.

jag orkar inte. varför inte bara hänga sig med en gång liksom? tjaa, why not?

erased.

japp, fick ett ryck nyss och tänkte att nu jävlar ska jag plugga.. det tog mig inte ens 5 min att vända den känslan till 100% hat mot skolan. fy fan va jag inte pallar uppsattser. varför ska man ha jävla läxor? DUMT! jag röstar för en skola utan läxor. vi har väl tillräckligt men att orka allt i skolan, och alla säger ju att man inte ska ta med sig jobbet hem. nehe men vi ska ta hem skolan eller? vilka va det som inte ville ha läxor? kristdemokraterna? jag röstar på dom!!

ne nu ska jag nog kidnappa mammas bil och åka till stan. mimmi ska nog med. och ska träffa bella där :) sen måste jag fan ha godis. sugen som fan på det!

kom till praktiken typ ett idag :P så mkt skönare för mig.. hehe ne men det va inte meningen.. vetrinären kom ut idag och kollade på joulines tänder eftersom hon har spottat ut maten/ätit dåligt ett tag. men det såg bra ut sa han, fast det va förmodligen nått som började gå över nu. hon va helt groggy sen stackars, så söt ^^ sen sprang jag runt i solen och fixa vatten till alla tottar och mockade lite hagar.. najs med sol!!!

pUsSpUsS dÅe!

!!!

åååh arg på mig själv. vakna precis.. bra där, bra! bara 3 timmar sen du skulle vart på praktiken cp. men men nu äre som det är. ska käka frukost, sen hoppas jag mamma kommer snart så hon kan skjutsa mig. palllllllaaaa..

en rubrik är det här.

"En vän är en som vet allt om en och ändå tycker om en." 
fina ord från superstarts dagens citat. men sant som sagt, eller skrivet kanske.

idag har jag haft praktik som alla andra måndagar. surt som fan innan jag väl kommer dit som vanligt, men väl där så inser jag att det trots allt inte är världens undergång :) (y) värdet va fan kanon hela dagen förutom lite blåst, sprang runt i bara linne men va lika varm för det.. en ganska lugn dag, inga ovanliga händelser vad jag kan komma ihåg.

asså frågan är ju.. ska man vara i strängnäs på valborg eller ska man följa med till katrineholm? det är fan frågan :P kan tänka mig att det kommer va askul i katrineholm men just nu vet jag inte vad jag vill.. vad finns det att missa i stränkan liksom? nån som kan tala om det för mig..

haha kollade på frostbiten innan jag gick och mötte mimmi nyss :p kan ju säga att man fick sig några goda skratt men samtidigt inte så jävla kul att gå själv i mörkret sen. jag är rätt för vampyrer :( förutom familjen cullen då ;) haha.. och jag får nog erkänna att jag aldrig kommer bli av med min rädsla för mörker ;p ne nu är det fan tajm tu slip liksom. dom i stallet undrade om jag verkligen mådde i bra idag :p såg nog inte allt för pigg ut..

PUSS!

atreyu.

I feel stuck
And no one thinks
Something's missing?

No one cares
No one listens
Screaming words that you fake hearing
No one cares
No one listens anymore


This is it I’m shaking
My body’s aching
I lose my hold
I will let go
This is it I’m falling
My wings need to grow
I lose my hold
I will let go



söndag = segaste dagen i veckan..

är förvånad över hur trevligt det va hos pappa igår, fint väder och glada människor. :) kom hem framåt kvällen, gjorde mig i ordning och va hos trine en stund, sen gick jag och mimmi till tingstugatan (långt :O) där johan och några va. sen blev det bk. där va det väl lite halv kul.. träffade bella ett tag där :) och sen när vi skulle dra försvann mimmi typ, eller hon bara gick så jag och milla gick ner och mötte johan och sen linus o några, sen gick vi hem till milla en stund. sen tog jag en bulle hem, haha pallade inte gå mer.. idag känner jag mig helt död ikroppen, helt seg och svag, men är inte bakis med tanke på att jag inte drack mkt igår, knappt nått.. när jag kom hem prata jag med johan i tele i typ en timme, sen somna jag..

