarna, red en toto och åkte hem :) så rätt slapp dag, men ändå aaastrött.. hoppas att blodproverna visar att jag har brist på nått ämne så man kan få ett slut på denna trötthet och allt annat skit..

aja, imorn blire skola och sen ska jag o mimmi plugga gärnet!! ;) vi måste verkligen bli klara med vårat arbete om alkoholens historia som ska va på 10 sidor >< kill me för fan. tror vi lyckats få ihop typ 3-4 sidor. :P

alltså.. jag skriver alltid så mkt när jag är seg i huvet. det är liksom då jag skriver allt jag tänker.. eller ne, inte allt.. men lite.. ge mig maaaaaaat nu!

puss!


måndag

tröööött.. och seg i hela kroppen. nu är jag hungrig, men innan det ser jag fram emot en varm och lång dusch (y) dagen idag har gått bra, förutom att jag kom en timme försent typ, mindre bra.. jag o stella va nere och sladda i ridhuset med minitraktorn. :P stella får seriöst värsta fnitterattacken av att gasa rund på den där. mendans jag fick kämpa för att hålla mig kvar ibland haha.. hon får adrenalinkick av allt som går fort :P så går hon runt med världens största flin ett bra tag.. :D

imorn ska jag till nån sköterska och ta massa blodprover.. det är mamma som vill, så hon bokade en tid åt mig. kommer väl som vanligt hyperventilera och så, för jag antar att det är ett sånt prov man tar i armväcket.. men men, posetivt är ju att jag kan gå upp lite senare än valigt, och att jag missar lite jobb i stallet ;)

upptäckte nu att jag har en del att göra till onsdag i skolan >< palla! aja..
nu sk jag dyyyyscha:)

puss!


mmmusik<3

söndag

kvällen igår blev riktigt lyckad! :) hade kul.. middagen hos mimmi va mys som fan. sen på bk vart det röj. blev stämplad på foten så har ont idag hehe, och rivmärken på axen. det har jag däremot inte en aning hur det kom till, men det va rätt trångt på dansgolvet ibland. :p stämplingen va dock ganska svår att ignorera.. efter krogen drog vi hem och sov hos mimmi.

idag tog jag o mimmi bussen till johan och därifrån tog vi en av johans bilar, eller aa hans familjs, och åkte och käka på kebaben.. sen va vi hos johan ett tag innan han skulle jobba, då gick (!!!!) jag och mimmi hem till henne. :O det är nog 6 km tror jag, och sviiiinkallt vare! sen kom mamma och hämta mig hos mimmi..

nu har jag käkat och sitter och somnar snart.. funderar på att plugga. fast tanken är deprimerande..

pusss

RSS 2.0