haha


hahaha efter 1:30!!

heart of ice.

denna människa är ju sjuk! skrattade åt den första videon jag såg, tyckte han va puckad och det va roande att titta på honom. men nu är jag rädd för honom. han skrämmer mig nått så in i helvete haha. shit!

http://www.youtube.com/user/Jesusophile

är trött som ett as och ganska förvirrad i huvet. känns som att jag har tusen saker att komma ihåg och förmodligen kommer jag glömma 999 av dom. fast jag skrivit upp det mesta. mycket som händer nu fram över.

hahahahaha kollar mer på youtube-kristna-idiot-snubben. jag kan inte titta mer nu, blir så arg! han säger ju emot sig själv hela tiden.. lyssna bara på honom. skottpengar på honom!


sommarlängtan!!

sitter och kollar på nelly.com, och helvete vad jag längtar till sommaren. tänk när man kan gå ut i jeans-shorts och en t-shirt, och flipflop typ. låter det inte sjukt underbart?! jävlar vad jag ska njuta av sommaren. och längtar till våren/tidig sommar då ska jag ut och rida i skogen, va så länge sen nu. vi ska ha så mysigt jag och ponny! :)

sitter även och är bekymrad över hur det kommer bli i sommar, när inte studiebidraget rullar in och pengarna tar slut och där står jag och river. MÅSTE söka jobb! nått annat jag måste just nu är sova :) stallet imorn!

lyssnar för övrit på nomys album disconnected, väldigt bra :)
Nomy – Disconnected


pull the trigger.

hello! idag är jag värdelös! vaknade väl för nån timme sen. bra! så nu ska jag ta mig i kragen och åka ut till stallet och ta hand om min gulliga ponny :)

i lördags jobbade jag på som bara den. va helt slut när jag kom hem och gick runt och skratta och grät samtidigt innan jag fick tummen ur röven och städa och duscha. sen fick jag trevligt sällskap och kollade på film :* på söndagen åkte jag till stallet och hade en riktigt lyckad stund med river i ridhuset. sen åkte jag hem och duscha fort innan jag och sanna åkte till heron city. vi käkade mat och sen kollade vi på avatar i 3D. den va riktigt grym måste jag säga :) na'vi folket är inte dumma dom! idag fyller sanna 20 bast så grattis till henne :D





And you can see my heart beating
Oh, you can see it through my chest
I, I'm terrified but I'm not leaving no no
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

tja!

jahaja.. idag va jhag sp duktig så jag försov mig några timmar, kom till stallet vid halv tolv, börjar 8.. great! ehe.. men dagen gick iaf hyffsat bra. kom hem vid halv 8 tror jag. har hunnit äta och ska kolla film och sen sova. trodde jag skulle hinna åka till rogge och träffa mimmi och hennes familj. för idag fyller ju faktiskt Riggan år :) grattis till henne! men blev så sent nu iaf så skiter i det. ska jobba imorn och har vart helt tjock i huvet och trött hela veckan så måste slockna riktigt tidigt!

blir The Boondock Saints 2, utan text och dålig kvalle. hur jag nu lyckades med det. (y) heh! men jag glömmer efter 2 sek att det är kass kvalité :P som twilight, den satt jag och kolla på dag ut och dag in i världen dåligaste kvalité, kunde ju knappt se vad vissa saker föreställde haha..

oj! glömde publicera :P är mitt i filmen..

natti!

sjuuuuukt trött! gick ut i köket nyss och petter frågade då om det har hänt nått. nej sa jag men det känns som att jag grinat gärnet :P helt svullen under ögonen och täppt. huvudet bultar. men är bara trött :)

kollade nyss på boondock saints, ettan, eftersom alla ser tvåan till höger och vänster just nu så tänkte jag passa på att kolla på ettan. och frågar mig då hur fan jag kan ha missat den. den va ju asbra. love it! så vill se tvåan snart. men nu ska ja sova. ska bara käka upp mackan först :) viktig information!