idag kom mamma in och väckte mig vid 12 eller märkte när hon kom in att min väckarklocka stod och ringde. men den vaknade jag fan inte av som vanligt.. har druckit te och så nu men är fan hungrig som ett djur hela tiden.. helt stört.. nu ska jag nog göra nudlar eller nått :p sen måste jag plugga egentligen :((( pallar verkligen inte.. men men men men..

puss!

lördag!

nurå, nu bär det av till pappsen inom några få minuter, eller det beror på hur mkt min bror vill visa att han är släkt med mig och mamma. haha, han sa det själv: räkna med ett men man vet aldrig.. haha.. iaf, ska åka med brorsan, sandra och millepluttsöto. kommer säkert va en jädra massa folk hos far och jag känner att det inte är vad jag är redo för liksom. känner mig mest seg och vill bara hänga haha.. fatta nice nu och sätta sig nånstan med en good friend och ta en öl typ, in the sun va  :D woooonderful..  men det blir väl inge öl för mig idag heller antar jag. skulle ju träffa stefan och alla dom igår men dom va för sega och ville tydligen dissa mig verkar det som hehe, så tog the car and åkte ut to the stallarholmen till eran ;D vi kollade på film, vet inte vad den hette men det va från andra världskriget, om några som räddade judar.. rätt bra, inte nått speciellt men bra :)

min bror verkar vara väldigt släkt med mig, han är en kvart försenad än så länge. gör inget faktiskt, känner att jag kan sitta här en stund och lyssna på musik, ladda upp lite för att va trevlig...

All that remains - empty inside

haha hitta lite gamla bilder på mig


hot or not liksom ;D haha..

friday :D

hello :)  kom precis hem. skön dag tycker jag.. hann inte till första lektionen men kom till andra, sen lunch då träffade jag sjuklingen erik som va på besök. och sen en till lektion, sen gav jag upp för det va ingen annan som hade nån lektion :P så jag och micke gick till stan, köpte present till vicky som fyller år i morn, sen gick vi och käka pizza innan jag åkte hem och han till sig..  och väret götr mig fan lycklig! :D

ikväll får vi se vad som händer. jag hade tänkt joina stefan och som :) men har inget drickbart. =/ men ska ringa honom snart och se om dom har planerat nått.. sen ska jag ringa bror min också och fråga om jag kan åka med dom till pappsen imorn.. jag hoppas på att de här vädret inte ger sig, jag vill ha sooool och värme enda fram till nästa vinter :D<3

natti natti...

nu ska jag sova! imorn SKA jag komma i tid! den som vill är välkommen att ringa mig vid 7 typ och väcka mig haha. är ganska trött faktiskt :) ska läsa lite bara (a) god natt!

puss på denna sjuuukt snygga människa, lätt top 5. drägglar fan.
och jag är säker på att mimmi håller med mig ;) right?

kicki ftw!!!!!!!!!!! jag är bra..

visst ska man tänka posetivt? jag tänkte iaf försöka komma på saker jag är bra på...
här is the resultat då:

1. sova på morgonen!
2. missa bussar..

listan blev kort, men va fan, nått blev det :D och det där är typ det enda jag har gjort idag...

good shit!

Look at me now, I made it
See my hope now, I made it
Reaching things now I never thought possible
Here I am now, I made it.
Here is my life, my true dream

I am not afraid even through the darkest moments i never gave up
In my mind what am reaching for a coming closer i do never gave it up

I'll be here forever (forever, forever)
In my arms, you'll be fine I'll never let go
All you've lost will come again
Just stay here with me
Never look back, never again, it's over
Everything ends here in my arms

I am not prepared to be strong

I just can't belive
I'm losing you

I am back to going on
I can see you walk away (so cold, so alive)

Promise me to think of us as a time so beutiful.
Promise me to think of us still bright still colorfull.
Promise me to look back at us as a time in your life you injoyed.

torsdag = dagen innan fredag!<3

fuck. jag är för dålig! mamma åkte vid halv nio skulle jag tippa på (hon sa det igår) och jag hörde henne bara säga en sak.. "somna inte om!!!" .. ja men hur tror ni det gick? vaknade för 20 minuter sen typ. och kom fram till att jag börjar inte alls 11. jag började 10.. jag är så glad på mig själv. ringde precis och sjukanmälde mig för nu jävlar ska jag göra en uppsats om sömn och dröm!!  om jag inte gör den idag ska jag straffa mig själv genom att... hm kommer inte på nått bra..