..

det är egentligen sjukt.. att man lämnar ut så mycket av sig själv till andra, ger bort hjärta och själ, bara för att det gör en lycklig! men samtigigt ger man lika mycket makt till dessa människor att krossa allt. lika mycket som du lämnar ut, lika mycket riskerar du att förlora. men endå gör vi det. Jag antar att människan är gjord för att behöva kärlek, vilken typ av kärlek det än är. vänskap, familjekärlek eller ja.. kärlek :P det finns inga garantier för nånting!! allt vi gör är chansningar bara. det gör mig fan livrädd!

var bara tvungen att få ur mig det innan jag ska sova. natti! :)

:)

hello! kom hem nyss från skolan. eller va en sväng på stan med Mimmi, hon höll på att garva röven av sig när jag fick visa leg när jag skulle köpa red bull, hon brast ut i världens asgarv där i kassan haha. sen skjutsa jag henne till gårn. vaknade upp på bästa möjliga sätt efter en sjukt bra kväll/natt :) åkte och hämta Mimmi innan vi åkte till skolan. jag va ju så otroligt smidig som vanligt så låste in nycklarna i skåpet, så fick hämta en vaktis som fick knipsa mitt lås :P satt i bibblan och skrev på psykologiuppsatsen om borderline. nu börjar det faktiskt bli lite intressant, kom in på massa bloggar om folk som har borderline och andra personlighetsstörningar.

snart borde mamma komma hem, och så skulle sanna kanske komma över tror jag, eftersom mamma fyllde år igår :) när hon kom hem efter en natt på trosa stadshotell så hade jag och Karin ställt en bukett tulpaner och ett grattiskort på bordet, och plockat undan så det såg fint ut i huset. hade beställt en t-shirt (och en t-shirt och en tröja till mig) till mamma som, som tur var, kom igår så åkte och hämtade de.
dessa hade jag beställt :)


nej, om man skulle ta och röja upp lite på rummet. senare ska jag ut till stallet :)

mc donkey

haha vilket skämt!

varva nej? jo tack om man har förmågan att stänga av trots att ett världskrig pågår runt om en. nej inge ont om donken men tycker inte dom kan stå för lugn och ro direkt. fast det kanske dom kunde -96. minns inte..

natti natti!

klipp

kan ju inte låta bli att garva lite varje gång jag ser den :D


haha shake it kissen!


röven har somnat.. skön-T!
ska hämta systeryster och pizza nu :)

school.

kom nyss till skolan. yey! väntar på att emmy ska komma till bibblan så jag kan visa henne lite saker om projektarbetet :) sen har vi svenska och sen religion. slutar sent som fan. vet inte exakt när, men efter 4 nån gång I think. sen bär det hemmåt, hämta karin nån gång och sen blir det pizza :) hare gött!

.

har säkert lagt ut denna tusen gånger, så en gång till kan ju inte skada ;)
Salem Al Fakir – It's Only You (Part II)



NCIS för hela slanten då :D ett avsnitt till hinner jag nog med innan det är dags att sova. skola imorn, sen ska jag va hemma med lillesyster på kvällen. mor min och petter åker iväg över natten eftersom min kära lilla mamma fyller år på tisdag. så det blir pizza och grejer imorn ;)

Hold your head up high.

oj! äntligen börjar huvudvärken släppa. ett tag va det så pass så jag trodde huvudet skulle explodera om jag tog ett steg till. i varje litet steg jag dog kändes det som att nån va i mitt huvud och sparkade mig i tinningarna och pannan, helt sjukt!

vaknade halv elva faktiskt. med en akut-dricka-vatten-eller-vad-som-helst-känsla, dom är ju lite jobbiga, sen kort därefter kom huvudvärken som ett brev på posten haha. la mig i soffan med vatten, c-vitaminbrusgrejs och te, och tittade på NCIS. såg avsnittet när kate dör och avsnittet efter det va det mest gripande avsnitt jag sett. grät som ett litet barn, då menar jag inte att tårarna rinner lite, dom forsade och jag verkligen grät haha. tunnis!

sen bar det av till stallet och varenda litet gupp tog livet av mig. gjorde inte mest än vad jag va tvungen att göra i stallet, så stackars lilla totton fick stå idag. väldigt dåligt av mig, men hade nog inte överlevt ;)

gårdagen måste jag säga va lyckad faktiskt. jag och mimmi tog det lugnt hemma hos henne, men några kalla P sen blev det bk, där va det inte måga men de som va där va skojigt folk :) blev en taxi för mig hem, och exakt hur det gick till vet jag tyvärr inte. eller hur jag kom från taxin och in är väl inte glasklart heller, självklart gick jag väl haha men kommer inte riktigt ihåg det. kommer ihåg att jag la mig i sängen och somna dirr iaf :)

great song! hoppas på att nomys nya album snart kommer så man kan lyssna på det utan premium på spotify


resten av kvällen ska jag väl titta på NCIS helt enkelt ;)

kung betnér!


HA! han är ju för i helvete bäst! räddar min fredagkväll :D

if you ever will be mine, I will never ever let you down.

sådär ja, va lite hungrig så tryckte i mig en halv vaniljkrans :) till förrätt liksom! kom hem för ett tag sen, haft en ganska krävande dag och jag har vart super pessimistisk haha. fast inte grinig bara gått runt och sagt hela eftermiddagen, "aaaaamen vad fan gör han nu då??", "men åh jobbiga häst" eller "men fan vilket flyt jag har".. fast måste säga att jag haft ganska bra anledningar till att säga det :) till exempel när en häst är på väg över staketet till en annan häst och man skulle kunna släppt en bomb bredvid eller slagit en stor klubba i huvet på honom och han hade ändå inte lyssnat på oss, DÅ tycker jag man kan få kalla hästen jobbig ;)

jag och jessica gick upp till stefan idag för att släppa ut hundarna en stund, medans dom var ute hälsade vi på valparna, fy fan i helvete.. SATAN va söta dom va :D fick övertala mig själv att inte kidnappa dom.. typ. stafan hade nog inte vart så jätteglad på mig då.. försökte ta kort med mobil men dom va jhu aldrig stilla eller så va dom typ i mobilen så gick inge vidare :P

undrar vad som händer ikväll :) om inget händer alls, så åker jag nog och hälsar på mimmi på gårn, hon har praktik i kväll.

it's only you



fuckin' great! Salem Al Fakir – It's Only You (Part II)

han är ju fan en sjuk låtskrivare. både text och musik är.. just great! inte för att denna text är så där jättedjup, hehe ganska klarspråkig :P men ändå. aja, NU ska jag duscha. hej!

så jävla trött

sitter och kollar på youtubeklipp :) klipp från yrrol. fast nu gled jag visst iväg till massa annat skoj. planen va ju att duscha men blev fasligt trött så sköt upp det :P toksugen på godis blev jag också. synd ba att man inte har nått.

va i skolan några timmar idag. satt i bibblan och sen va jag på UF-mässan en snabbis, åkte hem och åt lunch innan jag åkte till stallet. fixade allt där och red sen åke jag hem. min prins gick bra idag med men han va lite piggare än igår och ville helst bara springa fortare och fortare och helst göra det jag bad honom om innan jag ens sagt åt honom att göra det haha. så han gissade helt enkelt vad jag tänkte göra och gjorde nått :P sötnöten! sen åkte jag hem och maten satt finfint då, spagetti och köttfärssås..

nej om man skulle resa på sig innan arslet somnar. gör det väldigt ofta nu för tiden, asjobbigt! :P appropå konstiga saker med kroppen så har jag inga reflexer kvar i knäna. jag och lillasyster satt och slog massor på våra knän men ina ville inte rycka. jag har säkert nån hjärnskada :P som om det vore en nyhet liksom he he he...

sjukt sugen på godis nu :O nästan så jag måste åka iväg och köpa nått när jag har duschat. kommer fan inte kunna stå emot!

fuckin' teamwork

YEY! idag va jag och river snyggaste ekipaget i stan fan. vilket jävla team vi var :D han gick så jävla bra! red barbacka och vi gick på små volter och serpentiner hela tiden så att han aldrig började tänka på att springa iväg och bli stressad. sen helt plötsligt fattade jag gallopp och han gick som en klocka. lugn och i form. sjukt bäst min ponny! älskar honom!

när jag kom hem åt jag makaronipudding som mamma gjort :) sen har jag kollat på två NCIS-avsnitt och nu blir det ett sista innan jag ska sova.

good song.

hämtat ut mina studenkläder idag så sitter nu och myser i min nya tröja :P asskön! förutom den är det ett par mjukisbyxor och ett linne.