Dead by april - Atreyu - engel - sonic syndicate - 36 crazyfists - mm.  -Tack för att ni gör tillvaron lite finare! ;)

ne jag kommer fortfarande inte på nått bra straff, men nått pinsamt och jätteknäppt ska det va! :O

onsdag då.

och jaaaaa, jag försov mig idag igen >< vaknade vid 10.. kom inte till skolan fören vid 12 typ :P så va med på två lektioner. det va ett jävla rännande av poliser i skolan idag.. fattade inte riktigt vad det hela handlade om.. bara att alla på våran skola är gangsters ;)

fanfanfan måste plugga, ska ha gjort klart en uppsats på typ 10 sidor om sömn och dröm till imorn.. grattis.. och sen tror jag det va på fredag jag ska va klar med en uppsats om kvinnomisshandel. har inte börjat på nån utan dom. I'm fucking skörd. plus att jag har vissa grejer kvar att göra som redan skulle vart inne..

asså jag känner att jag inte har ett skit att skriva som kan va kul att läsa för någon annan, så jag tänker såhär nu, jag skiter i det :) jag skriver för att skriva av mig mest och för att det är rätt kul. sen är det ju en bonus om nån läser haha.. i helgen btw så fyller vicky 10 år, två siffrigt :O :P så ska till far min på lördag och fira henne.. vad kan man köpa till en 10åring?

nej fan, om jag skulle ta tag i nått nu. asså jag blir fan seriöst förlamad så fort jag tänker på plugg, det är nån automatisk reaktion min kropp har haha.. och det står en tom godispåse framför mig, jag dör! ge mig...

lekleklek

jag tycker att sova suger.. på kvällen! på morgonen är det bäst! meeen tyvärr är det tydligen tvärtom som gäller.. =/ men har suttit och lekt med ps och än en gång bevisat hur oseriös jag känner mig, och hur överdrivet det blir haha.. men men, man kan fan inte va bäst på allt. inte nått heller tydligen haha :P aaaaaajaa, kan nästan höra mamma prata i sömnen och säga att jag ska sova nu, skulle inte förvåna mig om hon gjorde det.. imorn kommer jag garanterat få höra att jag skulle ha sovit. men vad har man inte mammor till? <3 puss på dig mor...

här är mitt lilla tappra försök..


happ imorn äre skola då. bye bye!

tisdag.

hello:) idag vaknade jag inte fören vid 9. det va inte meningen, och mamma hade faktiskt kämpat fr att väcka mig, men men kom inte till praktiken fören nästan halv 11. dåligt av mig! men skönt för mig också ;) gick bra i stallet idag, sara verkade inte vara på sitt "plåga kicki"-humör idag, så fick göra ganska lätta saker och behövde inte rida nått.. fick till och med lång-lunch ;o så åkte hem vid lite över 4. duscha direkt och åkte sen och hämta mimmi och in till stan. hämta ut lite diabetesprylar på apoteket. eller rättare sagt, grejer till mig nya coola blodsockermätare :D nått kul måste man ju få ha när man har drabbas av denna skit :P nu är det kääääk (y) hörs då :) puss!

falling down

varför? känns som att jag inte kan va ärlig mot nån. allra minst mig själv.. fan va tönt jag är som tjurar över en sån sak.. men men, nu är man tönt och det finns inte mkt att göra åt saken..