vaknade upp på bästa sätt idag. tog mig i kragen och åkte till skolan, hämtade upp mimmi först. satte mig och skrev lite på min uppsatts om borderline, innan jag och mimmi gick och käkade med jannice och kim. sen hade jag ett möte med ingela, vilket gick bra :) gjorde lite annat smått och gott innan jag åkte hem. nu känner jag väldigt mkt för en kopp kaffe. sen ska jag dra ut till stallet.

några bra låtar (som alla säkert redan har hört, men det är dom som går mest ur mina högtalare just nu)

A Day To Remember – If It Means A Lot To You

Salem Al Fakir – Good Song

Gossip – Heavy Cross (Fred Falke Remix)

Salem Al Fakir – Keep On Walking

We Are The Ocean – Confessions

3OH!3 – DONTTRUSTME - Explicit Album Version



snart!

när jag fått ordning på mitt liv och blodsocker ska jag komma tillbaka, jag ska knäcka de där jävla läkarna. ska ge dom små fega personerna. lära dom att man kan inte gå runt och låtsas att allt är bra i tio år för att sedan säga att mitt liv är förstört om 15 år. man kan fan inte beté sig så. jag önskar att dom hade tagit tag i det när jag va 6 år. skrämt livet ur mig!! då kanske jag hade levt ett bättre liv idag. jag ska hjälpa andra så att det inte får det som jag har/har haft det. jag kommer framstå som den elaka häxan men det är det värt, ska skrämma livet ur de stackars barnen, eftersom ingen annan gör det..


skit!

NEJ jag sover inte. jävla skit, men just nu är jag så jävla arg!!

jag kollar inte på tv i vanliga fall, och därför har jag inte sett ncis mer än vad jag har tankat och just nu är jag på andra säsongen. när jag skulle tanka lite av tredje så såg jag att inte kate va med på framsidan så kolla lite på youtube. hon DÖR JU!! jävla helvetes jävla skit.. knappt värt att fortsätta kolla. höll ju nästan på att börja grina när jag såg begravningen i pisskass kvalle på youtube. fans jävla bajs skit och fan! men måste endå säga att det va tur att jag kollade på youtube och inte kom så pass långt så att jag inte hade vart berädd när hon väl dog för då hade jag skitit ned mig. bokstavligen! ..typ..

klockan är två och det här är ekot. nej men klockan är två och jag ska upp om 5 timmer. såååå god natt igen.

ooookej.. :O det är nån som pratar nånstans... vågar inte gå ut från mitt rum och kolla.

men va fan, nu gick det en halvtimme till!!!!!!!

brooklyn sun

illa. har här i min ensamhet precis upptäckt att jag tryckt i mig en burk oliver. wtf? kände att jag va sugen på ett par, men tog med mig burken in på mitt rum, nu helt plötsligt märker jag att det ligger en enda stackars rackare kvar, men den äter jag upp i skrivande stund. nog om oliver ehe..

haft en bra helg + måndag. fredag satt jag hemma och sen sov länge på lördagen. åkte till stallet och red i det fina vädret. på kvällen va jag hos mimmi och åt lite gott med henne, sen kom sofia och malin också. vi spelade spel och drack :) blev mycket sms-roulette, vilket kan va ett helvete ibland haha. senare gick vi ut på "tokmunken" haha som OT bytt namn till.

söndagen va väldigt skön då jag va ledig helt från stall m.m. blev väldigt mysigt! :) idag hade jag studiedag och river blev skodd och det gick bra. tror på denna hovslagare, tror han är awesome. det visar sig snart. efter förra gången blev river nämligen småhalt i ett par veckor, men han jag hade idag verkar veta vad han snackar om.

mitt internet dog (eller jag hade lyckats dra ut en sladd omedvetet) så underhöll mig med ett par avsnitt av NCIS, väldigt ovanligt. NU är det verkligen dags att sova. imorn är det skola, aven onsdag och torsdag denna vecka. gött! men fredag ska jag vara på praktiken som vanligt. natti natti!

jävligt mysig låt
Salem Al Fakir – Brooklyn Sun
jag har väl, som alla andra, blivit lite småkär i salem al fakir. iaf i några av hans låtar, närmare bestämt tre. så det så.

yezzzz

oh yeah! klockan är tolv och jag är piggare än nånsin. för 3 timmar sen trodde jag att jag va döende typ. haha ne, men va satans jävla astrött. men inte nu inte.. tur man har sovmorgon imorn då.