You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh love
So call me by my name

And save your soul
Save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
So hold off
She should hold off
It's the one thing that I've known


kom precis hem från stallet. trodde dagen skulle suga pung men ack så fel jag hade, det va en riktigt lindrig dag idag :) sara va i sthlm så jobbade i min egna takt och bossade lite över jarri :P sen blev det ovanligt mkt sitta i solen med stella haha.  det va nice.. men ändå trött som ett as, inte vad med detta slitande.. nu hoppas jag på att det blir käk snart. älska det braiga vädret fan :D

söndag.

palla att det är skola imorn, eller ne, ännu värre.. palla att det är praktiki! :( det är ju så man blir gråtfärdig haha, jag orkar inte fan.. igår va faktiskt riktigt kul, full som ett svin va jag men det kan va lite kul ibland det med. så går det när man inte käkar innan man ska festa. idag ska jag hälla i mig cola och bara sitta, om inte sanna hör av sig för då ska jag till henne :) isf får jagh väl sitta där och hälla i mig cola hehe.. plugga skulle man behöva göra men det suger så jag tror jag skippar det.



det finns ingen bra lösning på mitt problem..
det finns en och det är att fly, skita i allt.. hur moget känns det då?

lööördag <3

party då :D nu är äntligen kära mor här och nu ska hon skjuta mig till sandra, där mimmi är och så tror jag sabina även är där. ska bli nice.. och så blir det mog bk finaly liksom.. bye bye

becoming the bull...

två saker står högst på min lista nu, cola och godis! kom igen, ge mig bara!

är irriterad som fan, av två säkra anledningar: högt blodsocker o pengartorka. sen kan det finnas ett par yttligare anledningar som inte är lika självklara.. GAAH!

imorn blire sthlm med mimmi och hennes family. bio, museum, och hälsa på nån är det som står på dagordningen. fast inte i den ordningen.. men det blir naaaajs.. förutom att kronerna är för några haha.. men det ska nog räcka precis. snart kommer mimmi och hämtar mig förmodligen, ska fan hinna dricka te innan. aslänge sen nu ju. flera dar.

puss på mitt lov som är för jävla kort ><

rubrik kanske?

jag gillar lager 157. det jag inte gillar är att det är rätt långt dit hehe annars va det kanon, snygga o billiga kläder :) köpte en tröja och ett par trosor, hitta ett asfint linne men det köpte jag inte hade inte så mkt pengar med mig och ville tanka mobilen.  men det blir nästa gång :) det va inte det lättaste att hitta dit, men mimmi och jag hade jävla flyt, vi kom till en korsning och då sa mimmi "sväng höger" sen sa vi att vi skulle köra in på ett ställe och fråga nån, då peka tanten vi fråga på ett hur hundra meter bort haha. där va det.. dåligt skyltat tycker jag, eller så va det vi som va blinda..

sitter och käkar just nu.. kom på hur jävla sugen jag är på cola men det köpte jag ju inte.. ajsing..

tisdag?

jag vet fan knappt va det är för dag.. =/ åå vi ska då alltid lyckas sova bort dagen, mimmi sover fortfarande. men jag vaknade för ett tag sen för jag hade värsta mardrömmen. jag hoppas att det verkligen bara va en mardröm för det va så jävla hemskt, hyperventilerade när jag vaknade. och kände att jag va nära att svimma. det hade ju ifs kanske inte gjort så mkt hehe :P eftersom jag redan låg ner. ne nu ska jag nog väcka mimmi, ge henne lite frulle och så ringa mamma och kolla om vi kan låna bilen och åka till lager 157 eller va det heter :) seeeyaaaaa...



allt är en enda jävla röra!

hjälp?

kan nån lära mig photoshop för jag suger på det och fattar ingenting..

det blev mest överdrivet och fult faktiskt haha...

now i'm beeing something i'm not

jag tror jag drar härifrån. känns som att det blir enklast. det kanske är att vara svag att fly men det skiter jag i. i så fall är jag jävligt svag. jag ska fan börja leva med djur, typ flytta ihop med en häst eller en hund. djur sviker inte, djur ljuger inte. djur är trogna och handlar instinktivt.

man kanske skulle åka till hasselviken resten av lovet. det får nog bli nått sånt. ska ringa imorn och kolla om det går..