ska kolla i kalendern och planera mina veckor framöver, sen ska jag sova, om jag kan säga emot mig själv. kollar gärna på ett sista avsnitt NCIS;)

friday

hemma äntligen. känner att jag sovit ett par timmar för lite i några dagar, och nu kommer det ifatt mig och jag har ont i huvet och mår illa. blir en lugn fredag för mig. ska äta och kolla på tv och förhoppningsvis sova tidigt. va en sväng i etuna precis efter jag slutat och köpte skor till river på bidermans :)

helt galet vad jag älskar detta väder, hoppas det håller i sig. inge mer snö och minusgrader nu tack!

stella och amanda kom och hälsade på idag :D hann träffa dom en stund.

oj glömde publicera. nu har jag ätit och huvudvärkern är borta. nice!

such great heights

hejhopp!
en hyffsat vanlig praktikdag. fick bland annat veta att Jari blir kåt av att kolla på melodifestivalen och att han är orolig för sina spermier. yes! precis vad jag behövde veta när jag sitter trött som ett as och försökte äta frukost ;) sen har jag väl hört ett 100-tal gånger att han (citerar honom själv) "ska ha en vit månad från krogen." så då vet ni det! åkte hem när vi slutat för att fastna framför datorn såklart och i sista sekund hoppa in i duschen för att sedan åka till kinan i stan och äta med familjen, sanna & christoffer och sannas mamma, för att fira att sanna kirra körkortet :D gött som fan va det men efter 4 små rätter och friterad banan med glass är magen gigantisk och jag tror att skinnet spricker snart.

som vanligt blir det väl NCIS, ett glas cola och mjukiskläder innan jag ska sova. imorn är det fredag, älskade fredag. måste åka till bidermans efter praktiken. känns som att jag är där minst 2 gånger i veckan heh!

Jack Johnson med
- If I could
- Inaudible melodies
- Taylor

tre riktiga chill-låtar..
ne nu kan jag knappt hålla upp ögonen.

eclipse



yeah! :) kan inte låta bli att längta lite lite lite tills den kommer ut på bio.

if it means a lot to you.

Hey darling, I hope you're good tonight
And I know you don't feel right when I'm leaving
Yeah, I want it but no, I don't need it
Tell me something sweet to get me by
'Cause I can't come back home 'til they're singin'
-
Hey sweetie, I need you here tonight
And I know that you don't wanna be leaving
Yeah, you want it but I can't help it
I just feel complete when you're by my side
But I know you can't come home 'til they're singin'



proud river!

skallebank!!

har ont i huvet och mår illa, magen är uppblåst som en ballong och vill mest sova. blir nog sova riktigt tidigt idag.

kom ganska nyss hem frn stallet, gått bra idag, har älskat vädret! :) käkade precis och det blev hemmagjord pizza, riktigt gott, men min mage är skum idag. har vart proppmätt hela dagen typ, eller iaf efter lunch, inte likt mig alls :P

skriva lite på projektarbetet kanske innan det blir ett avsnitt NCIS :D längtar efter sängen..





min vackra lilla bubbis! :D han va på väldigt mysigt och lugnt humör idag.

I think you know.

nu är det natti natti-dags. haft en ganska lat dag måste jag säga, det enda nyttiga jag har gjort idag va att sätta på en diskmaskin och åka till mimmi en stund på kvällen och plugga lite religion. vi ska ha en muntlig redovisning om amish-folket. hyffsat vettigt folk verkar det som. skulle absolut kunna tänka mig att spendera några år med dom, om det inte vore så att de är kristna. är varken troende eller förnekar det. MEN! gillar inte när ett samhälle styrs av religion, eller visst, men jag vill inte leva i det :) fast tror inte det styrs så mkt av religion men.. aja, rörigt blev det. annars gillar jag deras levnadssätt, leva som man gjorde för några hundra år sedan och bara hjälpa varandra och tillverka sina kläder och odla sin mat, häst och vagn istället för bil. awesome!

försov mig imorse och kände mig inte helt okej, så blev hemma. imorn är det stallet som gäller så ska sova nu, dirrrrrrr! puss o gonatt!

the downfall of us all.