Here is no one left to trust, erase a lie, one that I can see!
(There is left this enormous burn, for there's left to remain
I am walking through, watching what's left)

Hold me close, this is what I see, emptiness in me
This is how I feel, This is what is real


måndag måndag kom tillbaka annars fattas det en daaaag (8) ;D

sitter och lyssnar på musik. precis duschat och funderar på att gå ut och kratta, mamma sa att dom behövde mina muskler ;) haha ne, men hon sa att jag kanske kunde få mig en slant :P och va fan, ser det ut som jag har nått bättre för mig.

MUSIK<3

nu fick jag sprillans nya nyheter, det brukar det ju nyheter va ifs.. men de är iaf så att sanna och christoffer kommer hit snart :) najs..

jag och mimmi ska lana nån gång också.. haha :D

Bump In The Road.

kom precis hem efter att ha träffat mimmi en sväng :) vi tänkte först hitta på nått, men sen kom jag på att så dötrött som jag är idag så kanske det är bäst att sova, känner för en gångs skull att det skulle sitta fint som fan.

igår va trevligt. jag mimmi o patricia satte oss borta i sundby park vid vattnet och klippte solnedgången ;) det va mys som fan tycker jag. alla lättade sina hjärtan hehe :p planen va ju från början att vi skulle grilla, men så blev det inte. fast en brasa blev det när det blev mörkt. sen kom det fler, och när det hade vart kolsvart  ett tag gick vi till stan, och jag mimmi o robin gick till bk. men va inte där så länge..




imorn ska jag umgås med min älsklingsmimmi <3 det ska bli kul, eller det är det ju alltid med henne :)

If a bird can sing with a broken wing
you'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
This is a bump in the road
don't give up, you will make it
don't give up, you will make it




långfredag..

u t t r å k a d ! !

jo men det skulle jag kunna påstå.. ganska jävla as skapligt också.. jag känner för att träffa min bästa vän, den jag alltid jag va mig själv med, och alltid känna mig bekväm med. och har kul med 98% av gångerna :P hennes namn är mimmi samuelsson. det är en liten ängel det :) men nu är det så att det verkar som att personen i fråga inte vill prata med mig =/ hon ringer aldrig, och hon sa att hon skulle det.. annars finns det ju andra alternativ om hon är upptagen ikväll, men inget är så lockande som att spendera tid med min andra halva.. hehe.. så RING NU!

nu ska jag göra i ordning mig för jag tänker inte sitta hemma ikväll ändå.. idag har fresten mina båda bröder vart här, oscar med sandra och mille och gunnar.. med sig själv hehe.. han sov här i natt och ska göra det den här natten med, sen åker han imorn bitti igen. det jhar vart kul att träffa dom idag :) fast träffade dom igår med när jag skjutsa runt dom i halva stan för att dom skulle bowla.. det va en tuff resa med två storebröder i samma bil som gaddar ihop sig haha :P

bjuder på denna stekarbild på mig och på min lilla mamma :)



ne men hejdå!

venedig






valde ut dom här av ca 220 bilder :/ jag måste fotat hela tiden ju haha. orkar inte lägga upp fler för nu är jag dö trött, gick ju trots allt upp fem imorse. god natt! jag hoppas på dett finfint lov, och det fina kan börja på en gång imorn. :P

godnatt! puss<3

heejjjj

hemma igen.. landa i sverige vid 11-12 idag. hela resan har vart ovanligt smärtfri och det är jag förvånad över, allt har flytit på finfint. blev kär i venedig! och tog väl ett par hundra kort haha. men nu är jag trött, och godissugen som fan. kanske skriver lite sen och lägger ut lite bilder.

det är lov och jag är glad :)

puss på derå!



tog en ur förådet :P

honda civic


är den inte het så va fan är den då?