fyy fan i helvete vad mycket det är just nu! dels skolan, då det är 94 dagar kvar till studenten. sitter liksom en stor skyllt om det i entrén i skolan så man missar det ju inte direkt. och det får min panikslagen men samtidigt längtar jag. har tre ig-ämnen att plugga upp. plus att jag ligger efter i en massa ämnen. men ska förmodligen inte ha praktik under en period från och med nästa vecka kanske, så jag kan va i skolan istället och plugga gärnet. får se om det blir redan från nästa vecka, för nu är det verkligen dags.  jag tänker då FAN inte gå ut med halvruttna betyg. ska inte ha några ig:n. fuck no! sen måste jag fixa så det kommer en hovslagare till ponnyn, helst denna vecka. sen måste jag söka jobb, med tanke på att snart är sommaren här och då står jag där som ett fån med en häst att betala en massa för. så nej, om man skulle ringa hovslagaren, och sedan sätta fast med nått av det. plugg blir det nog. en muntlig redovisning om amishfolket skulle vart klar till förra veckan och en psykologiuppsatts om borderline personlighetstörningar.

nu va det visst mat ;) skjuter jag väl upp det andra ett tag till då.. he.. he.. he!! blev en nachotallrik med mimmi och patricia idag föresten. den satt inte helt fel!

anledningen till att jag tänker så mkt på skolan idag är för att vi hämtade våra studentmössor idag :D min är så fin så min lilla mössa :) fick även mitt champange-glas som det står "student 2010 Kristina HV3" på och en vattendålig penna som det står student 2010 på :) hoppas vi får kläderna snart också.

I kicked in the door

tju! jobbat som en dåre idag i stallet. aldrig skyndat mig så mkt, direkt hem, byta om, direkt till heron city med lillesyster, hennes kompis och bella :) såg ju alice i underlandet i 3D. awesome måste jag säga! älskar fantasin, och alla detaljer man lägger märke till. och johnny depp är ju för jävla bra som vanligt! sen va det riktigt rolig också. har inte kollar på 3D förut så såg väl jävligt dum ut när jag typ duckade för saker haha.. åkte iaf hem och käkade på donken.

nu ska jag duscha, sen ska jag och emmy dra till underbar. kanske bella också. 100 dagars-festen idag. mindre än 100 dagar kvar till studenten. det får mig att få panik så därför ska jag lugna mig med några bärs ;)

ne, duschen då!

lördag!

jag är trött som ett jävla as, vill helst bara lägga mig och sova igen och jag ska snart åka iväg och slita arslet av mig... meeeen! allt känns en liten smula bättre för att det är lördag :) ne frukost nurå!

nu har jag suttit här exakt 8,08 minuter. sätt fart!

weekend!

öööö.....

jag är trött! haft en rätt krävande dag måste jag säga. började med att jag vaknade en timme för sen, halv 8. börjar 8 så det va bara att dra på sig kläder och gå ut till bilen. startar bilen och går ut och skrapar rutorna. ska sedan (efter att ha dampat på isen) sätta mig i bilen. nä! då är dörrarna låsta. så där står jag med bilen på och full fläkt och värme i bilen, musiken är på och jag kommer inte inte. då.. DÅ blev jag lite smått frustrerad! (läs fly förbannad) mamma ringde till anders nere på macken och han kom rätt fort. på min bil öppnar man bagageluckan innifrån, under sätet. så han lyckades få ner rutan en bit och med nån ståltråd öppna luckan. så där fick jag hoppa in och stänga av bilen. utser därmed anders till dagens hjälte haha. sen kunde jag äntligen åka till stallet. där sara va ledig idag, så det va fullt upp. men vi lyckadesbli klara dag med :P jag orkade verklgen inte rida idag, sjukt jävla trött.

känner på mig att det va nått jag glömde göra i stallet. skriver det här så jag kan säga "va va det jag sa" sen.

chillkväll ikväll då jag ska jobba imorn. förhoppningsvis ska jag hänga med lillesyster och hennes kompis på bio efter det, ska boka biljetterna nu. alice i underlandet blir det. (fick anstränga mig för att inte skriva underlivet.. jag har blivit skadad av mitt umgänge ;p)

helt vanlig jävla torsdag.

vaknade som en vanlig morgon. idag ska jag till det helt vanliga stallet, och jobba som en helt vanlig dag. Jag känner på mig att den kommer bli seeeeeg. bara den rullar på smärtfritt är jag helnöjd! frukost nu..