hade typ bestämt mig, även fast den garanterat blir mer pengar än vad jag sa att jag va villig att ge, tills den lilla insidenten med mammas bil hände, då när det blev lite fina repor i lacken. kanske ska skaffa en gammal golf eller nått istället :) vi får se..

har inte kommit så långt, men iaf packat klart, duschen nu då :)

destination venedig!

packing time liksom. :) fast det går ju fort att slänga ner allt man ska ha med sig, är ju trorts allt bara 4 dagar. eller vad det blir, kommer iaf hem på torsdag. och då är det fucking lov :D nice! ska bli så skönt att åka bort i några dagar :) tänka lite, även fast jag inte har så överdrivet viktiga saker att tänka på, men man får lite annat perspektiv på saker och ting hemma. typ som att trycka på pausknappen liksom :P och så ska det bli skönt att bara slappa med lilla mamma :) vi va båda eniga om att vi ska sitta på ett café och dricka kaffe hela dagarna haha. jag vill egentligen åka sån där taxibåt i vattnet (vet va det heter men kan inte stava:P) men hört att det är satan dyrt och då vet jag inte om det känns värt det.. vi får väl se.. nu håller vi tummarna för kalasväder ffs :D jag ska fota en massa, om inte kameran krånglar som vanligt..

vet inte riktigt hur det ska gå till med sömnen inatt asså. :S sov till 4 idag och ska upp kl 7 imorn. men men.. somnar väl när jag somnar, så får jag sova på flyget eller nått. eller på väg till arlanda, fast det beror ju på vem som kör kanske..

hör att det är parlamentet på tv, mend et är nog slut vilken sekund som helst. synd.. robert va ju med för en gångs skull.. men men, ska nog packa klart, ta en dusch och göra mig en kopp te eller två. nice!

ha det så jävla bra här i sverige så hörs dom som vill höras på torsdag :)

Puss!

 

amen åh.

jag har så jävla tråkigt! sitter hemma bara, pratar lite med eik på msn, han verkar ha ungefär lika kul :) satt ute i solen ett tag idag med, men idag sög det. blev bara rastlös. sen har jag kollat om jag behöver tvätta nått tills vi åker jag och mamsen. och så har jag gjort ett försök att locka håret, det gick åt helvete.. malin svarar inte på mitt sms =/

igår åkte jag ch mimmi in först och köpte cigg, åkte till abbis för malin ville ha skjuts därifrån. jag fattar inte det roliga med att hänga på en kolsvart badplats utan att se vilka man pratar med, eller se nått över huvetaget. skjutsa iaf hem malin sen åkte vi hem till mig. där bestämde vi oss för att vi inte alls tänkte sitta hemma, så vi började gå mot stan med obestämd destination :P på nått konstigt sett blev det abborrberget igen, sen vidare in till ugglands och sen gå hem. så jag kan ju sammanfatta med att det mesta va rätt tråk, lite kul att träffa människor då men det va allt..

hoppas på en lyckad kväll, annars jävlar!

Det här är hjärndöd musik för en hjärndöd generation
vi fattar inte mycket men sätt oss inte på prov

HÅRDROCK I MITT HJÄRTA!

Vakna upp, säg en bön, ta en shot och spänn hjälmen
låt ingen se att du varit vaken hela helgen
ta på dig ett nytt fejs och hitta kraft du inte har
och har du någon kvar är det nog bra om du spar..

friday!

vart i skolan idag då. dötrött som vanligt imorse, så missa första lektionen. inte så händerlserik dag vad jag kan komma på. värdret va underbart idag med :) tog bussen hem och satte mig på verandan med ett täcke, brillor, sorbéglass, och min nya bok. läste ett tag, sen somnade jag en stund. huuuur jävla skönt som helst, solen stekte..

men vad händer ikväll då? jag hoppas jag kommer leka med min mimmi iaf :)<3 nu vet jag fan inte vad jag ska göra, vill sova ett tag, men då kommer jag förmodligen aldrig vakna :/ och kanske ska ta en dusch men är för trött. jag ska nog ställa in en stol i duschen, typ en solstol så man kan halvligga lite :) ne jag ska nog uppfinna nån maskin som knådar in schampot och sånt också.. och skrubbar hela krobben typ. tänk att ligga i en form som är exakt utformad till ens kropp.. fan va najs, slippa röra en fena! då skulle jag duscha 5 gånger om dagen..