fullt upp!

klarade konstigt nog av att gå upp i morse. åkte till stallet som vanligt, där det flöt på förvånadsvärt bra. jag sprang visseligen runt och yra mest. ååh juste :D ett litet föl hade kommit inatt! ett higstföl blev det. bestående av skinn och ben. så den skulle vi försöka frakta mellan boxarna när vi skulle göra rent, med en halvt hysterisk mamma till plutten. och den lille, han vågade knappt ta sina första steg ut ur boxen. så jävla söt! :D självklart glömde jag ta kort...

vid lunch åkte jag iaf hem och duschade fort, innan jag åkte till sjukhuset i eskilstuna. träffade en ny läkare idag som va skrattretande lik Gösta Ekman. så fick hålla mig ett par gånger så jag inte skulle kissa på mig av garv. han hade en läkarstudent med sig som också liknade en kändis men kunde inte komma på vilken. dom kände på mina fötter och använde nått konstigt så det vibrerade i fötterna och stack mig med nån liten grej för att se om jag kände. och allt stod som tur va rätt till. sen hängde båda över mig med sånna där lyssna-på-hjärtat-grejer (kommer inte på vad det heter) och lyssnade överallt. självklart började jag fnissa hysteriskt! doktorn tyckte att han hörde blåsljud och undrade om jag visste nått om det. men det behövde inte vara det sa han. läskigt..

sen måste jag bara få skriva av mig av dessa idioter i trafiken. vem fan kör om och lägger sig framför och gastar ut en plaståpse?? och en annan då, vem fan igger och puttrar i 105, så att jag kör om. och sen två sek senare får för sig att köra om mig och sen lägger sig i 110 framför mig?? jag la mig bakom och stalka den jäveln tills jag va tvungen att svänga av hemmåt.

snart ska jag till stallet igen. ett jävla rännandeidag!

Shush girl shut your lips.

GAAAH! vill inte  sova. eller kan jag väl tänka mig, men vill inte vakna, eller kan tänka mig det också. men vill inte jobba. och nej det kan jag knappt tänka mig.. imorn ska sara och stefan iväg till kliniken med O'brian igen, så det blir väl jag, jessika (hoppas hon kommer) och den nya. hoppas hon är bra och trevlig :) sen är det ju kanske jari också. (oh great!!) fast det är ganska bra att ha honom där.

kommer gå vid lunch imorn eftersom jag ska till läkaren på eftermiddagen. p-p-p-p-palla... sen måste jag tillbaka och ta hand om min lilla totto. kan snön smälta??? jag hade ett kort tag en fullt seriös tanke på att stanna inomhus tills detta är över, den tanken var som bortblåst direkt när jag kom på allt som inte skulle funka. fiiiiiis också!

klockan är alldeles för mycket. och jag bävar inför hur jag ska komma upp imorn då jag sovit till 1 i en veckas tid typ. eff u se kå! fast det hjälper ju inte att sitta här. natti!


jag är på jävlas-med-mig-själv-humör..

Tell your boyfriend if he says hes got beef, That I'm a vegetarian and I ain't fucking scared of him.

hello. kakotobako här. yesss. dagen har vart trevligt. micket trefligt! vaknade vid ettsnåret (åt helvete för sent) gick iaf upp åt frukost, gjorde mig i ordning och hämtade upp mimmi och drog till grannstaden. inhandlade först lite käk åt pollen min innan vi åkte in till stan, gick en sväng på H&M innan vi skulle fika. men vi kom på hur jävla hungriga vi var så gick till donken och köpte en massa mat och satt och moffa som två fetton. när vi skulle gå därifrån upptäkte vi att vi inte va dom enda snäs-borna där. på andra sidan salen satt amanda, trine, marina och sara. kom fram till att amanda och sara skulle åka med oss hem och sen bar det av hemmåt.

btw så hitta jag en gnuggis i bakfickan "i morse" föreställande en liten kanin som står på en prispall. satte dit den på nere i hörnet på magen och har stolt visat upp den för mimmi och familjen. mimmi garvade ju bara såklart och kallade mig tönt ;) men mamma och petters miner har vart lite roligare. trots att jag har skrattat när jag visat den så hade dom en mycket märklig min tills jag sa "det är en gnuggis!!" då såg båda lättade ut. hahaha. jag tror dom faktiskt där ett tag va osäkra på om jag hade gått och blivit galen. mer än vanligt.

man kanske skulle göra den permanent, eller?

jag undrar för övrigt vad min läkare kommer säga imorn, då jag ska på läkarbesök och dom brukar alltid kolla på mina stickställen (där jag tar sprutor) för att se så jag inte tar för mycket på samma ställen. och jag som tar mina sprutor på magen :P najjssss..

äckelsnö!

oj! länge sen jag va så arg som jag har varit idag. skulle ju som sagt hämta mimmi på hennes praktik, finningegårn. det första man möts av är en begravd bil. när jag letat fram halva bilen och skulle gå till andra sidan klev jag i snödrivor och fick snö i skon. jag kan säga att jag hoppas min bil inte fick några repor/bucklor i lacken efter mitt första utbrott.. skulle sen köra ut och fastnar redan på väg fram till korsningen. och när man kommer dit får man se att plogbilen har plogat in oss. efter några tappra, slirande försök och en jävla massa skrik i bilen beslutar jag mig för att ge upp. men han bara komma in innan jag kom på att jag fan skulle skotta mig ut därifrån. förlåt enhammar om jag störde nån men mina utbrott! mamma hjälpte mig iaf. och tillslut kom jag ut :) jag har alltid haft blandade känslor angående snön, nu är jag säker på vad jag tycker! jag hatar den! jag vill stanna här inne tills snön är borta..

videon jag la upp i förra inlägget.. jag säger bara: fan vilken grym tjej! :D Julia Nunes! finns på spotify också. en ny idol för mig. kolla in fler av hennes klipp på youtube vetja!!

jag ska också bli kung! ;)


ett avsnitt NCIS kanske, innan man ska sova. i natt gick det inte jättebra. somna inte fören vid 4 tiden. hoppas på att det går lättare inatt..

don't trust a hoe!

3OH!3 – DONTTRUSTME - Explicit Album Version

så jävla skön..

och hon gör den rätt skön :D


nu ska jag åka och hämta bästa mimmi på hennes praktikplats :)

fail

happ, dagens planer va väl att duscha, åka in till apoteket, kanske åka till bidermans i etuna och sen plugga.. öööhm.. jag har iaf duschat :D mamma fixade apoteket åt mig och bidermans får jag ta imorn. hungrig som en jävla jävel är jag nu. hoppas på mat snart.

puss!

if it means a lot to you

jag har ont i kroppen. hemma idag, ska snart duscha innan jag ska in till apoteket. måste plugga. jag orkar verkligen inte. hjälp mig! jag ger va fan som helst för en klon/dubbelgångare. fatta att bara behöva hälften av allt jämt :D underbart!


Hey darling, I hope you're good tonight
And I know you don't feel right when I'm leaving
Yeah, I want it but no, I don't need it
Tell me something sweet to get me by
'Cause I can't come back home 'til they're singin'

La, la la la, la la la
'Til everyone is singin'

If you can wait 'til I get home
Then I swear to you that we can make this last
(La la la)
If you can wait 'til I get home
Then I swear come tomorrow, this will all be in our past
It might be for the best

Hey sweetie, I need you here tonight
And I know that you don't wanna be leaving
Yeah, you want it but I can't help it
I just feel complete when you're by my side
But I know you can't come home 'til they're singin'

La, la la la, la la la
'Til everyone is singin'
La, la la la, la la la

If you can wait 'til I get home
Then I swear to you that we can make this last
(La la la)
If you can wait 'til I get home
Then I swear come tomorrow, this will all be in our past
It might be for the best

You know you can't give me what I need
And even though you mean so much to me
I can wait through everything
Is this really happening?
I swear I'll never be happy again
And don't you dare say we can just be friends
I'm not some boy that you can sway
We knew it'd happen eventually

La, la la la, la la la
Now everybody's singin'
La, la la la, la la la
Now everybody's singin'
(If you can wait 'til I get home)
La, la la la, la la la
Now everybody's singin'
(Then I swear we can make this last)
La, la la la, la la la
Now everybody's singin'

If you can wait 'til I get home
Then I swear we can make this last


RSS 2.0