nej jag måste sova.. bara en halvtimme eller nått.. tröööött..


titta vad fint jag har gjort! :P lite repor bara

nästan halva klassen ;)

breaking it up.

aa men va bra vi va imorse då, jag och mimmi. vaknade vid tolv, då hade jag 60 sms och och typ 10 missade samtal. plus att vi hade två alarm på mobilen och en väckarklocka. men inte fan hade vi vaknat av det =/ så vi gjorde i ordning oss och åkte till skolan men väl där fick vi ångest och åkte till stan och köpte glass.. träffade bella en stund och erik också en stund. sen åkte vi hem och städa, för morsan och dom va på väg hem. sen träffa vi toffe en stund, käka på kebaben, hämta toffe och åkte till honom och kolla film. sen nu är jag hemma :) ska väl sova tidigt idag, men det är så jävla tråkigt. =/ ska nog kolla på film först :) och käka nått ;)

imorn är det älskade fredag! får se vad som händer.. ska väl försöka ta det lite halvt lugnt i helgen, ska packa och så tills på måndag för då ska jag och mamma till venedig i några dagar. myyys :D när jag kommer hem är det påsklov! yey! så jag tror på dom närmaste två veckorna, speciellt om det ska va så najsigt väder som idag! riktigt skönt fan..

hittat en bil jag bill ha! :D men jag är för klantig för att ha den kom jag på, den är för fin.. igår gjorde jag nämligen min första repa på mammas bil haha. hon blev inte allt för glad :P backa in i en kran på våran tomt. brukar va så jävla snitsig på att backa ut därifrån, men det va mörkt och jag va på vimsigt humör ;) skyller på det..

ne, käka, film, sova.. de blir bra det.
PUSS!

heeey.

oj, jag tror det va mimmi som va trött. däckade 5 minuter efter att vi klev in genom dörren. hon sover så djupt att hon hon inte svarar när jag pratar med henne. va hos erik en stund och kolla på film, nån äcklig jävel som inte va så asbra direkt :p fan då! jag är pigg.. kanske ska ta och läsa lite i min bok jag köpte idag, så länge vi båda andas, den nyaste i twilightserien. jag är boknörden! :) haha. lite hungrig också ;P ganska ovanlig replik från mig skulle jag vilja påstå :D nej ska nog hämta lite kladdkaka jag baka igår och trycka i mig lite. kanske popcorn också om det finns, lite cola på det så.. great! (y) haha..


Oh just take a fall
You're one of us
The spotlight is on
Oh the spotlight is on, yeah it's on

imorn ska jag försöka komma upp till gympan, good luck. men både emmy och jonas har sagt att dom ska ha smsterror/ringa så jag vaknar haha :) vi får väl se hur det går. Puss<3





onsdag!

hallåja :) sitter hemma med mimmi nu. :) ska väl laga lite mat snart.. idag vaknade jag hemma med mimmi och erik, vi hade glömt ställa klockan för råkade bara somna igår, eller mimmi hade ställt tror jag. jag va nog den som va piggast haha :p blev lite sena, men det blev skola tillslut.. trött som ett as nu.

igår hämtade jag och mimmi erik i stan, handlade och åkte hem till mig och käka och glodde film och så :) de va nice! såg tre filmer, varav två hade vi sett förut och en sög. haha.. trekant hette den som sög. jävla b-film..

hur kan några lyckas bli så snygga som vi? ;o ofattbart! mitt ansikte består enbart av påsar. och mimmi är allmänt wasted :D ett gott skratt fick vi oss iaf.


fler bilder från dygnet..
     
 
eftersom att vi såg ut som drägg på alla bilder typ så valde vi att redigera "lite" haha

nu ska vi äta tycker jag, magen ropar på hjälp.
puss!

"the spotlight is on!"

RSS 2.0